דובי קורן היה בקבר הדג המדבר:::::)))))))))))))))))))))))))))
הוא דיבר עם הדג והביא רשמים:::::))))))))))))))))99
כמו שכתוב, ויאמר משה אל הדג::::::::::)))))))))))
היום הוא סיפר את זה בכנס סופרים וסופרות ביד חרוצים בירודלים:::::)))))
נשלח ב-7/2/2024 12:21
תענוג לראות את השיגיונות של פעם.
נשלח ב-25/11/2010 13:10
עכברא גנב((((((((((((((((((:::::::::: אתה כישרן:::::)))))))))))) עו מעט יעלה חומר מקיף על תולדותיו של הדג ושל כל הצדיקים::::::::::::::::::::::::::(((((((((((((\ אני מקווה שתעשה מטעמים יש לך שם חומר טוב ((((((( כבר מממזן אמרתי שהפורום כאן הם חברה' ליצים צוחקים על החיים .. וכעת אני רואה שגם מלגלגים על המתים, ירחם ה' וה' הטוב יכפר בעדכם ובעד כלל ישראל ((((((((((((אמן ::::::::::::
נשלח ב-25/11/2010 08:34
דובי קורן פניו קורנות מהמעמד שעבר עם הדג המדבר::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))) כמו שכתוב ופני משה קרנו::::::))))))))))))
ראית פני השכינה גורמת לפנים קורנות::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
תמיד ידעתי שדובי קורן הוא צאצא ונין למשה רבינו, אך לא ידעתי שהוא ממש במדרגתו::::::::::::)))))))))))))))
כמו שנאמר לא תאכלו שור וחמור גם יחדיו, אל תקרי יחדיו אלא בלעדיו:::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))
ודובי הוא ממש בלעדי כולם כמו משה רבינו ע"ה:::::::::::::)))))))))))))))))))))) אוהב שלום ורודף שלום ולא מלסטם את הבריות:::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))
אפילו את הבשר הוא התקשה ללסטם מרוב שהוא לא מלסטם את הבריות:::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))) אבל את הקינוחים הוא ליסטם עד תום:::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))
ונאמר אמן::::)))))))))))))>>>>>>>>>>>>>>
נשלח ב-25/11/2010 07:08
הנה עוד קבר של חיה מדברת. למה לנסוע רחוק
נשלח ב-25/11/2010 03:11
הנה עוד קבר של דג,
הוא דיבר באנגלית, כך שהצלחתי פחות או יותר להבין מה הוא אמר,
אבל הוא השביע אותי לא לגלות, סורי.
נשלח ב-25/11/2010 03:08
גם לי יצא לבקר בקברו של הדג,
הוא הבן דוד של הדג, מהתמונה למעלה.
אבל כמנהג המקום, הוא דיבר ברומנית, ולא הבנתי חצי מילה .
נשלח ב-25/11/2010 02:52
חברים נא לא להעליב פרנסה של יהודי....
בשביל לשמח יהודי מותר לדג לדבר
נשלח ב-25/11/2010 02:30
msניק כתב:
לדג יש קול של גבר או אישה?
קול של גבר אחרת זה היה הדג המדברת...
(וחוצמזה שקול באשה ערוה ואסור לקרות קריאת שמע כנגד ערוה)
נשלח ב-25/11/2010 02:27
לדג יש קול של גבר או אישה?
נשלח ב-25/11/2010 02:23
האם לצורך ה"נס" נבראו לדג גם מיתרי קול? P=
נשלח ב-25/11/2010 02:01
באיזה שפה הוא דיבר?
נשלח ב-25/11/2010 01:58
עכברא.... קבל תמונות .. בקרוב הגלריה והכתבה המלאה, כאן שומעים הסבר מפורט על קורות הדג