בפורום ישנם מאות מאושרי כתיבה , אבל למעשה רק מעטים מהם כותבים ומשתתפים בדיונים באופן קבוע. ועוד קצת משתמשים בפורום לפירסום גרידא. _ אולי שיהיה איזה תקנון מינימלי כדי להישאר מאושרי כתיבה כמו למשל שיצטרכו לשלוח הודעה לפחות אחת לשבוע , וכך זה יעיר את הפורום ויעלו נושאים ודיונים , והפירסומים יעברו לאתר (שיוקם בע״ה) ובא לציון גואל.
נשלח ב-16/11/2010 12:34
דוד גם אני אוהב אותך
נשלח ב-16/11/2010 12:30
Israeli_to: עם כל הכבוד, עדיף להיות רדום, מאשר להיות ער, ולהתעסק במה שאתה מתעסק!
נשלח ב-16/11/2010 11:47
מי שרדום ממילא לא כותב אז מה זה משנה שישאר עם אישור כתיבה שבד"כ אינו משתמש בו. ראה דוגמא את ההוא שאיני זוכר את שמו שיצא מהמערה להגיב על סיפורו של אדלר והודיע שחוזר למערה. לפעמים אפשר לקרוא דברים מעניינים מכאלו חברים.
נשלח ב-16/11/2010 00:22
איציק יקירי וחביבי אתה באמת בחור נחמד זכיתי לראותך מספר פעמים ויש לך לב רחב . __אבל הבעיה בכך שאפשר לראות בהסטוריית הודעותיך שהם מורכבות בעיקר מפרסומים למקהלות ומתאורים חנפניים. ואליך בעיקר דבריי אמורים שהרי אתה ישיבע בוחר ואתה בחזקת למדן ומשופשף ואחד כמוך יכול לתרום רבות לפורום מכשרונך ומרעיונותיך. אז בבקשה קח נא את הערותי ותבחר ליישמם ותראה בע״ה ברכה בכל מעשה ידיך.
נשלח ב-15/11/2010 23:53
Israel u אני כבר לא יודע מי חופר יותר אתה או החברא קדישא ...המסקנות קשות.
נשלח ב-15/11/2010 23:41
קרה כאן מעשה חמור שהרי יש כאן ניק רדום (קאנטוריני) ופותח אשכול מיותר שחושב שהוא שופט ואדון (שלצערי זה אני בעצמי) זה מעניין!!!!
תוקן על ידי Israeli_tu ב- 15/11/2010 23:44:25
נשלח ב-15/11/2010 11:50
אני בעד להעיר בעלי ניקים רדומים ובעיקר לחסום אלו הפותחים אשכולות מיותרים
נשלח ב-14/11/2010 16:44
יש צדק בדבריך וזה אחד הדברים שמרגיזים אותי יש כאלה שרוב התגובות שלהם הם ״בהצלחה״ אבל זה וודאי עדיף מכלום.
בהקשר לזה שיש הרבה ענין רק באקשן נגד חזנים אין לזה פיתרון.
נשלח ב-14/11/2010 15:28
ישראלי טו ; האמת שיש משהו בדבריך אבל גזירה כזו יכולה להפוך אף למטרד , תחשוב על סיטואציה כזאת : בעל שבוע צריך לשלוח לפחות הודעה אחת אזיי כל ההודעות יראו כך : ״בהצלחה״ ״יפה״ וכדומה , זה לא מה שיחזיר את הפורום לחיים סדירים. מהסכלותי על הפורום ניוכחתי לראות שהפורום חי ותוסס רק כשיש אקשן נגד איזה חזן.
נשלח ב-11/11/2010 16:10
ישראלי טו, לא כל המשתמשים ה"רדומים" כותבים בפורום רק כשיש להם משהו לפרסם. ישנם כאלו (כמוני למשל) שלא תמיד ולא בכל נושא רואים לנכון להגיב, בפרט שרוב המשתתפים כאן "מבינים" בחזנות הרבה יותר ממני - שיש לי רק תחומי התעניינות מסויימים בחזנות, וכשהם עולים - אני מגיבה עליהם. יכולת לנסח את ההצעה שלך אחרת: ניקים המשתמשים בפורום לפרסומים בלבד, ייחסמו. זה כבר נשמע הגיוני יותר.
נשלח ב-11/11/2010 14:58
אם לא אני אזיי מי ? ואם לא עכשיו אימתי ?
לא צריך להיות חבר פורום עתיק כדי להבחין בבעיה המרגיזה הזו של הפורום, שישנם לא מעט אנשים שהם לא כמוך (שלפי הסטוריית ההודעות שלך ניכר שאתה תרמת/תורם רבות לפורום) ישנם אנשים שהפורום בשבילם הוא רק אופציה חינמית לפירסום ויחצנות, מה שאני מציע זה להחזיר ״עטרה ליושנה״ ולהפוך את הפורום חזרה למעניין ומרתק עם דיונים. __ אם בכל זאת קשה לך לקבל את זה אין לי איך לעזור לך !
נשלח ב-11/11/2010 14:48
ישראלי טו, מי שמך לשופט ואדון?
אתה בקושי חודש נמצא פה ואתה רוצה לשנות כאן שמים וארץ?
נשלח ב-11/11/2010 07:33
בוקר טוב. א.] קודם כל מהסטוריית ההודעות שלך ניכר שיש לך מה להוסיף בדיונים. ב.] אין אדם שאין לו מה להוסיף בדיונים או לפחות יכול להעלות יצירות או להגיב על העלאות שהועלאו. ג.] באם אתה צודק ואין להם מה להוסיף בדיונים אז למה להם אישור כתיבה ?