| נשלח ב-28/11/2010 10:11 |
|
| |
מה הפלא שגונבים ??
המדינה נתנה לכל ילד נוסף שנולד במשפחה סכום כסף,
משפחה של עשר ילדים קיבלה 6000 שקל לחודש,
ולפי זה לא היית בעיה להקים משפחות גדולות,
באמצע יום בהיר שהמשפחה כבר קיימת ?! הפסיקו את התמיכה,
כן צודק לא צודק, בתכלס נשארו משפחות בלי יכולת לתת אוכל ממש לילדים,
הרי במדינה יושבים בהנהגה חכמי חלם,
איך אפשר להפסיק תמיכה למשפחות קיימות ???
אפשר לומר לזוג טרי, תשמעו מהיום כל ילד זה על חשבונכם,
אבל אי אפשר לתת לזוגות לתכנן משפחה גדולה ופתאום להפסיק לתמוך בהם,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 16:51 |
|
| |
תוקן על ידי אליעזרט ב- 01/12/2010 16:56:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 16:25 |
|
| |
שבח:
החנות מכשירי כתיבה של משפת קצינלבוגן בתוך מאה שערים, לא שלמו מס ??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 16:19 |
|
| |
זאת אומרת שאתה מבחין בהבדל בין חרדי נטו"ק (כפי שאתה מגדיר אותו) לבין חרדי אחר. האומנם?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 15:38 |
|
| |
כן, בעוונות
יש מיתאם עם ההסתייגות מהמדינה ועם היות האדם בחברה שבה אי התשלום מושרש.וכמובן עם הסכוי להיאכף ולפעמים הוא פועל יוצא של הסביבה הפיזית והחברת
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 15:18 |
|
| |
האם אתה עובד גם עם ערבים, וגם עם חרדים לא נטו"ק, והאם גם עם חילונים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 14:11 |
|
| |
הגדרת נטו"ק - איני מתמצא לגווני גוונים אבל ככלל הדרוש לצרכי הנידון באשכול זה מספיק
לעניין תשלום המיסים באהבה על ידם - אני עובד עימהם לא מעט (ומי יודע אולי גם איתך...) וקשה לסבן אותי בעניין
תוקן על ידי תלמידטועה ב- 01/12/2010 14:13:21
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 13:44 |
|
| |
תלמיד תוכל ליתן פירוט את מי אתה מגדיר נטו"ק (אני מניח שאינך מתכוין לשלש המשפחות בעלי השליטה והמניות של ברגר-דומב העונים בכל יום פעמיים באהבה נטו"ק נטו"ק), ומנין לך הנתונים אודות רף היענותם לארנונה ולמס הכנסה?
תוקן על ידי שבח_גרונם ב- 01/12/2010 13:45:29
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2010 08:04 |
|
| |
שרפ כתב תושבי מזרח ירושלים חייבים לשלם מס ככל תושב אחר של מדינת ישראל. גם נטו"ק חייבים. וההיענות בשני המגזרים דומה הן בארנונה והן במס הכנסה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 16:52 |
|
| |
ירוחם הכוונה היתה כמובן למקור הפטור. כמובן שאינני חולק על היות דחיית השרות ראויה, אולם כאשר היא נפלה בחייקם של החרדים, זה היה מתכון לפגיעה בחברה החרדית ובמדינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 16:14 |
|
| |
שרפ פטור משרות צבאי ללומדי התורה? איפה אתה חי- הפטור הוא לכל מי שלובש מעיל שחור חולצה לבנה ציציות בחוץ עם כיפה שחורה מתחת המגבעת.יש היום פטור משרות צבאי שרות לאומי שרות לציבור, ובעיקר פטור מהקפדה על המוסר האזרחי וכבוד הזולת שלא מתלבש כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 15:41 |
|
| |
| חי_רגעים כתב: |  |
אם רוצים להגיע לשיתוף פעולה מתוך הרגשת מחויבות זה לא יכול לבוא בכפיה, כפיה ( גם בשיטת המקל והגזר ) תביא לתסיסה, שנאה, והצדקה להמשך המאבק הסמוי בצורה של העלמות גניבות ורמאויות
|
|
אובדן הסולידריות החברתית עם החרדים הגיע בגלל ניצול יתר של הפטור משרות צבאי ללומדי תורה ללא כל מגבלה. עכשיו יש צורך להתחיל ולאתר את המגבלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 15:21 |
|
| |
| תלמידטועה כתב: |  | מואדיב
נקודת המוצא של נטו"ק היא שהם מיעוט כבוש. גם לפלשתינאי ירושלים לא תבוא בטענות על כבישי ישראל שהם נוסעים בהם. |
|
תושבי מזרח ירושלים חייבים לשלם מס ככל תושב אחר של מדינת ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 12:46 |
|
| |
האם שמע מישהו אי פעם מאנשי נטו"ק איזו הסתייגות לשלם מס ולהנות משירותי המדינה? אני לא! אמנם נטו"ק מתנזרת מכל אתנן ציוני לצרכי דת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 12:25 |
|
| |
מואדיב
נקודת המוצא של נטו"ק היא שהם מיעוט כבוש. גם לפלשתינאי ירושלים לא תבוא בטענות על כבישי ישראל שהם נוסעים בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2010 12:12 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | מקס
יש הבדל גדול בין לא לשלם מיסים ובין לגנוב ולקבל כסף הקצבות מהמדינה- הם לא מקבלים יותר נכון גם לא לוקחים מענקי לידה, הם לא יולדים ע"ח המדינה, הם לא משלמים מס הכנסה- כי למזלם הם כמעט כולם אנשים שהכנסתם אינה חייבת במס. אבל הם משלמים מע"ם ןמכס.
אני ב"ה כבר לא חרדי ואני מקפיד לא לזרוק אבן לבאר ששתיתי ממנה, למרות שהמיים היו מרים מרים- אבל שתיתי אז ורויתי |
|
נו,
כשמגיעים לבי"ח ביקור חולים כדי ללדת, מי משלם את משכורות הרופאים, המיילדת, חשבונות החשמל של בית החולים?
על איזה כביש נוסעים כדי להגיע לאותו בית החולים?
מי דואג שהלגיון הירדני לא יירה פגזים לכיוון בית החולים הזה?
מול המע"מ, יש גם את מי שמסבסד את מחירי התחבורה הציבורית וכו'.
אולי יכול להיות עם לבדד ישכון, אדם לבדד? יוק.
|
|
|
|
|