| נשלח ב-15/12/2010 22:47 |
|
| |
קונצרט וסיפורי שואה בתחכמוני
ביום חמישי בערב, ערב עשרה בטבת שכידוע נקבע כיום הקדיש הכללי לזכר קרבנות השואה שלא נודע זמן פטירתם יתקיים ערב בבית הכנסת "אוהל מרדכי" שברח' תחכמוני בירושלים, שבו יספר ניצול שואה הרב הרמן את סיפורו המצמרר מזכרונותיו בשואה.
כמו"כ יעלו חזנים רבים מהשורה הראשונה לבצע קטעי חזנות בנושא "יזכור".
הכניסה חופשית
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 15/12/2010 22:50:03
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 02:04 |
|
| |
אינני הגבאי של תחכמוני, ואין לי ענין אישי כלשהו, אלא שאני מכיר מקרוב את העמל הרב שטורחים מארגני ערבי החזנות ושבתות החזנות בתחכמוני, וכמו"כ מארגנים ערבים רבים לחולים סופניים בכל הארץ בהתנדבות וללא החזר הוצאות, ובאים אנשים צרי "העין" שלא אירגנו דבר מימיהם ומשמיצים ללא בסיס.
בתחכמוני הופיעו בשנים האחרונות מיטב החזנים ואני יכול לנקוב ברשימה ארוכה מאוד של גדולי החזנים, וכן גם חזנים צעירים שהבמה ניתנה להם לראשונה בתחכמוני. כל מי שמגיע לשבתות החזנות נוכח בעצמו שהמקום מלא עד אפס מקום, וכך גם בקונצרט שהתקיים לאחרונה שאנשים צבאו על החלונות.
אכן הלפגוט לא הופיע בתחכמוני כי בית הכנסת לא יכול לשלם לו. אך במקום נכחו החזנים משה שטרן, שלמה גליק, ישראל רנד, ארי קליין, יעקב רוזנפלד, בערל צוקר, ישראל גולדפריינד, דובלה הלר, ועוד ועוד הרבה חזנים מהארץ ומהעולם. אך באמת אינני מבין מה הבעיה. אם למאן דהו לא נראה המקום, אנא יתכבד ויישב בביתו ולא יבוא לשם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 23:09 |
|
| |
יש בזה צדק קצת, הם מחזירים את החזנות לכמה דורות אחורה, היום עשו תפאורה לחזנות והם השליכו אותה קצת, אחרי הכל כולנו אהבים להיות עדכניים, אני מאמין שהלפגוט לא יבוא להופיע ולשבת בתחכמוני ואפי' במזרח.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 23:08 |
|
| |
| פסיכובלוג כתב: |  | בית הכנסת תחכמוני הפך זה מכבר ל'מושב ליצים' של השכונה. ראינו זאת גם ב'קונצרט' האחרון שהיה שם לפני כחודשיים במוצ"ש. לכן,טרחני ומיותר להביא דיווחים או הודעות על קיום של קונצרטים כאלה ואחרים במקום שיושבים בו גדולי ליצני הדור. כבודו של ביה"כ במקומו מונח כמובן,התפללו בו מרדכי הרשמן ויוסלה רוזנבלט,אך היום שועלים הילכו בו. ועם כל מה שמנסים לפאר ולרומם את המקום,הוא הולך ודועך.
געצל'ה |
| משהו מגמתי ומסריח קיים בהודעות שלך, אני במקום זוכמירוביץ הייתי משקה אותך מי גופרית, יש גבול לסירחון הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 23:06 |
|
| |
תוקן על ידי פסיכובלוג ב- 18/12/2010 23:16:31
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 22:46 |
|
| |
טעות
תוקן על ידי פסיכובלוג ב- 18/12/2010 23:17:27
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 17:41 |
|
| |
יוקיל געציל את חכמתך היתירה כבר ראינו בהודעותיך הקודמות. עכ"פ זכותך לא לבוא לקונצרטים ולא לקרוא את הדיווחים מהנעשה בתחכמוני. הקונצרטים הנערכים בתחכמוני מלאים בקהל אוהד, והמקום שוקק חובבי חזנות שבאים לשמוע את טובי החזנים מבצעים מיצירותיהם, ויש לציין שהמקום פועל ללא תיקצוב כלשהו משום גורם. ואני מאחל להרבה בתי כנסיות פריחה כמו בתחכמוני. ימותו הקנאים שלא עושים מאומה חוץ מלקטר, או אולי בעצם יחיו הקנאים ויסבלו!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 14:05 |
|
| |
מה הפסדתי ?
מי היה / היו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 11:39 |
|
| |
בית הכנסת תחכמוני הפך זה מכבר ל'מושב ליצים' של השכונה. ראינו זאת גם ב'קונצרט' האחרון שהיה שם לפני כחודשיים במוצ"ש. לכן,טרחני ומיותר להביא דיווחים או הודעות על קיום של קונצרטים כאלה ואחרים במקום שיושבים בו גדולי ליצני הדור. כבודו של ביה"כ במקומו מונח כמובן,התפללו בו מרדכי הרשמן ויוסלה רוזנבלט,אך היום שועלים הילכו בו. ועם כל מה שמנסים לפאר ולרומם את המקום,הוא הולך ודועך.
געצל'ה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 21:08 |
|
| |
מה זאת אומרת? מי שישב בשורה הראשונה..  זוכמירוביץ, אל תקח את זה אישית.. אני סתם מתלוצץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 18:58 |
|
| |
לשמוע את הרמן - מעניין מאוד ! אבל מי החזנים ???
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 18:16 |
|
| |
הערב יתחיל ב-7,30 בערב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 17:34 |
|
| |
שכחתם פרט הכרחי אחד, אמ..בעצם הוא לא כל כך הכרחי, השעה. כן, באיזה שעה בערב הארוע מתחיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 10:26 |
|
| |
דניאל יקירי אני מבטיחך נאמנה שאתה תשב בשורה הראשונה כאורח כבוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 09:15 |
|
| |
| זוכמירוביץ כתב: |  | כמו"כ יעלו חזנים רבים מהשורה הראשונה לבצע קטעי חזנות בנושא "יזכור".
|
|
מי החזנים הרבים מהשורה הראשונה ואיזה יצירות יבצעו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2010 22:52 |
|
| |
יושיבו אותם לצורך העניין בשורה הראשונה?
|
|
|
|