בית פורומים בחדרי חרדים

האדמו"ר מבעלזא מכנובקא השושובין הראשי לחתן יתום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2010 13:08 לינק ישיר 
האדמו"ר מבעלזא מכנובקא השושובין הראשי לחתן יתום

לפני כחצי שנה נפטר א' מראשי העסקנים שהקים את מוסדות בעלזא מכנובקא בירושלים, ואף בבית שמש ובאלעד, הרה"ח ר' אשר אייזנברג ז"ל כשמשאיר אחריו כמה יתומים ואלמנה, ובביתו בנו החתן שהתארס עוד בחייו. השבוע זכו לחתן את בנו בראשות האדמו"ר שליט"א שעמד מצד החתן, הובילוהו לחופה ממש כבן משפחה ואף הלבישוהו במלבושים שיש לו בירושה מצדיקים קדומים אשר לובשם בימים הנוראים או לחתונתם של צאצאיו. רקד עם החתן ועם בני המשפחה והלהיב את הציבור בריקודים ובשמחה אף יותר מבשמחת צאצאיו.

בעלזא מכנובקא from בעלזא מכנובקא on Vimeo.

כ"ק אדמו"ר רבי יהושע רוקח מבעלזא מכנובקא שליט"א עומד מצד החתן היתום בחתונתו.

תוקן על ידי המפיצים ב- 22/12/2010 13:12:52

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2010 16:08 לינק ישיר 

למה חסידי מאכנובקה חושבים שהוא עשה מעצמו פורים ?

אולי תוכל להסביר לי סדנא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2010 11:34 לינק ישיר 

זה יותר מסתם חסד
כפי שאני שמעתי מחסידי בעלזא מכנובקא, הרי שהרבי פשוט עשה פורים מעצמו איך שהוא רקד שמה, ולא היה נעים לחסידים לראות את זה, לא רגילים לזה והוא לא רקד אף פעם ככה, אבל ברגע שהוא לקח על עצמו להיות זה שעומד מצד החתן הוא עשה את זה בשלימות, שמעתי שהוא גם קיבל קוויטלך מהבני בית ממש כביום החופה של בניו, והתענה ביום החופה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2010 09:35 לינק ישיר 

זה אכן חסד אמיתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2010 08:59 לינק ישיר 

בחצר יקירי

אני לא נכנס לחלק של "עומד מצד החתן" זה יפה אין מה להגיד.

בנאדם עם חובות זה לא עוול, בנאדם שלא משלם חובות זה עוול, יאמר לשבחו של ר' א"ז מאז שהוא עשה את הטעות שלו בחים ויצא מבעלזא, הוא הלך בוקר וערב לאסוף כסף וכך כיסה חלק חשוב של החובות שלו, הוא אף פעם לא הפנה גב למלווה
אלא ניסה לשכנעו שיבא עמו להסדר של תשלומים וכשהוא התחייב הוא החזיר. נכון, שנשארו חובות גדולים, אבל מנסיוני אני יודע שהקרן שהקימו הכניס המון כסף ושילמו הרבה חובות, גם לחברים הישנים שלו בבעלזא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2010 12:00 לינק ישיר 

החובות שלו התחילו עוד כשהיה בבלז י-ם וד"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 13:03 לינק ישיר 

אני בהחלט מסכים שפרסום הסרטון יש בזה טעם לפגם.  אבל קצת קשה לי לקבל את העובדה שהמנוח ז"ל נפל לחובות בגלל מוסדות מכנובקא,  במכנובקא לא מחייבים אף אחד לגייס כספים, ולא כמו חסידות מסויימת שהאברכים צריכים לגייס כל חודש כסף בשביל הפרחים של הגן בבית האדמו"ר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 12:49 לינק ישיר 

כח_וגבורה כתב:
מה הבעיה שלך יפיפשניק ?

אתה רעב? תלוי מתי .

סתם ככה או שפשוט עלה לך הביוב לראש? .איכס הלך לי כל התאבון.
האדמו"ר לא חייב כלום למנוח כי אפילו אם כן היה חייב, הרי גייסו בתוך 3 חודשים יותר מארבע מאות אלף דולר לחובות ולחתונה, אז אל תבלבל בראש. פשש ארבע מאות אלף דולר לא פחות ולא יותר,מידיעה אישית אתה משקר ובגדול.

ופעם הבא אל תסיט את הנושא של המצוה החשובה ואיך שהוא מקיים את זה, בחובות של המנוח,עם המציאות אי אפשר להתווכח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 12:30 לינק ישיר 

בחצר כתב:
אנשים מתוסכלים, אתם יודעים טוב טוב מי גרם לו שישקע בחובות אדירים

אני לא יודע מה אתה רוצה. איני מדבר מחובות בנקאיים וכדומה. אני מדבר מחובות שהמנוח לוה מאנשים פרטיים בחמש שנים האחרונות. אנשים שנשארו בלי לחם...

תבין רק דבר אחד. אותי מעניינת מחנובקה וכל הפוליטיקה כשלג דאשתקד. גם ההתרגשות הגדולה שהוציאה את כל הניקים שלכם ממאורותיהם לא סחפה אותי. לדאבוננו בעוה"ר זה לא יתום ראשון ויחיד. השם ירחם.
מה שכן איכפת לי, אלו הן המשפחות שרעבות ללחם ואבותיהן עדיין בחיים... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 08:42 לינק ישיר 

מה הבעיה שלך יפיפשניק ?

אתה רעב?

סתם ככה או שפשוט עלה לך הביוב לראש?

האדמו"ר לא חייב כלום למנוח כי אפילו אם כן היה חייב, הרי גייסו בתוך 3 חודשים יותר מארבע מאות אלף דולר לחובות ולחתונה, אז אל תבלבל בראש.

ופעם הבא אל תסיט את הנושא של המצוה החשובה ואיך שהוא מקיים את זה, בחובות של המנוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 04:24 לינק ישיר 

כנראה שמדובר בכאלה צדיקים שלא יודעים שבימינו כל מה שזז מועלה לרשת וזה לא אמור להזיז לאף אחד.
ומה בקשר לשאלות האחרות ששאלתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 04:18 לינק ישיר 

lamden כתב:
יחצנות בגרוש,
;
1) האדמו"ר חייב למנוח ז"ל הרבה יותר מזה. וזאת סיבה לא לעשות לפחות את זה?
 2)כשלוקחים מצווה כה גדולה ועושים מזה פרסום כה גדול ורצים לספר לכל העולם אבד טעם המצווה.
מי עושה מזה פרסום כה גדול ומי רץ לספר לכל העולם? ובכלל האם בגלל שבמחנובקא יש אנשים תאבי פרסום (א יענע פרסום...)  זה מקטין את גודל המצוה שהוא עשה?? ובעצם מה רע בלפרסם? מפרסמין עושי מצוה, לא?
נ.ב אני קרוב משפחה ובידיעה אישית המשפחה מתיחסת לזה כחטטנות .
באמת? אתה בטוח? אני דוקא שמעתי זמירות בנוסח אחר לגמרי מבני משפחה.
בכל אופן גם אם נאמין לפברוק המרושע הזה, מדובר לכל היותר בבני המשפחה מצד הכלה...
כל אחד מבין שבנסיבות הטראגיות, לחתן ולבני משפחתו לא היתה שום אלטרנטיבה יותר יפה מכובדת ומפוארת מזו כדי שהם יחשיבו את זאת לחטטנות.
בכלל, אשמח אם תספר לנו למה בדיוק המשפחה מתייחסת כחטטנות, להחלק שהאדמו"ר בעצמו בא והתנהג כמו אבא לכל דבר, או לעניין  שאיזה חסיד שוטה הלך והכניס פה ושם קליפ מסכן? (שלא כמו הבעלזער'ס שיודעים איך להתיחצן ולרוץ לערוץ2  להראות להם את המרכז עולמי המפואר שאסור להיכנס אליו בפסח בגלל שהוא בנוי על לחמם של האברכים) 

חבל על כל המגילה הארוכה שכתבת,חטטנות הכוונה לצלם את החתונה ולהעלות את הסרט כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 03:41 לינק ישיר 

