היוש! אני חדשה, ולפי ההוראות הדי ברורות של פסנתר כנף עדכנתי בתור חברה בפורום... אין לי מושג אם זה באמת עבד. איך יודעים?
נשלח ב-3/4/2012 20:04
אני מסביר ? ס"ה נתתי לך קישור להסברה של פסנתר כנף זה לא הסבר שלי
נשלח ב-3/4/2012 19:59
תודה! זה מאד עזר לי (ותודה לסטריאו על הקישור לפה- מי שרוצה עזרה, יש הסבר קצר מסטריאו באשכול "אני חדשה בפורום, איזה כיף להיות בפנים" והוא מסביר שם קצת )
ובקשר להמשך- מפעילים קצת את הדמיון... בהצלחה!!!
או לבבית! רק עכשיו אני רואה את השאלה שלך... סליחה, שלחתי את זה כשעמדתי בהתחלה... אני לא יודעת... מקווה שזה יפתר מהר! בהצלחה!!!!!!!(מחזיקה לך אצבעות...)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 03/04/2012 20:03:45
נשלח ב-23/8/2011 20:51
יש לי בעיה קטנה,מקוה שזה לא קשור לאשכול השאלות הקטנות... אחרי נתק של תקופה די ארוכה לצערי....,כל פעם כשאני מעונינת לשלוח תגובות,המחשב משגע אותי עם בעיות, אני לוחצת על התחבר מקלידה את השם והסיסמה הוא כותב ההתחברות עברה בהצלחה ..,מעביר אותי לפורומים ואז, כשאני כותבת הודעה הוא רושם לי שגיאה,רק כשאני לוחצת בתיבת התגובה על החלף משתמש ומקלידה שוב את הסיסמה,הוא מאפשר לי לשלוח.זה פשוט סיוטטטטטטטט!!!!!!!!!! כשאני שולחת בפרטי לדוג',הוא כותב לי שאני צריכה להרשם כחברה..תכלס אני רשומה. למשהו יש מושג מה זה אמור להביע? מחכה לתגובה בדחיפות!
נשלח ב-22/8/2011 19:23
צר לי, אבל כתבתי דברים מאוד ברורים ואין לי יותר סבלנות. פשוט תקראי שוב את ההודעה הקודמת שלי.
נשלח ב-22/8/2011 17:47
היי!!!!!! גם אני רוצה אייך עושים אפשר הוראות ברורות בבקשה?
נשלח ב-22/8/2011 15:36
ברוכה הבאה. איך עובד מה? הפורום בכלל או להגדיר את עצמך כ'חברת פורום'. אם האופציה הראשונה - זה עובד בדיוק כמו שכתבת באשכול הזה. אם האופציה השניה - הכל מפורט בהודעה הראשונה בצורה מאוד פשוטה. תנסי שוב ואם לא תצליחי - תפרטי מה לא הבנת.
נשלח ב-22/8/2011 15:25
הייי, אני חברה חדשה בפורום- אין לי מושג איך זה עובד.. אשמח לקבל עצות