בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיסק חדש לחזן יעקב רובין + המכבה את הנר לשמיעה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2010 22:35 לינק ישיר 
דיסק חדש לחזן יעקב רובין + המכבה את הנר לשמיעה

בס"ד

בימים אלו החזן יעקב רובין - חזן בית הכנסת הגדול בפתח תקווה-
עובד על אלבום ביכורים יחד עם ד"ר מרדכי סובול.
מתוך האלבום שבדרך הנה לפניכם רצועה ראשונה "המכבה את הנר".

בהצלחה!

תהנו ותגיבו
שבוע טוב
יהודה

תוקן על ידי yeoda ב- 27/11/2010 22:37:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 08:42 לינק ישיר 

דיסק פגז!!!! נכון שהוא לא החזן מספר אחד אבל גם לו יש מקום של כבוד!!‏

תוקן על ידי חזנות2000 ב- 31/05/2012 08:49:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 02:53 לינק ישיר 

עוד תקליט עם עם קריוקי מבית המדרש המפורסם
חיפוש קטן אצל האדמו"ר הרה"ג גוגל שליט"א נתן קישור להורדה
http://depositfiles.com/files/sw92f824w

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2012 10:34 לינק ישיר 

לחזן רובין המשתדרג בהצלחה.

נושא העיבודים והעריכה הטכנית לקוחים ומועתקים ברוב המקרים מחזן לחזן אבל זה מספק את הסחורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2012 00:06 לינק ישיר 

גם אני מנוי על משפחה...ודוקא נהנתי. קול נעים, קטעים ידועים ושגורים אך לא נס ליחם. אמנם לא מדובר בחזן מקדמת השורה הראשונה של החזנות, אך זה לא מונע ממני הנאתי. זה הרבה יותר טוב מכל מיני כוכבים למיניהם שצורחים שלא לענין. כאן שמעתי אמירה טובה, אם כי לא מושלמת בכמה מקומות.

אם יש לי הערה על כל הרעיון של הדיסק, זה הקטע המקהלתי. הסאונד כל כך שונה שם, שהמאזין מתלבט- איזה מהם הוא באמת קולו של החזן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2012 14:35 לינק ישיר 

bnei- בהלכה מובא שאסור ליגוע בגוסס.

תוקן על ידי עתהזמיר ב- 20/05/2012 14:36:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2012 11:59 לינק ישיר 

אחת מהרעות החולות של עולם החזנות היא הרפרטואר הנרחב שכל חזן מייחס לעצמו ומנחס לקהל, זה מוציא שם רע לחלטורה. וטוב שקודמי העלה את הנושא. משום שאני לא קורא עיתונים ובמיוחד לא מהזבל הזה לא שמעתי את הדיסק, אני מעוניין לשמוע את הדיסק במה מדובר, ומה מצב החזנות בגסיסתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2012 11:39 לינק ישיר 

אינני מקוראי העיתונים, אך הדיסק התגלגל אליי בדרך כלשהיא ושמעתיו במהלך סוף השבוע. לצערי הדיסק הזה מקבל ציון נמוך מאוד, ואפרט: ראשית, בחירת היצירות. חזן לא חייב לשיר דברים שהוא לא יכול או שזה לא חלק מהאישיות החזנית שלו. בדיסק אחד שמעתי גם רוזנבלט גם פינצ׳יק גם גנטשוף גם ורדיגר גם קרליבך גם וגם וגם... ברור לי שיאמרו שבימינו כולם נוהגים כך, אבל עדיין אני מעלה את הטענה הזו! שנית, אחרי שכבר נבחרו היצירות לביצוע, אני מוצא שהם בוצעו באופן בינוני ומטה, עם המון בעיות הן של החזן והן של האחראי על הסאונד וההפקה המוזיקלית. בעיות בנשימה, בדיקציה, בביצוע פראזות ועוד! אם כבר משקיעים דמים מרובים בהפקה, לפחות לדאוג שהתוצאה תהיה שווה את זה. הדיסק הזה לא מצדיק זאת! אעבור לדון בעיבודים, נושא שכבר נטחן בעבר אבל אין מה לעשות כל זמן שהעניין הזה ממשיך להפריע. זה מגוחך שעיבוד מסויים ליצירה מסויימת עובר כחוט השני הין כל כך הרבה מבצעים המקליטים דיסקים. מילא בקונצרטים או התפילות, אבל בהקלטות אולפן העניין פשוט מגוחך. בכל אופן, גם המוכר נשמע לי לא תמיד מוצלח, פומפוזי ומטריד. העיבוד למחרוזת קרליבך פדוט גרוע בכל קנה מידה! העיבוד למקהלה שכתב המוזיקאי מר גולדשטיין בוצע רע לתפארת, לא נקי ומזןייף בביצוע קוורטט שקולו טופל באפקטים אולפניים... התוצאה ממש זוועתית. בכלל כל נושא האפקטים טעון מאוד אצלי. זה לא מקובל בעולם הקלאסי בכלל!!! ובימינו פרצו את הגדר הזה בחזנות כדי לקבל סאונד שלא מצליחם לקבל בלייב וכדי לשפר ביצועים שוברים מסורת רבת שנים. התוספות לשומע כל בכיות ולנשמה שנתת בי מיותרות לגמרי ואינם מתאימים לאופי היצירה! החזן נשמע בהרבה מאוד מהזמן ״לא בשל״ ולא מספק את הסחורה. בסיכום, דיסק מיותר שלא חידש מאומה לא לי וכנראה לא לאיש... חבל! החזן רובין יכול לתת הרבה יותר ולהוציא תוצאה משובחת בהרבה ונראה שהוא והמפיקים חיפפו את העניין, אך זה לא עבד הפעם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2012 14:21 לינק ישיר 

מזל טוב לחזן יעקב רובין לרגל הוצאת אלבום הבכורה
דיסק מגוון בקולו הנעים והמתוק, כמנוי לעיתון משפחה קיבלתי כהפתעה בין שלל הדפים המיותרים דיסק נהדר שגורם לי לעונג רב. ישר כח
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 12:55 לינק ישיר 

בחנוכה מדליקין ולא מכב[ה]ין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 11:49 לינק ישיר 

המכון שולח בדרך כלל לגריגורי וליאיר אלזרוב וידוע לי על כאלו שהולכים לדורה, יש רבים מבוגרי המכון בתל אביב ששרים מהאף וכן רוב הזמן בפיאניסימו הם לומדים מהמורה שלהם,__ אבל לי זה נראה שהם עזבו את המורה שלהם לפני הזמן וחושבים שהם כבר מבינים גדולים בפיתוח קול, אולי זאת הבעיה היחידה של המכון המוצלח בתל אביב. והחזן רובין הוא חזן טוב בעל קול מתוק ומרגש יש לו כפי שנכתב בעיה בהוצאה מהאף אבל בסך הכל הוא חזן נחמד.

תוקן על ידי Israeli_tu ב- 29/11/2010 11:53:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 11:46 לינק ישיר 

שמתי לב ששירה ב"אף" בולטת בקרב תלמידי המכון בתל אביב. מי המורה לשירה ופיתוח קול במכון ת"א?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2010 19:27 לינק ישיר 

דווקא אני מאוד נהנתי לשמוע את החזן ניכר שהוא משתמש בקול הטבעי שלו ולא מנסה לחקות חזנים אחרים אמנם יש לו הרבה מה ללמוד אבל את התואר חזן הוא קנה ביושר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2010 18:17 לינק ישיר 

אישית לא התחברתי לסגנון ונשמע לי שהקול לא מספיק פתוח ויש שימוש יתר באף, אך אשמח לשמוע עוד חומרים מהחזן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2010 23:29 לינק ישיר 

הוא קצת כיבה את נרו של השיר. אבל יש לו עתיד לפניו. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2010 23:20 לינק ישיר 

אני רואה שהרחתי נכונה. בהצלחה לחזן יעקב רובין ושימשיך להנעים את אוזנינו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיסק חדש לחזן יעקב רובין + המכבה את הנר לשמיעה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext