בית פורומים א חרדים ספרדים

גועל נפש! האתרים החרדים מתעלמים ממרן הגר"ע יוסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2010 23:05 לינק ישיר 
גועל נפש! האתרים החרדים מתעלמים ממרן הגר"ע יוסף

מרן הראשל"צ הגר"ע יוסף שליט"א בשיעורו הקבוע במוצ"ש דחה מכל וכל את דברי אמסלם, "יש מי שאומר שרק מי שיצא רב או דיין ילמד, והשאר יעבדו וילמדו". (הכוונה לאמסלם) "זה כלל לא נכון, אשרי מי שעמלו בתורה, לא מי שיצא רב או דיין, התורה שומרת עלינו בעצם הלימוד שלה". מרן הביא ראיות מהתלמוד ש"הכוללים לא המציאו אשכנזים" כלשון מרן, כיוון לדברי אמסלם. מרן המשיך להביא מהתלמוד שחיו בעוני והעיקר ללמוד תורה.

מענין, שאתר "ככר השבת" שתוך מספר רגעים מביא את דברי מרן, פתאום אין איזכור כלשהוא מזה. וגם שתיקת אתר בח"ח לא מובנת, אם כי תמוהה פחות מהתמיהה על ככר השבת, שהם מביאים בכותרת ראשית למשך כ15 שעות את דברי אמסלם.

ואם הם מחפשים פוליטיקה, אז מרן דחה את האומרים שלא נותנים להם להכנס אליו "אני מבקש ממכם, אל תאמינו להם".

עכשיו זה לא אמסלם מול ישי, אלא מול מרן שליט"א.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2010 23:13 לינק ישיר 

מעניין! "ככר השבת" העלה את דברי מרן ותגובת אמסלםהחצופה "אני מסכים לכל מילה, ואני מחכה להזמנה ממרן שיקרא לי לבוא אליו". הרב דחה מכל וכל את דבריו, מה זה אני מסכים??!! ומה זה מחכה להזמנה, אולי גם הרב יבוא אליו??

מעניין שהכתבה נעלמה אחרי כמה דקות?? בא נראה מה עכשיו יבשלו שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2010 17:01 לינק ישיר 

לא התעלמו, זה פשוט לקח זמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2010 22:47 לינק ישיר 

צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2010 12:51 לינק ישיר 

וואללה איזו נחיתיות....
מרן לא צריך שאיזה זב חוטם באתר אינטרני זניח יבשר על גדלותו.
יתי על כן, אנו חסידי מרן לא צריכים ולא מעוניינים שרשעים יעלו על שפתותיהם הטמאות את שמו, במקרה שלנו על מקלדותיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > גועל נפש! האתרים החרדים מתעלמים ממרן הגר"ע יוסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext