היצירות שבוצעו בחלק הראשון: החזן גוטסמן- ועל ידי עבדיך של קוורטין.
החזן לידר - ביצע את טיהר של קוורטין
החזן משה גולדברג - המבדיל של רוזנבלט.
החזן ישראל גולדפריינד - והוא רחום של רוזנבלט.
החזן דב הלר - אנא עבדא של רוזנבלט.
החזן בערל צועקר - ביצע את תקע בשופר של רוזנבלט
ואת אמת כי אתה הוא יוצרם שמבצע אברהם פריד.
החזן שלמה גליק - ביצע את וכל החיים של דויד קוסביצקי.
החזן אברהם קרשינבוים - ביצע את יצירתו של החזן משה שטרן לתפילה ובכן יהי רצון.
החזן ערבליך - ביצע את רחם נא של רוזנבלט.
החזן משה שטרן דיבר על החשיבות שחזנים ישירו יצירות שלהם או לפחות עם חותם שלהם.
נשלח ב-15/11/2010 21:02
הרבה צומזאך ראית בלגן ולא יכולת שלא להשתתף בחגיגה ואני מבין אותך.
ואם כבר התייחסת לתמונה שיעפ העלה תשימו לב לחיוכים על פרצופייהם של האינשי דמעלי שבאו להנות מקונצרט חזנות וקיבלו ערב הומור במחיר מצחיק.
נשלח ב-15/11/2010 18:08
מה אומר ומה אדבר!!! רמת הדיון באשכול זה... "רבות אשכולות עשו חייל ואת אלית (כן... אלות- מכות וקללות) על כולנה" גוי גמור נדלק על ה"טוסיק" פסיכובלוג נהיה "דון קישוט" של הפורום וחזן חכם- אין מילים.
בסך הכל, זה היה ערב חזנות לצרכני חזנות מסוג מסויים, מהסוג שהיה מאד מתרשם דווקא מחזן כמו רוזנפלד, שמוכן לשלם 20 ש"ח לשבת בנפרד וליהנות ממופע במוצ"ש עם החבר'ה. מי שחושב שהכל צריך להיות מעונב וטיפ-טופ, זה לא היה המקום בשבילו. אישית, הציעו לי להגיע (בחינם...) וממש לא חפצתי בכך. החבר שלי שהזמין אותי, והוא גם אחד ממדושני העונג הנראים בתמונות של יעפ, היה מבסוט עד הגג. קונצרט ל"חריידים" מעולה!!!
נשלח ב-15/11/2010 13:12
אוישר חביבי, על פי צורת כתיבתך ניכר שיש לך אינטרס כל שהוא בענין תחכמוני ,אולי תספר מהו ?
ולזיכרמוביץ : 1.כתבתי ״לחלק מהחזנים״.
2. באמת יפה מאוד מצד החזנים שמתנדבים להופיע למען חולים וזה ברוך וראוי.
נשלח ב-15/11/2010 11:43
היה קונצרט מהמם. ומי שלא מתאים לו שימשיך לקנאות. לצוקר יש עתיד. לקירשנבוים, יש עתיד. וכן כמה וכמה שהופיעו ואיני זוכר את שמם. חבר'ה, עד שכבר יצא קונצרט שכמעט כל הקהל נהנה ממנו, וירושלים לא ראתה שנים כך 500 איש (במהלך כל הקונצרט) נהנים מחזנות בצוותא חדא. אז אתם רוצים קצת לצנן ולחרבן את המצב רוח של הקהל והחזנים שנהנו??????. דיי. תירגעו.
איזה בלגן גדול באשכול אחד קטן. בסך הכל יש כאן פסיכולוג ועוד אחד שמכריז על עצמו כגוי ועוד אחד שחושב שהוא חזן חכם שזה תרתי דסתרי.
נשלח ב-15/11/2010 10:24
פסיכובלוג. אתה לא חושב שהגזמת קצת?
