נפגשתי לאחרונה עם בחור נחמד. באמת בחור טוב. השיחה זרמה וכולי וכולי...
אני טיפוס שלא רוצה לאמלל את הצד השני. שהשדכנית מתקשרת- מיד יש לי תשובה. אז אם נפגשנו בערב כבר למחרת בצהריים היתה לי תשובה. (זה לא אומר כמה ישנתי בלילה... ואם בכלל...) הכל כי כואב לי על הבחור שכוסס לו אי שם ציפורניים... פשוט- אם בסוף הרי תהייה לי תשובה. אז למה לעכב? יהיה נס ותשובתי תהיה בטוחה יותר? לא. תמיד יהיו ספיקות. והתשובה לא תשתנה... (יש לציין שהוא כן עיכב תשובות...)
והבחור הוריד. מה שהוא אמר לשדכנית- לא הרגשתי... היא כל כך היתה "מושגת..."...
ואני תוהה... באמת צריך לשחק את האחת הלא מושגת ולתת תשובה אחרי שבוע??? אסור שיהיה קצת רחמנות על הצד השני???
תוקן על ידי אסיק_good ב- 26/11/2010 06:38:51
נשלח ב-28/11/2010 02:03
סינטזה... איזה זכרון... לא, זה לא האשכול המובטח... הוא היה מתוכנן על נושא אחר לגמרי. עברו הרבה מים בירדן מאז...
אהבתי את התגובה שלך. תודה.
אבירץ- זו לא פגישה ראשונה שלו. ולא גם שלי... ולגבי השדכניות- תאמין לי שהם סתם עושות כאב ראש... ואני ממש לא מחזיקה מהם...אבל מה לעשות שהם מכירות קצת יותר בחורים? ענפה- צודקת. אולי יש בזה גם עניין של כבוד. אבל אם זה היה נטו כבוד זה היה צריך להחמיא לו שאומרים את הכן מייד? נערת הבזק- לא הבנתי את תגובתך...
תודה לכולם...!
נשלח ב-27/11/2010 23:26
סינטזה הגדרת יפה מאוד
נשלח ב-27/11/2010 21:59
אגב...זה האשכול המובטח???....הנהג.....???
תוקן על ידי סינטזה ב- 27/11/2010 22:39:43
נשלח ב-27/11/2010 21:56
אני חושב שיש לך טעות בהגדרה של "מושגת" אם את לא תתני לבחור להתקרב אליך את לא תתחתני אף פעם, אם תתני אז את "מושגת" מיד מגיע המחשבה אז מה אני אמורה לעשות?? לשחק, למשוך, בקיצור לאמלל...
זהוא שלא
אם זה באמת היה הסיבה שהוא הוריד אני יכול לחשוב על כיוון כזה, כשבחור נפגש עם בחורה וכן להפך תמיד צריך לתת הרגשה שאני מחשיב את עצמי כמשהו.. לא בצורה מתנשאת אלא כמשהו ששוה כמו שכולנו חושבים אנו שווים, הבעיה בגיל מאוחר או בזמני לחץ, שאנו מזהים אצל בחור מסוים קצת פוטנציאל, שאולי זה הוא, אנו מפחדים לאבד אותו לכן אנו "מוכרים" את עצמנו פחות מהמחיר שהינו מציגים אם הינו מדברים עם בחור אחר, אחד שבטוח בעצמו הוא לא מפחד להפסיד, כי הוא משדר לתת מודע של השני "אם לא את, תבוא אחרת כי אני שווה" כשהתת מודע של הבחור או הבחורה לא מזהה את הערכה עצמית הזו אז המחשבה היא, למה היא כ"כ נואשת??? והתשובה היא ברורה כי היא לא שווה הרבה לכן היא מפחדת להפסיד כי מי יודע מתי תבוא ההזדמנות הבאה, לסיכום זה לא תלוי תוך כמה זמן עונים תשובה אלא בהרגשה בזמן הפגישה מי שמושך תשובה הוא חסר מידות אני לא היתי רוצה להתחתן עם אחת כזו.
תוקן על ידי סינטזה ב- 27/11/2010 22:02:54
נשלח ב-27/11/2010 18:13
אני מתחברת למה שמאחורי התירוץ. יש משו הרבה יותר אטרקטיבי באנשים שצריך להתאמץ כדי להבין אותם. (ולא, אני לא שייכת לצד האפל....)
נשלח ב-26/11/2010 14:09
המעניין הוא שמתי שיפריע לבחור שאת יותר מדי 'בלתי מושגת' אז לא תשמעי את ההסבר הזה. אלא הוא יענה 'לא' בלתי מוסבר או סתם 'לא מתאים'. כך שלעולם לא תדעי אם לא הגזמת במשחק ה'בלתי מושגת'. לכן עדיף לך להימנע ממשחקים בעיקר כשזה לא בא טבעי ומעלה לך התלבטויות שכאלה. תהיי מי שאת.
נשלח ב-25/11/2010 23:42
לא מכירה אותו, אבל ההתעסקות בכמה הבחורה קלה להשגה או לא, עושה לי רושם של משחקי כבוד. אני לא מאמינה שכבוד (במילים אחרות: פוליטיקה), מוביל למחוזות טובים.
