|
בית
|
פורומים
|
סבבה כאן
|
Happy Birthday אוריה - מזל טוב ליום הולדתך, רק ברכות ואיחולים עד 120 !!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 04:33 |
|
| |
Happy Birthday אוריה - מזל טוב ליום הולדתך, רק ברכות ואיחולים עד 120 !!
יומהולדת שמח אוריה!!!
ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו, למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות , לחשוב על השנה הקרובה , מה זה אומר שגדלנו בשנה.
הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו ,אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר .
ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול?
שתהא לך שנה מוצלחת שנה של הגשמת מטרות ושאיפות

|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 23:00 |
|
| |
טנקיו... בקרוב אצליכם בע"ה ... שכל אחד יאמר מתי יום הולדתו שאני גם ישמח אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 22:52 |
|
| |
מזל טוב
| muchnick כתב: |  | יומהולדת שמח אוריה!!!
ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו, למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות , לחשוב על השנה הקרובה , מה זה אומר שגדלנו בשנה.
הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו ,אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר .
ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול?
שתהא לך שנה מוצלחת שנה של הגשמת מטרות ושאיפות
מזל טוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 21:46 |
|
| |
תודה לכולכם...!!מאושרתתתתת ומוצניק יקרה לא אכפת לי מהם:P וקורנפלקס ראשית תודה על הכל...ושנית אהבתי את המשפט...חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 20:37 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 19:49 |
|
| |
מזל"ט, מאחל לך רק שנים שתדעי להנות מהם. איזה כיף זה הוא יום ההולדת.. פתאום כאילו העולם עוצר, מי שרבה איתך מאחלת לך בחיוך גדול מזל טוב...
חוצמזה, ביום הזה שבו נולדת...זה היום שבו הקב"ה החליט שהעולם לא יכול להסתדר בלעדיך...
אפרופו לתחילת האשכול... (שאגב מאוד אהבתי את הסגנון) יום הולדת גורם לנו להסתכל מה יש בשק שלנו.. כמה מצוות ומעשים טובים יש בו?!.. כי בפעם הבאה שנסתכל לתוך השק.. זה יהיה בעוד הרבה שנים... ובפעם אחרי זה כבר לא נוכל להביט אל תוך השק.. כי כבר נהיה בתוכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2010 19:39 |
|
| |
חחח לא יפה לנגב את הפנים במגבונים מול הפרצוף שלהן
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2010 14:43 |
|
| |
חחחחחחח אני מצויידת עם מגבונים תמידדד!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2010 03:42 |
|
| |
(חחח ואתה לא היחידה מעשייה, תמיד אחרי סבב כזה אני צריכה לרוץ לשירותים לשטוף את הפנים בלי שהן תשמנה לב )
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 17:45 |
|
| |
בכייף =)
חחח אני שומרת על דיסטאנס ממי שצריך  (סתם! דודותי האהובות.. אל תפגעו לי נא...  ) _________________
תוקן על ידי מעשהיה ב- 02/12/2010 17:47:03
בשעה שיהודי פוקח עיניו בבוקר אומר: "מודה אני לפניך".
הוא צריך לערער קמעא... מי הוא "אני" ומי הוא "לפניך". (הקוצקר)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 17:41 |
|
| |
מעשייה תודה רבה רבה ...!!! אני גם אוהבת כל אחד ואחת מכאן... הזקנות האלה ממש מגעילות וזה קורה גם עם הדודות חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 17:37 |
|
| |
"בקרוב אצלכם" חחח בעיתו ובזמנו  אוריה, מזל טוב! עד 120 בבריאות איתנה!! הצלחה בכל מעשה ידייך! שתפילותייך יתקבלו ברצון, לטובה! זכרי שה' איתך תמיד תמיד תמיד!!! אחותי... אוהבת המונות     (מכירים את הזקנות האלו שמנשקות עם רוק  ? )
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 17:04 |
|
| |
ווווואו תודה לכם=] אין אין עליכם!!! בקרוב אצליכם בעז"ה.. שימחתם אותי כל כך טנקיו...<3
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2010 13:58 |
|
| |
בחודש אב
עדיין מוקדם על רעיון למתנה חחחחחחחחח
|
|
|