אני עדיין לא נפגשתי אף פעם מה לעשות שאני מאוד מתבייש להיפגש ולדבר אם בחורה לא שאני כזה סגור ההפך אני פתוח,יש לציין שאם גברים אני לא מתבייש בכלל לדבר
מכירים תופעה כזו?.
נשלח ב-20/2/2011 13:16
תשלח את ההורים לדבר איתה...
נשלח ב-18/2/2011 09:53
אז אני סוף סוף יצאתי לפגישתי הראשונה עם בחור שכבר מנוסה בפגישות.. אחרי 5 דקות שנפרדנו קיבלתי טלפון מהשדכנית שהבחור אמר שבחיים לא היתה לו פגישה ראשונה שכ"כ זרמה. יש לציין שהייתי בשוק מעצמי כי בד"כ אני דיי ביישנית!! וגם שאני לא רגילה לדבר עם בחורים..
נשלח ב-14/2/2011 23:27
הפגישה הראשונה שליייי הבחור חשב שאני לא מרגישה טוב, הייתי כמו דג!! והרגשתי שאני מסמיקה מאוווווד בשלבים מסויימים עד כדי כך שהבחור שאל אם אני מרגישה טוב.. בושות
ומאז...ב"ה יצאתי לכמה עשרות דייטים והמצב השתנה... נהייתי "אלופת דייטי" כמו שנאמר כאן על מישהי.
שיהיה בהצלחה
נשלח ב-14/2/2011 22:50
תגיד לעצמך: מיליוני אנשים בעולם מדברים עם נשים, גם אני יכול!!! ואם תתרגש זה סימן טוב (כשתגיע העת.. כי לעת עתה אתה ילדונצ'יק בן 17...), עדיף מאשר להיות אדיש (מרוב בחורות שפגשת...)
נשלח ב-13/1/2011 11:49
כמו שאמרו כאן כולם ..זה טבעי .. וזה בסדר .. ואנחנו ממש לא נבהלות כשאנחנו מגלות את העניין . להיפך .. "בחור מהניילונים" זה תמיד דבר מרענן .. :) הצעת ייעול קטנה - תדמיין שאתה מדבר עם אחותך או מישהי מהצד הנשי שאתה לא מתבייש לדבר איתה , כדי שהביישנות הראשונית תחלוף .. אם אתה רואה שזה לא ממש עוזר - תעדכן את הבחורה שזו הפגישה הראשונה שלך , כך היא תגלה יותר הבנה ...
בהצלחה!!!
תוקן על ידי מחש2ות ב- 13/01/2011 11:50:14
נשלח ב-12/1/2011 17:56
אני נפגשתי עם בחור, ואמרו לי מראש שהוא מאד מתרגש, שזו פגישה ראשונה שלו וכו'. הוא היה גם הראשון שלי, אבל אותי ממש לא מרגש לדבר עם בחורים בפגישות, ככה שפשוט ניסיתי לעזור לו כשהוא נתקע פה ושם.. להיות הכי נחמדה, ולהראות לו שהשד לא כזה מאיים. אני חושבת שכדאי לעדכן את הבחורה לפני... אנחנו מבינות, וזה לא חיסרון לבחור או משו..
תהיה טבעי ומי שאתה ואל תחשוש.. מי שנקבעה לך.. לא יעזור כלום... היא תהיה שלך.. ויש גם משהו חמוד בביישנות ואם להיות כנה, למרות שנפגשתי די הרבה.. עדיין יש משהו בפגישות ראשונות
נשלח ב-5/1/2011 10:36
כפראברכים כתב:
בפעם הראשונה שנפגשתי זה היה עם אחת שהיא אלופה בפגישות....
אבל איך אמרתי לה, בשביל פעם ראשונה נהניתי...
בס"ד
איי איי..
תאמין לי שהיא הייתה מוותרת על הכינוי המענג הזה...
נשלח ב-5/1/2011 10:32
בפעם הראשונה שנפגשתי זה היה עם אחת שהיא אלופה בפגישות....
אבל איך אמרתי לה, בשביל פעם ראשונה נהניתי...
נשלח ב-5/1/2011 10:18
בס"ד זה טבעי ,זה פסדר. אני למשל בפגישה ראשונה שלי אמרתי לבחור זוהי הפגישה הראשונה שלי אז תסלח לי אם אתרגש. והוא אמר לי זה בסדר את דווקא מדברת יפה לפגישה ראשונה. ואז מתוך מבוכה פרצנו בצחוק... תחשוב שגם היא מתרגשת בלי שום קשר לפגישה ראשונה , אם תחשוב שזה הדדי זה יעבור לך בקלות.
נשלח ב-3/1/2011 21:07
אחרי פגישה שתים זה עובר, אתה נכנס לענינים יודע בדיוק מה להגיד ומה לא. כמובן שבפגישה ראשונה בפעם הראשונה,תתבלבל ותגיד כל מיני דברים שאחרי זה תחשוב אל זה ותגיד איזה דביל הייתי. עם כל פגישה יש יותר ניסיון... תזרום, תהנה...תבוא מלכתחילה בהרגשה להנות( גם אם זה לא זה)... זה ממש כיף..
נשלח ב-31/12/2010 02:33
למה אומרים אחרי פעם פעמיים זה יעבור? פשוט זה המון...
לי זה עבר אחרי מקסי' רבע שעה....
נשלח ב-30/12/2010 21:29
ומכאן קריאה נרגשת לכל אלו שמהינים להוריד אחרי פגישה ראשונה עקב חוסר כרעזמה, רהיטות, ענין, וכולי.
ישמצב שהעלם/ה מתרגש/ת רצח!!!
נא לקחת בחשבון.
אני תמיד קיויתי שבחורים זוכרים שזאת בכל זאת פגישה ראשונה ושאני לא איזה ברמנית...
נשלח ב-24/12/2010 02:40
תזכור רק שבדרך כלל אצל הבחורה זה גם הפגישה הראשונה עם גבר, ואצלה יש גם חוסר בטחון אז ז הדדי ותוכל לזרום