ויהי יום ואשמע... שהרווק אצלינו בשכונה... התארס בשעה טובה!
ואשאל- מי המאושרת? אולי מארץ אחרת? הוא חיפש כל כך המון... בגיל 42 הוא היום...
ותענה לי אחותי הנחמדת... הלא היא שכנתו! דלת מול דלת!!! ותוסיף אחותי ותאמר:
צעירה העלמה. בת 30 היא...
ואפתח את פי בתדהמה... ואשאל- איך לא חשבו על כך עד עתה?
ותאמר: הלא שהוא שידוכים התחיל. בת 8 היא היתה... ולשדך בינהם- לא בדיוק מחמאה... גדל הבחור ועמו הנערה. הוא בן 32 והיא- 20 והשדכנים על דלתה דופקים. ועליו משום מה מדלגים...
טוב. נגמרה לי הרוח הפיוטית אז אמשיך בלי חרוזים... סיפורים כאלו גורמים לי סחרחורת... בוא נאמר אני לא מצפה מבת 8 להתחתן עם בן 20... וגם לא מבת 20 להתחתן עם בן 30... אבל הנה! זה קרה בסוף... וכידוע. ההפרש בינהם לא קטן עם הזמן. הם גדלו כל אחד לחוד... ואם זה מה שהכריזה בת-קול 40 יום לפני יצירת הוולד... אז- נגרם סתם צער מיותר! אני כולה שנה בשידוכים וכבר כמעט מיואשת... והיא 10 שנים!!! 10!!!! והוא- 22 שנה!!!! יכולנו לחסוך 10 שנה ממנו וממנה... והם היו מתחתנים 10 שנים (לפחות...) לפני... רק אם בגיל 20 היא היתה מוכנה לשמוע על בן 32... צביטה בלב... אולי בגלל שאני מכירה את הזוג אני סוערת ככה. (אציין שבאמת א-ף א-ח-ד לא חלם על השידוך הזה...)
כולם מתפשרים בסוף... אז אם ככה... למה לא להיות חכמים ולהתפשר מההתחלה? ולא לחכות לשלב שבו לא אני ולא אף אחד ממכם לא רוצה להיות בו.... (אם לא תרגיעו אותי אני אתחיל לשמוע שידוכים של בחורים מגיל 30+ רק מהפחד...)
*אגב... דלת מול דלת זה סתם ליופי המליצה... בעיקרון הם גרים באותה שכונה כמה בנינים ליד. אבל המשפחות מכירות טוב...
אה... שכחתי... שיהיה להם במזל טוב!!! בקרוב אצל כולנו...
נשלח ב-9/12/2010 12:08
בס"ד
ברור שלא! מי פוזל על בחור חילוני או מינימום דתי???
וגם אם היה אצלינו בנמצא בחור חרדי לא הייתי מתעסקת איתו
זאת צורת ההכרות הזולה שיש!
תוקן על ידי טיע ב- 09/12/2010 12:09:32
נשלח ב-8/12/2010 23:06
כנראה שהעובדים אצלכם הם ממש לא מה שאתן מחפשות אבל אם זה קצת מתאים אז...........
נשלח ב-8/12/2010 15:59
חכמה_אחת כתב:
מה לעשות שבחורות רבות עובדות בחברת גברים,
ומתוך הנחה שהן 'מתות' להתחתן וד"ל, או אז יש נסיונות כאלו ואחרים במקום העבודה.
בס"ד
שטויות במיצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עובדת עם גברים חילונים ודתיים(גם רווקים),ואני יכולה להעיד שלא נעשה אצלינו
שום נסיון להכרויות...ואני לא העובדת החרדית הרווקה כאן!!
נשלח ב-7/12/2010 22:13
אני יהפוך את זה לטיפה מטאפורי.....
שתי נמרים אחד בן ארבעים ושתים זכר, ונקבה בת שלושים הישתדכו במזל טוב,
אבל מה לעשות שהוא התחיל שידוכים בגיל עשרים ו.. היא היתה עדיין חתול קטן שהנמר המבוגר אולי מוכן לנשנש אותו עם תה של ארבע, אבל להיתחתן ח ח ח ח
ויגדלו, שהחתול הקטן ניהיה נמר, ויבוא השדכן, הפיל, (עם החדק הוא ניראה כזה יעחנע'... חטטן....) ויציע את הנמרה הצעירה בת השלושים, לנמר בן הארבעים, ויחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה!
לילה טוב
תוקן על ידי barbrav ב- 07/12/2010 22:16:25
נשלח ב-5/12/2010 23:29
מעניין מה שאת אומרת, אביטל.
אני שמעתי לא אחת על כך שכל בחורה מחפשת (תת מודע) בבעלה לעתיד תכונות הדומות/זהות לשל אביה.
אגב, שימי לב, אני רשמתי 'רגשית'.
מה לעשות שבחורות רבות עובדות בחברת גברים, ומתוך הנחה שהן 'מתות' להתחתן וד"ל, או אז יש נסיונות כאלו ואחרים במקום העבודה.
נשלח ב-5/12/2010 17:08
פשוט שתי ניקיות פה רשמו שהם מוכנות לזה לכן רשמתי. אולי מרוב יאוש שתקף אותן... סורי אם פגעתי
נשלח ב-5/12/2010 12:49
avital11 כתב:
המצב קשההה.....
כל מי שמחפשת בחור שגדול ממנה יותר מ 10 שנים זה מראה שיש לה חסך אב. בדוק.
בס"ד
??????????????????????????????????????????????????????
יש לך דוגמא לאחת שחיפשה אחד כזה?
אני לא מכירה.
אני מכירה אחת שהתחתנה עם אחד שגדול ממנה בהרבה אבל לא בגלל שהיא
דרשה אלא כיוון שהיא היתה כבר גדולה והתפשרה.
אבל לכתחילה לקחת בחור שגדול ממך ב-10 שנים..לא שמעתי על מקרה כזה!
נשלח ב-5/12/2010 01:27
המצב קשההה.....
כל מי שמחפשת בחור שגדול ממנה יותר מ 10 שנים זה מראה שיש לה חסך אב. בדוק.
נשלח ב-2/12/2010 11:29
נשלח ב-2/12/2010 09:28
כמעט- הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!!
נשלח ב-1/12/2010 18:58
חכמה_אחת כתב:
תמי, מבחינה רגשית או שכלית ?
כי אני, מבחינה רגשית, נכון להיום, הייתי מוכנה להתחתן עם מישהו שגדול ממני ב-27 שנים
למרפאה של שיריש מיד!
נשלח ב-1/12/2010 18:47
תמי, מבחינה רגשית או שכלית ?
כי אני, מבחינה רגשית, נכון להיום, הייתי מוכנה להתחתן עם מישהו שגדול ממני ב-27 שנים
נשלח ב-1/12/2010 16:01
ברור אבל אחת כתבה את האשכול על הרעיון שלא לפסול על דברים כמו גיל וע"ז אמרתי שמי שדוחה יכול להיות שמפסיד בנת חנוכה שמח פריילך
נשלח ב-1/12/2010 15:12
בס"ד ומי אמר לך שדווקא נקבע לו להתחתן בגיל מוקדם יותר? מאיין אתה יודע שמדובר בהרחקת המזל? שאלת את אלוקים? קיצורו של עניין אין לדעת חשבונות שמיים..
נשלח ב-1/12/2010 15:07
טיע גם אם נקבע לו להתחתן מוקדם הוא יכול לקלקל לעצמו ע"י סירובו ועל זה הדברים נכתבו