נשלח ב-15/11/2010 08:58
קונצרט המאורגן עלידי חבורת ליצנים לקח הרבה מאוד זמן עד שהתחיל קרשנבום התחיל טוב וגמר פחות הלר וגליק היו מצוינים ברל צוקר יש לו עתיד ועל האחרים כבר כתבו מספיק
נשלח ב-15/11/2010 06:42
חזן חכם החזן שלמה גליק מתפרנס כחזן בדובב עוז בר"ג, החזן גולדפריינד מקבל כסף מבית הכנסת הגדול בר"ג, החזן דב הלר מכהן כחזן במגדל העמק ובעבר כיהן בקהילות שונות בחו"ל וקיבל על כך כסף. וכן החזן בערלה צוקר ועוד אנשים שנותנים מזמנם היקר לשמח חולים ונדכאים. הייתי שמח אם גם אתה היית תורם מזמנך כליצן ובא לשמח איתנו אנשים.
נשלח ב-15/11/2010 00:35
אהלן גוי אהלן גמור.
במבחן הפסיכומטרי שכמובן לא עברת, יש מושג ששמו 'לגיטימציה', הלגיטימציה שהאדם נותן מסמלת יותר מכל את הלך רוחו הפנימי של האדם, את רמתו ואת 'מקומו'.
באבחון מהיר של כל ינוקא אתה עשית שתי טעויות.
טעות אחת, שנתת לגיטימציה רחבה מאוד לתוכן שעליו ציחקקת, בכך טרחת לקרוא את מילותיו של כותב השורות בעומק ובהתמדה רבה, עד שאכן מצאת את מבוקשתך. מצאת סוף סוף יכולת אחיזה ואומץ לגבב מילים דוממות בנושא שאתה בעצמך מעיד שאין לך בו שום יד ורגל.
טעות שנייה הייתה לך בבחירת הנושא בתוך שורותיו של כותב המילים, נושא שמעיד עשרת מונים את שייכותך הטבעי לעולם שכולו הבל וכלום.
אשמח תמיד להיות לך לעזר בשינון או בלימוד מחודש של החומר שכנראה פיספסת בלימודי הפסיכומטרי שלא עברת.
לילה טוב לך.
נשלח ב-15/11/2010 00:04
שכחתי להגיד שמאוד נהנתי בקונצרט גם מההומור וגם מהחזנות הטובה שהיתה שם. ותודה רבה למארגנים. אבל מכאן ואילך יש ללמוד לקונצרטים הבאים.
נשלח ב-14/11/2010 23:55
זיכרמוביץ כתב :לדעתי, אם רוצים לקרב את הדור הצעיר לחזנות מותר ואף רצוי לרכך את האוירה הרצינית שאל"כ דור חובבי החזנות יילך ויעלם,
ואז יגדל דור של ליצנים חזנים וזה יהיה מקצוע מוכר במס החזן הליצן כמו שיש ליצן רפואי.
נשלח ב-14/11/2010 23:48
האמת שאני לא יודע אם לצחוק או לבכות, .
למיטב ידיעתי חלק מהאמנים שהופיעו בערב מעולם לא קיבלו כסף על הופעה שלהם , ואף הם מתחננים להופיע בכל מקום שמוכנים לשמוע אותם.
בקשר לביקורת שכותבים בעלום שם : האם זה לא ברור למה זה כך שהרי אם לא כן מחר היו עומדים לי על יד הבית שלוש צעלמרס עם אבנים.
ואני חושב שבמקום לרסן את הכותבים שלא ניגבו את החלב מהשפתיים אולי קודם נרסן את החזנים שלא ניגבו את החלב מהשפתיים וממשיכים לשיר ולחשוב שהם חזנים.
ועוד דבר קטן : נכתב שהכלבים נובחים אבל השיירה… וזו בדיוק ה ב ע י ה של עולם החזנות.
תוקן על ידי חזן_חכם ב- 15/11/2010 00:08:12
נשלח ב-14/11/2010 23:07
אם געציל היה משלם דמי כניסה הוא לא היה מדבר. מי שמדבר לא עושה.