בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

הלפגוט --- קבלת שבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2010 18:27 לינק ישיר 
הלפגוט --- קבלת שבת

יצחק מאיר הלפגוט בקבלת שבת. דווקא האילתורים בקול השם יפים. http://www.upf.co.il/file/71674.html הקב״ה חנן אותו במתנות קוליות רבות.

תוקן על ידי Cantor_yos ב- 25/10/2010 18:41:15

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2010 09:23 לינק ישיר 

א.]זה הקלטה ידועה של הלפגוט משבת אם אני לא טועה בדן פנורמה מלפני כמה שנים טובות.  המקהלה דווקא נשמעת די טוב, שומעים את הדרכתו של הדוקטור למקהלה לפני שנכנסים לרספונס , ב.] הלפגוט החזן ששבר את כל שיאי החזנים אי פעם, הוא הצליח לגרום שישברו חלונות בבית הכנסת הגדול בירושלים, הוא הצליח להכניס את החזנות לכל בית יהודי , [ ואף אמר איזה ליצן שהלפגוט גרם לסובול לאהוב לשמוע את קוסביצקי , והמבין יבין… ] ג.] הלפגוט חזן קונצרטים מספר 1, רמת הדיוק שלו בשירה ,ובקצב, ובנגיעה מדויקת בצלילים היא לא אנושית. אבל בתפילות הוא לא מספר אחד ואפילו בקושי בעשיריה, כישורי האילתור שלו לא בריאים בלשון המעטה, הנוסח שלו דווקא נכון ,רק הבעיה שלו מתחילה כשמנסה לאלתר שאז הוא מסוגל לברוח אף למנגינה של קינות.   למעשה אני רצתי ואף ירוץ לשמוע אותו בכל הזדמנות שתהיה לי כי כמו שכתבו פה קולו ושירתו המיוחדת במינה מחפים על כל פדיחה.        

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 21:50 לינק ישיר 

תוקן על ידי anika_g1 ב- 25/10/2010 21:56:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 20:22 לינק ישיר 

לעניות דעתי אילתור זה כמו חוש הומור או שנולדים עם זה או שלא, ובמקרה המצער הזה כנראה שלא. ואכן במקרה הזה וודאי ששתיקה עדיפה לו מ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 18:56 לינק ישיר 

דוקא לא. יושב על אותם מילים שוב ושוב ללא שמץ מושג לאן הולכים מפה. והמקהלה ממתינה בסבלנות לקצה חוט.

בכלל, היה עדיף שלא יאלתר עד שלא ילמד איך. אין לו את זה באופן טבעי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2010 18:40 לינק ישיר 

אני עדיין תמוה ואין לי קצה חוט מה חשב לעצמו אדון יצחק מאיר הלפגוט כשאמר את צדיק כתמר, האם זה היה נסיון אילתור כושל ? או שמא נדנוד/רענון הקול ? איך אמר לי פעם חכם ״במופלא ממך אל תדרוש׳׳ נאמר גם על חזנות.  אבל קולו הרם והמרגש(לטעמי) מכסה על כל פדיחה אפשרית. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > הלפגוט --- קבלת שבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext