לפני שאני נכנסת לסיטואציה הזאת...רציתי לשמוע מה אתם אומרים על זה?...
נשלח ב-17/5/2012 15:07
לי יש צד של 2% שאין שום בעיה לקיים 2 פגישות ראשונות במקביל. תכלס זה פעמיים פגישות סביב ״פקה פקה בלה בלה בלה״. אבל זה רק אם את מסוגלת לחתוך...
נשלח ב-17/5/2012 14:38
באלי לשמוע דעות נוספות.... ניקים, תאמרו את דעתכם !... אין כאן אף אחד שחושב שאין עם זה בעיה???????????????? (ההודעה מנוסחת בלש' זכר אך מתייחסת שלני המינים ;)
נשלח ב-16/5/2012 12:30
כן! חד משמעי.... וזו הסיבה שבעז"ה אפ'עם לא אגיע למצב הזה...
נשלח ב-15/5/2012 23:39
ואם את מתחילה תהליך עם שניים במקביל, זה אותו נורא? (אותי זה היה מחרפן במקרה הפוך...)
נשלח ב-15/5/2012 23:32
אוי, לא! יש לי חברה טובה. שנשואה היום באושר. באירוסיה לבחור, הבחור "התוודה" לפניה וסיפר לה שבין פגישה שניה לשלישית הוא נפגש אם עוד בחורה,(וכמובן הוא הוריד מייד), אתם מבינים לבד לאיזה סערת רגשות זה הוביל אותה... עד היום היא זוכרת ותמיהה על זה.... ושלא תטעו, היא מאושרת.... יש פה פרדוקס, באמינות והיושר והרצינות בגישה לנישואים, והרי הם מתבססים על אמון ויושר, אז איך אפשר לגשת לשידוך, ע"מ להתחתן, עם סתירה כזו? נשגב מבינתי.
נשלח ב-15/5/2012 22:43
היה לי ויכוח סוער עם אחת מחברותי על הנושא. היא (כנשואה ואם בישראל) טענה בזה הלשון ״למה לא תצאי עם שניהם במקביל? תכלס זה כמו לבדוק מוצר. כשאת הולכת לקנות מקרר לא תבדקי אצל שני ספקים בד בבד? אני לא חושבת שזה פוגע באמינות שלך״ (ועמדתי כמובן גורסת שבדיני נפשות ודיני ממונות אסור לעשות הקבלה שכזו)
נשלח ב-15/5/2012 15:23
לי זה פשוט מזכיר את הציבור הכללי, ויוצא לי להתקל בהם במסגרת העבודה. אצלינו כל ענין השידוכים והפגישות זה למטרה אחת- לצורך בדיקת התאמה לזווג. ואם מישהו יוצא עם כמה במקביל - הוא יוצר לעצמו בלבול ולא יכול לבדוק בצורה ראויה.. זה קצת נשמע כמו ל'שחק' ע"ח הפגושים שלו.. מאד לא אנושי בעיני. אנחנו לא אמורים להפגש כדי להנות (על אף שזה חשוב לכשעצמו) אלא מתוך מטרה של מציאת הזיווג...
נשלח ב-15/5/2012 10:48
אם בארזים נפלה שלהבת (שדכנים) מה יגידו אזובי הקיר? (המשודכים)
נשלח ב-15/5/2012 09:46
יש אנשים שמתיחסים לשידוכים כמו מפעל יצור.. מעבירים נגלות כאילו זה פס יצור.. זה חוסר רצינות והבנה מה עומד לפניהם, תתיחסו לכל מקרה בנפרד ,תכבדו.
נשלח ב-15/5/2012 09:08
ממש ממש לא בסדר ואפילו אם הצד השני מסכים מראש לזה. אם כבר אז שהוא \היא ילכו לשבת של מפגש רווקים\רווקות (אצל הכיפות סרוגות יש את זה המון)
נשלח ב-15/5/2012 03:17
אם הוא יוצא בשביל הכיף אז שיצא גם עם עשר בנות (רק שיאמר להן לפני שזה לא רציני) ואם זה בשביל קשר רציני זה ממש לא טוב לא לו ולא לה
נשלח ב-15/5/2012 01:53
חשתי צורך להקפיץ אני שמעתי על בחור שכל שבוע יוצא עם שתיים וממש נגעלתי! כששמעתי עלזה (איזה מישי סיפרה לי אתזה על אחיה..) חטפתי שוק... מה דעתכם החדשים?
נשלח ב-23/12/2010 19:22
תגובתי לא שונה מקודמיי.זה דבר לא ראוי משום בחינה.בשידוכים לא משווים בין הצעות אלא מחפשים ומוצאים את המתאים.כדי לעשות זאת צריך את מלא תשומת הלב הריכוז הרגישות וכו'.א"א לעשות זאת כשנפגשים עם כמה במקביל
נשלח ב-23/12/2010 15:06
על כגון דא נאמר לרקוד על שתי חתונות ולמעשה אתה לא משתתף באף אחד משניהם,
נשלח ב-23/12/2010 11:33
חוץ מהקטע שזה לא מוסרי (לדעתי לפחות) יש כאן בעיה עקרונית בגישה - לנסות לבדוק ולהשוות בין בחורים, לענ"ד צריך להסתכל כל בחור בפני עצמו ולא לעומת אחרים... ואם כבר את רוצה להשוות בין שניים אז למה לא יותר??