או אולי גם וגם שניהם מגעילים באותה המידה ונשלטים בידי אותם אנשים (שגם שולטים בטירור על ראש העיר והעיריה כולה....)
נשלח ב-10/11/2010 00:01
אני כבר לא יכול להחליט מה יותר מגעיל הפגנות הסיקריקים או "עיתון" חדש
נשלח ב-4/11/2010 00:47
בלבעת, על זה נאמר, אם שני הצדדים נגדי, אז אני מאוזן כנראה..
אבל כנראה הם לא מבינים שהבעיה שלהם זה כצל'ה ולא העיתון. אם החוק שלו עובר, כל מי שמשתתף בהפגנותיהם וכ"ש מי שמארגן, יקרא תומך טרור... אבל הם תמיד שקועים במלחמות פנימיות טפשיות.
נשלח ב-31/10/2010 11:14
באמונתו כתב:
לראשונה אני מסכים עם הקנאים, גם אני לא מעוניין שעיתון חדש יכנס אלי לתיבת הדואר
כמו שאני לא מעוניין שעיתונים נוספים יכנסו אלי לדואר..
חוץ מהררי זבל זה לא תורם כלום..
ובמקרה הזה גם אני מסכים עם הקנאים אבל לצערי מהצד השני, העיתון שמתיימר להיות העיתון של הציבור החרדי בבית שמש, מייצג ציבור מסויים ומתעלם מציבורים אחרים במודע! הם לא מכחישים את זה וגם זכותם לקחת את הביזנס שלהם לאיזה כיוון שירצו ויעשו עם זה מה שרוצים ויתעלמו ממי שרוצים אבל שלא יתיימרו להיות העיתון של הציבור החרדי אלא העיתון של המגזר הקנאי שלא יוצא נגדם, ולכן אני אישית כבר זמן רב מתנזר מהעיתון הזה ואשמח לא לראותו בתיבת הדואר שלי
נשלח ב-30/10/2010 21:49
הפעם הם הגזימו....
נשלח ב-30/10/2010 20:41
פום- הפעם ענית לעניין ואני מתחיל להבין מה הטעות שלך. ישנם בערך כ200 תושבים שמפריע להם העיתון (בהערכה גסה) ולמעשה הם השתלטו על הקריה החרדית ועל אזור ריב"ל ריב"ז ר' טרפון ר' אלעזר, ועוד. לדוגמה אצלי בבניין אין דייר אחד שמפריע לו עיתון חדש כך שאין בעיה של עיתונים מבצבצים, והיה וח"ו ילד יכשל ויקרא קטע של העיתון לדעתך זוהי סיבה מוצדקת לגנוב ממני את העיתון שלי?. ועוד משהו קטן פום, נא לתקן את השגיאות אם יש.
נשלח ב-29/10/2010 12:30
פום_פאקערט כתב:
ולעצם העניין. מכיוון שהם בנו שכונה עבור עצמם והם רוצים לחיות את חייהם כרצונם, אין ברצונם שהעיתון יבצבץ מתיבות הדואר של שכניהם ומי מילדיהם יציץ ויפדע ל"ע.
פום - שאלה אליך - (אני לא בעד העיתון ולא מבין למה יש להם הזכות לדחוף העיתון לתוך האף ולשאר העיתונים אין, אבל בכל זאת...) מה אם השכן בכל זאת רוצה לקבל את העיתון אפילו שהוא קנה באותו שכונה - יש לך את הזכות להגיד מה מותר ומה אסור לשכן שלך לקבל בתיבת דואר?
נשלח ב-29/10/2010 11:55
אנקתאסיר כתב:
פום ענה לי רק על זה . היה מדובר שיתנו להם לחלק רק למי שיירשם כמנוי וגם זה מפריע לקנאים. מדוע?? אולי תעיר את עיניי בחכמה אחד משבעה ההחכמות!
עכשיו אתה מתחיל לדבר ברור. תיקון קטן "חכמה אחת" ולא "חכמה אחד" שזה זכר והחכמה כידוע נקבה. ולעצם העניין. מכיוון שהם בנו שכונה עבור עצמם והם רוצים לחיות את חייהם כרצונם, אין ברצונם שהעיתון יבצבץ מתיבות הדואר של שכניהם ומי מילדיהם יציץ ויפדע ל"ע. מי שקנה שם דירה ידע שיש "תקנות" שהוא צריך לעמוד בהם. כמו שאני בשכונה דתית לא ארצה שירחון חילוני לא צנוע יבצבץ מתיבת דואר של שכני. באם מדובר בעיתון במעטפה סגורה זה כבר עניין אחר לגמרי. כמובן שאינני מצדיק השחתת רכוש וגניבת עיתונים מאחרים, אבל זכות להפגין על נושא זה יש להם ועל זה ורק על זה כתבתי.
נשלח ב-29/10/2010 07:45
תוקן על ידי יש_כבוד ב- 29/10/2010 07:47:02
נשלח ב-29/10/2010 06:43
פום ענה לי רק על זה . היה מדובר שיתנו להם לחלק רק למי שיירשם כמנוי וגם זה מפריע לקנאים. מדוע?? אולי תעיר את עיניי בחכמה אחד משבעה ההחכמות!
נשלח ב-28/10/2010 23:23
אפילו שאני לא רואה מה יכול להיות הבעיה ב"חדש" (חוצמזה שהוא עיתון לא ברמה) אני לא רואה סיבה שהם יכולים לחלק בתיבות דואר וכל עיתון אחר יכול לשים רק ליד המכולת או במרכז. שבם גם ישימו במרכז מסחרי ומי שרוצה יקח, מי שלא מתאים לו, לא יקח.
נשלח ב-28/10/2010 22:20
אנקת אסיר. הרבה מים קרים יכולים לעזור! שבעה דברים בחכם ולא מצאתי אחד מהם בתשובתך.
נשלח ב-28/10/2010 21:01
לראשונה אני מסכים עם הקנאים, גם אני לא מעוניין שעיתון חדש יכנס אלי לתיבת הדואר
כמו שאני לא מעוניין שעיתונים נוספים יכנסו אלי לדואר..
חוץ מהררי זבל זה לא תורם כלום..
נשלח ב-28/10/2010 18:07
פום- לפיך כל מי שלא מוצא חן בעיניו דבר רשאי לפעול בכל דרך אפשרית וכל פעולה לגטימית, מותר להם לגנוב ממני את העיתון מידי שבוע כי הם לא רוצים לקרוא את העיתון, הם לא כפופים לדעת תורה שפסק שאין להוציא עיתונים מהתבות. גם את האופציא לחייב את מערכת העיתון לחלק רק למי שנרשם כמנוי הם שוללים .כי???? רק ה' יודע. הם קבוצה של איש הישר בעיניו יעשה.הם עורים ספסלים בגינות כדי שנשים לא יתיישבו עליהם ח"ו הם זורקים אבנים על קו 418 כי זה לא מהדרין הם משחיתים רכוש מטנפים את העיר בזבל ובכתובות גריפטי והכל בשם ה' ועל זה נאמר "נבלים ברשות התורה ולפיך גם היטלר ימ"ש צדק כי הוא לא רצה יהודים בעולם ובעיניו הכל היה לגטימי כדי להגיע למטרה
נשלח ב-28/10/2010 14:40
צודקים! אם אין רצונם למצוא את העיתון במפתן דלתם או בתיבת הדואר שלהם זכותם המלאה!