אי אפשר לבוא ולומר לך תשמחי שזה ירד, אבל בהחלט תשמחי שאת מתנהלת בצורה ישרה, מהוגנת ורגישה לשני. יש לך במה להרגיש בטוחה!
נשלח ב-25/11/2010 23:34
כבר באמצע/תחילת פגישה אני יודעת איזו תשובה אחזיר... למה לחכות יומיים?? זה נקרא "מושגת"? לא חושבת...
נראלי המצאה של ה"שדכנית"
נשלח ב-25/11/2010 23:17
יכול להיות שאת צודקת אבל על הצד שזה פגישה ראשונה שלו אז אני יכול להבטיח לך שלא ישר יחזיר תשובה ואני רואה את זה על עצמי פגישה ראשונה שלי בחיים לא יכולתי להחזיר ישר תשובה אלה רק אחרי יומיים כי הייתי חייב לחשוב למרות שהכול היה טוב אבל עדין צריך לחשוב ולא ישר להחליט כשאין לחץ אז אפשרי טיפה לחושב ושוב יכול להיות שאני טועה ומי שזה לא פגישה ראשונה שלו בחיים אז יכול להבחין בהכול כבר בפגישה ולא אחרי יומים לשחזר ואז להחליט !!! נקודה למחשבה !! ולגבי השדכנית אז אני איישת לא הולך לשדכנים ה' ישלח גם שזה בלי שדכנית כי דברים שהבחור אומר ודברים שהיא אומרת יש בניהם הבדל ענק !!!
תוקן על ידי אבירץ ב- 25/11/2010 23:18:27
נשלח ב-25/11/2010 23:04
אבירץ כתב:
זה נשמע ממש טיפשי שהוא הוריד בגלל זה אבל ניראה לי שזה יותר סתם תירוץ מצוץ !!! מה שאני חייב להגיד לכם ולכולם אני בדעה שלא ישר להגיד תשובה או שלפחות לא להמתין ישר לשמוע תשובה מהשני אני חושב שאחרי כול פגישה צריך לפחות יומים בשביל לקבל תשובה משני הצדדים הואיל וצריך לחשוב יותר מאשר הרגש!!! ולא ניראה לי שזה פוגע באחד מין הצדדים כי צריך להבין!!! אבל להוריד על דבר כזה זה לא נשמע לי הגיוני !!!
טוב. יתכן שזה לא היה הסיבה העיקרית. אבל את הסיבה הזו השדכנית בחרה לספר לי... אני לא מסוגלת לחכות יומיים. וכשעושים לי את זה אני ממש לא אוהבת בלשון המעטה... זה ממש לא עושה לי טוב... לכן אני משתדלת לענות מייד. ולא לא חלילה מתוך קלות ראש. זה בגלל שאני משתדלת לחשוב בלילה שאחרי הפגישה. ו"לתמצת" את המחשבות...
כי ביננו- כמו שלא בא אליהו הנביא לגלות לנו מה צריך לענות אחרי דקה מהפגישה הוא גם לא יבוא אחרי שבוע... אז למה לחכות?
נשלח ב-25/11/2010 23:03
מעפיל כתב:
שאלת ההתנהגות שלך אינה צריכה להיות תלויה באנשים אחרים. את צריכה לבחור לעצמך דרך מוסרית והוגנת, ולהתעלם מזה שישנם כאלו שלא יבינו את ההתנהגות שלך נכונה.
נשלח ב-25/11/2010 22:53
מה שלא אמיתי אין בו תועלת ולמשוך את הזמן כדי ל"הראות" זה לא מאה אחוז אמת מלבד זאת אני לא הייתי מחפש כזאת להיפך בחורה יציבה בדעתה ויודעת מה שהיא רוצה בד"כ יהיה לה תשובה מיידית
נשלח ב-25/11/2010 22:52
זה נשמע ממש טיפשי שהוא הוריד בגלל זה אבל ניראה לי שזה יותר סתם תירוץ מצוץ !!! מה שאני חייב להגיד לכם ולכולם אני בדעה שלא ישר להגיד תשובה או שלפחות לא להמתין ישר לשמוע תשובה מהשני אני חושב שאחרי כול פגישה צריך לפחות יומים בשביל לקבל תשובה משני הצדדים הואיל וצריך לחשוב יותר מאשר הרגש!!! ולא ניראה לי שזה פוגע באחד מין הצדדים כי צריך להבין!!! אבל להוריד על דבר כזה זה לא נשמע לי הגיוני !!!
נשלח ב-25/11/2010 22:48
השאלה שלי זה לא על ההתחשבות או חוסר ההתחשבות. אני עדיין בטוחה שצריך להתחשב ולהגיד תשובה כמה שיותר מוקדם.
אבל הוא לא לקח את זה בתור התחשבות. הוא לקח את זה שאני כל כך מושגת: אומרת כן מייד. לא חושבת יותר מידי. הוא לא הרגיש קושי כלשהו. הוא לא הרגיש שהוא משכנע אותי. הסברתי כבר למה נהגתי כך. אבל זה התפרש אצלו כאילו שאני "זמינה" כל כך....
שאלתי: האם בחורה צריכה לשחק קצת בלתי מושגת? לתת לבחורים קצת "לשכנע" כביכול לגרום להם לתת לי את התחושה שהם ה"אביר על הסוס הלבן..."....