| נשלח ב-23/12/2010 15:04 |
|
| |
לא חש בטוב /טור אישי.
טור זה נכתב במצב בו מוחי שרוי בהגדרה של "מעונן חלקית עד בהיר, עם עלייה קלה בטמפרטורות".
ביממה האחרונה אינני חש בטוב, נזלת אינסופית נוזלת ממני, ברמה שהייתה מעלה באופן ניכר את המפלס בכנרת.
אני מגניב מבטים לצידי ובאין רואים אני משמיע בקול רעש גדול "חחחחחרררררחחח" ומוריק ליחה שהצטברה במשך עשור.
בעוד אני שרוי במצבי, עלו במוחי הקודח כמה הרהורים. אזי למרות שידי עסוקות לרוב בממחטות נייר אנסה להקליד קצת...
את מה שאני חש סביבי, אפשר להגדיר כ-"ארבעת הבנים שבהגדה" חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול ו---"הבן החמישי".
חכם- טוב הוא לא רק חכם, הוא "גאון" מדובר בחבר חדר שלי בישיבה שעשה הסבה לנטרופט מהמכון לרפואה טבעונית.
הוא מסביר לך על סגולות ה-"תה", וכמה חשוב לשתותו עם נענע/דבש (כנראה שהוא מחבב קורנפלקס עם נגיעות דבש).
אני פועל לפי המרשם שלו, עד שנפלתי על המיטה כשבידי האחת כוס התה ה-19 ובידי השנייה ממחטת נייר.
נזכרתי בחורף דאשתקד שבו הרגשתי עיקצוץ בעין שלא הפסיק, אותו חבר-רופא המליץ לשים תה חם בעין ללא הפסקה...
כשהגעתי לקופ"ח לאחר כמה יום של סבל, הפנו אותי בדחיפות למומחה לעניים ששלף מעיני כנף זבובון שעף לתוך עיני.
רשע- מדובר באותו האיש שיודע לכוון את השעה בדיוק כמו "בלעם הרשע". ובעווני אני "האתון" התורן שלו.
והוא מסביר מדוע מגיע לי את הסבל והצער, בדיוק כמו שאתמול הוא הסביר לך שהעליהום על "אלי ישי" הוא בגלל "אמסלם"..
כן. הוא גם ידע להסביר מדוע קיבלנו השנה סיוע מן היוונים בחנוכה, אך מדוע יש שלגים באירופה הוא עדיין אין לו הסבר.
רק שהתחשק לי לשאול אותו במה חטאתי ופגמתי שאני הוא החברותא שלו בסדר א', אך עדיין לא נפתח "פה האתון" שבי.
תם- היינו דכתיב "תמים תהיה עם ה' אלוקיך" וזה קרה לי עם המפגש לאחר אותו "רשע".
אני מסתובב ומסביר בתמימות שאני צדיק הסובל "בעוונות הדור", וכנראה שהדור עשה הרבה עוונות.. שאני צריך לבטל דינים.
עד שפונה אלי אותו "תם" ושואל אותי בתמימות האם עקב מחלתי הוסיפו לי את השם "דור" שאני סובל בעוונות (ה-)דור?
החיוך שלאחר אותה שאלה "תמימה" הסתתר בתוך הממחטה בדרך לשבירת שיא עולמי בניגובי אף ליום.
ושאינו יודע לשאול- כך הרגשתי בעצמי לאחר יום שלם של מכואבים, בו הכרתי ממש מטושטשת ומסוחררת הגעתי לקופ"ח.
לאחר המתנה ארוכה ניצבתי בפני הרופא-חוקר וכבר הייתי מוכן להודות בכל האישומים שמיוחסים אלי...
יכולתי להודות גם שאני וסגן שר הבריאות ליצמן גנבנו בביקור פתע בביה"ח "סורקה" סמים שנועדו לצרכי רפואה...
ומכרנו אותם לליברמן, כשהתכנון הוא להפיל את התיק על "אלי ישי" ובכך גם לדרוש תשלום מאמסלם /אטיאס /דרעי.
בסוף התהליך אותו רופא לא נתן לי "תרופת קסם" והעדיף לתת לי להתמודד לבד עם הבעיה ולתת לגוף לרפאות את עצמו.
"הבן המישי"- בדרך כלל זו ההגדרה לאותו בן "שבבניק" אבל כאן ניצב מולך בנאדם שממש לא שבבניק, אלא חבר טוב..
טענתו שהגוף דורש את שלו, ולאחר המאמץ המוחי של החודשים האחרונים, אנו זקוקים למנוחה בשבת הקרובה בצפון הארץ.
לפי גישתו, הצינון והרגשתי הכללית הם רק סימפטום לבעיה שקימת בי והינה חוסר מנוה כללי וחוסר זמני בטיולים.
השעה 4 לפנות בוקר, אני מתעורר פתאום כשראשי קודח ומרגיש צורך להתאוור קצת, אני יוצא מהחדר ונוטל את ידי.