שיכון_ה כתב:
אכן ניצול מקרה טראגי ליחצנות זולה, עד שנראה שכל הסיפור היחצני הזה השתלם לכם כדי שתוכלו לעשות עוד תעמולה מצחיקה ל"בעלזא מחנובקה".
אנשים נאנקים בגלל החובות האדירים שהמנוח ז"ל השאיר אחריו בגלל המוסדות של מחנובקה, ואתם מנצלים זאת לתעמולה שלכם. קודם תשלמו את החובות שלו ואח"כ תתפנו ליחצנות

חתיכת דמגוג!
ניצול? מי ניצל?
אתה אומר שהמכנובקער עשה את כל זה בתור "הצגה" בגלל שהוא ידע שאיזה חסיד שלו יכניס קליפ לאשכול בבחדרי שיעלם אחרי יום וחצי?
אתה אומר שעדיף היה למכנובקער להיות כפוי טובה ולא לעשות את מה שעשה בגלל שידע שמעשה כזה עלול להתפרסם? (ומה רע?)
ובכלל, לא נראה לך שהגזמת קצת? "ניצול! יחצנות! תעמולה!" הלו??? למה מה קרה? מי ניצל? מי יחצ"ן?  היה צריך לעשות מזה סוד? תאר לעצמך מה הייתם זועקים לו לא היה עושה את מה שעשה...

מעניין מה עדיין גורם לכם להיות אלרגים לכל מה שקשור למכנובקא לא משנה אם זה טוב או רע ולהתרגש מחדש מכל תזוזה של אדמור"ם, מסתבר שיש איזו נקודה פנימית ומציקה אי שם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2010 03:29 לינק ישיר 

יפינפשניק כתב:
יחצנות בגרוש,
;
1) האדמו"ר חייב למנוח ז"ל הרבה יותר מזה. וזאת סיבה לא לעשות לפחות את זה?
 2)כשלוקחים מצווה כה גדולה ועושים מזה פרסום כה גדול ורצים לספר לכל העולם אבד טעם המצווה.
מי עושה מזה פרסום כה גדול ומי רץ לספר לכל העולם? ובכלל האם בגלל שבמחנובקא יש אנשים תאבי פרסום (א יענע פרסום...)  זה מקטין את גודל המצוה שהוא עשה?? ובעצם מה רע בלפרסם? מפרסמין עושי מצוה, לא?
נ.ב אני קרוב משפחה ובידיעה אישית המשפחה מתיחסת לזה כחטטנות .
באמת? אתה בטוח? אני דוקא שמעתי זמירות בנוסח אחר לגמרי מבני משפחה.
בכל אופן גם אם נאמין לפברוק המרושע הזה, מדובר לכל היותר בבני המשפחה מצד הכלה...
כל אחד מבין שבנסיבות הטראגיות, לחתן ולבני משפחתו לא היתה שום אלטרנטיבה יותר יפה מכובדת ומפוארת מזו כדי שהם יחשיבו את זאת לחטטנות.
בכלל, אשמח אם תספר לנו למה בדיוק המשפחה מתייחסת כחטטנות, להחלק שהאדמו"ר בעצמו בא והתנהג כמו אבא לכל דבר, או לעניין  שאיזה חסיד שוטה הלך והכניס פה ושם קליפ מסכן? (שלא כמו הבעלזער'ס שיודעים איך להתיחצן ולרוץ לערוץ2  להראות להם את המרכז עולמי המפואר שאסור להיכנס אליו בפסח בגלל שהוא בנוי על לחמם של האברכים) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2010 21:06 לינק ישיר 

אנשים מתוסכלים, אתם יודעים טוב טוב מי גרם לו שישקע בחובות אדירים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2010 18:47 לינק ישיר 

אכן ניצול מקרה טראגי ליחצנות זולה, עד שנראה שכל הסיפור היחצני הזה השתלם לכם כדי שתוכלו לעשות עוד תעמולה מצחיקה ל"בעלזא מחנובקה".
אנשים נאנקים בגלל החובות האדירים שהמנוח ז"ל השאיר אחריו בגלל המוסדות של מחנובקה, ואתם מנצלים זאת לתעמולה שלכם. קודם תשלמו את החובות שלו ואח"כ תתפנו ליחצנות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האדמו"ר מבעלזא מכנובקא השושובין הראשי לחתן יתום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext