לאחר עיכובים רבים הפורום נפתח בשעה טובה ומוצלחת! פורום זה יעסוק בכל גווני המוזיקה היהודית-דתית-חסידית שימו לב: -הפורום אינו מיועד לבקשות אלבומים/שירים להורדה. -זהו אינו המקום לדון בו על הפוליטיקה שמאחורי המוזיקה (איסורים ללכת להופעות וכד') יוצאים לדרך. שיהיה לנו בהצלחה! מפתח אשכולות בפורום:כלליHelp Desk - אשכול תמיכה טכניתLittle Questions - אשכול השאלות הקטנותדיבורים ופטפוטיםככה נהיים חברים ב'פשוט מוזיקה' (ובכל פורום אחר באתר..) אשכולות עיקריים (סדר אלפבתי)אקורדים לשיריםאשכול הוידאו הגדול!!!המומלצים שלכם!המלצות על אלבומים! > > >המלצות על שירים! > > ><< מבזקים >>מבצעים בחנויות המוזיקהעדכוני הופעות מהארץ ומהעולם > > >פינת הזכרוןתמונות היוםמשחקים<< זה או זה? >>{{ חבילה עוברת }}מה אתם שומעים עכשיו?מיהו החשוד???שרשור שירים!דיונים (סדר אלפבתי)איזה זמר אתם מעדיפים?דיון: מיהו גדול הזמר החסידי ???הורדת הדורות - דעההזמרים יודעים לשיר?יש מה לשמוע בספירה!!!מה דעתכם על אתרי ההורדות ברשת?מה דעתכם על מוזיקת הכליזמרים?מה שהיה ומה שקורה - דעהעונת הנדידה - דעהשומעים מוזיקה בספירת העומר או לא ?שיבוש מילים מהמקורות במוזיקה החסידיתתוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 23/02/2011 11:01:37תוקן על ידי whisper_s ב- 06/12/2011 22:35:36
אשכולות עיקריים (סדר אלפבתי)
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 23/02/2011 11:01:37
תוקן על ידי whisper_s ב- 06/12/2011 22:35:36
שיעור עם שירים http://www.musayof.org/videoarchive/ViewDetails.aspx?ItemId=21477
אני חדש בפורום הייתי מעוניין לדעת איך פותחים אשכול?
ברוך הבא !!
המוסיקה מחייבת , אם לא להבין בה - לאהוב אותה ! בהצלחה .
היי תשוביסטית!ברוכה הבאהה!את ביקשת שירים באנגלית בפורום לימוד אנגלית, נכון?אם תרצי, את יכולה להשאיר לי כתובת מייל בתיבה הפרטית ואני אשלח לך שירים מכל סגנון, בשמחה!תוקן על ידי whisper_s ב- 11/04/2012 00:27:52
תוקן על ידי whisper_s ב- 11/04/2012 00:27:52
ברוכה הבאה !!
:)
היי!ברוכה הבאה!
היייייאשמח להצטרף לפורום זה נראה אחלה פורום _________________ החיוך הוא קו עקום שמיישר הכל!!!!!
תודה באמת תודה על ההצעה אשמח לשלוח ולשאול (לא מפריע?)
מי כאן המנהל או הסגן מנהל? אני רוצה להיכנס למייל ולראות את התמונות והסרטונים אבל מאוד רוצה ולהפי הבנתי אני צריכה מייל ,סיסמא