ישר כח עצום, מלובני משום מה מזכיר לי בנמוכים את עזי שוורץ (או להפך) המולרים מרשימים כתמיד, חיים אדלר היה מבחינה קולית השפיץ של הערב, ופרידר הבאריטון היחיד ביובל הוא נפלא. מעניין איך הוא בתפילות.
נשלח ב-22/11/2010 23:32
גם לדעתי זו יצירה מרשימה מאוד ומתאימה לקולו של ר׳ חיים
נשלח ב-22/11/2010 23:18
קוצרט חנוכה
התרשמתי מאוד מהביצוע של חיים אדלר ליצירה הגדולה ואולי לא מפורסמת כל כך של שלום קייליב " ובשופר גדול
נשלח ב-21/11/2010 14:28
גם אני לא ידעתי שזה בנו של בנימין מולר, ומפאת כבודו קיצצתי את ההקלטה
נשלח ב-19/11/2010 00:28
יישר כוח בדיוק היום בבוקר חפרתי במגירת הקסטות ומצאתי את הקסטה הזו שמוקלט הקונצרט הנ,ל עשבתי לעצמי האם יש למישהו הקלטה וכל מיני מחשבות על הקונצרט ההוא מזכרונותי נעניין שבדיוק היום העלת אותו ההקלטה שבידי היא גרועה למהדרין
נשלח ב-17/11/2010 20:30
משום מה הייתי בטוח שזה בנימין מי ששר את השם זכרנו אבל זה שבח לבנו, לא נורא הליחה לא מחביאה את הכישרון והקול הנפלא לו זכה.
בקשר לחזן שלקח את הקונצרט הז. גם אני חושב כמו ענתאור שהחזן חיים אדלר הוא היה הכי מוצלח פה.
נשלח ב-17/11/2010 14:54
בתוספת לקישור שהובא לעיל 1.ברכות חנוכה - זיידל רובנר - כל החזנים והמקהלה 2.הנרות הללו - זאבל זילברטס - בנימין מולר 3.ולירושלים עירך - אייב אלשטיין - רפאל פרידר 4.מה אשיב - בלזער/רביץ/סובול - חיים אדלר והמקהלה 5.יוונים נקבצו - הרמן ווהל - בנימין מולר/רפאל פרידר והמקהלה 6.ואני אמרתי - טודרוס גרינברג - יוסף מלובני והמקהלה 7.מזמור שיר חנוכת - ג'וליוס/שטרן - כל החזנים והמקהלה 8.הנרות הללו - סובול - אדלר/מלובני 9.ובשופר גדול - שלום קליב - חיים אדלר והמקהלה 10.רעות שבעה נפשי - פיני ספקטור - רפאל פרידר 11.שובי נפשי - ביינהורו/ולדמן - מלובני והמקהלה 12.שייבנה - משה שטרן - בנימין מולר 13.שהחיינו -מאיר מכטנברג - החזנים והמקהלה
כמו כן הוצג החזן הצעיר יוסי מולר,בנו של בנימין,בקטע ה' זכרנו לצערו נתפסה לו ליחה בגרון ולכן ההקלטה אינה שלימה.
נשלח ב-17/11/2010 14:02
תודה על ההשקעה, ואכן אם מישהו יכול להעלות פירוט של היצירות המושמעות ומבצעיהם יועיל מאוד.