שם. במעמד נטילת הידים הבטתי ממול אל המראה. וניסתי לזהות בפנים שהציצו מהקפוצ'ון מלאות הסבל, את עצמי.
כמעט ולא זיהתי את עצמי, אך הסתכלתי אל תוך עיניו והרגשתי שאני הכי מבין אותו שבעולם.. ים של אמפתיה הרגשתי כלפיו.
כאב לי עליו, אך התחשק לי לומר לו בעוקצנות..
שאם גברים היו צריכים להוליד ילדים, אוכלוסיית העולם הייתה מצטמצמת לגודל של "זיכרון יעקב".
נראה לי שהוא הרגיש במה שרציתי לומר לו, שמתי לב שהוא חייך חיוך קטן לתוך המראה..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 16:42 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | השעה 4 לפנות בוקר, אני מתעורר פתאום כשראשי קודח ומרגיש צורך להתאוור קצת, אני יוצא מהחדר ונוטל את ידי.
שם. במעמד נטילת הידים הבטתי ממול אל המראה. וניסתי לזהות בפנים שהציצו מהקפוצ'ון מלאות הסבל, את עצמי.
כמעט ולא זיהתי את עצמי, אך הסתכלתי אל תוך עיניו והרגשתי שאני הכי מבין אותו שבעולם.. ים של אמפתיה הרגשתי כלפיו.
כאב לי עליו, אך התחשק לי לומר לו בעוקצנות..
שאם גברים היו צריכים להוליד ילדים, אוכלוסיית העולם הייתה מצטמצמת לגודל של "זיכרון יעקב".
נראה לי שהוא הרגיש במה שרציתי לומר לו, שמתי לב שהוא חייך חיוך קטן לתוך המראה..
|
|
אהבתי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 00:15 |
|
| |
הנה נמצא אותו רחום וחנון ולא חבדניק שהואיל בטובו להעולת את כל טוריו של המהגג הנפלא קרונפלקס ולקבצם תחת קורת גג אחת, למען לא יטרחו החפצים בחיים לעבור הלוך ושוב על פני הפורום עדי ימצאו מבוקשם ולמראה טוב אשר עשה אמינא יישר חילא!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 23:55 |
|
| |
אתה שואל או עונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 22:11 |
|
| |
תקרא את אשכול ה-קרונפליקטים של קרונפלקס בלוג אישי, שם יש ליקוט של טוריו - וכנראה בעתיד הוא ירחיב שם...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 20:01 |
|
| |
קול הטור נשמע בארצנו.........
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 19:58 |
|
| |
הטור הכי יפה שהיה לך עד היום. רפואה שלימה.
תוקן על ידי ציקבעריתוש ב- 23/12/2010 19:58:18
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 19:51 |
|
| |
קורני' מדהים כמו תמיד!!!
מחיאות כפיים!!!!
אה... וגם רפו"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 17:45 |
|
| |
יש עתיד לבצל"ש - אולי אני כבר יכול לפרוש לכתיבת זכרונות?
תפסו אותי משום זוג מילים משורותיו של בעל הטורים דנן, אבל אנצרם בבטני לעת עתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 17:35 |
|
| |
טור מקסים ושנון. רפו"ש!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 17:22 |
|
| |
אז כנראה שיש אנשים (לא רק חבדניקים) שכיף להם לעשות חסדים... מה הבעייה להקיש "טור אישי" בחיפוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 17:14 |
|
| |
קורי, מה קרה? תרגע! אתה לא באמצע שטייגען בריתחא דאורייתא (לא ששם זה בסדר...) כולה בפורום, וקצת הצחיק אותי לקרוא את בקשתך התמימה (בעיני) שמאן דהו יתנדב לחפש ולהעלות אשכולות שכתבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 15:40 |
|
| |
אלמוני, תגיד לי מה קרה שאתה כך תקיף? כן, אני מדבר גם על הטור הקודם שלי... אולי יתכן ומחמאות זה לא הצד החזק שלך, אך גם יש מקום לשיפור בעקיצות שלך..
אך אני יכול אולי להבין אותך.. אחרי שאתו אחיך הצעיר לנצח לא מגיב לך ודייך בכמה מילים נדושות של כל מיני חדשנים.. אתה מנסה לחפש אותי כאן..?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 15:36 |
|
| |
יש דרישות לבחורון...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 15:35 |
|
| |
ואאאווו, איזה מחמאה.. אני מתלבט האם אני מרגיש קצת יותר טוב, בגלל כוס התה.. או בגלל המחמאה? תודה.
אגב מקווה שקראת את כל הטורים שלי... אגב, אשמח מאוד באם אחד החברים יפתח "הבלוג של קרונפלקס" ויעלה את כל הטורים שכתבתי לכאן... נראה לי שיהיה זה גורם מחייב להמשך כתיבת הטורים שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 15:21 |
|
| |
קבל ענק. זה הטור הכי יפה שלך. וכמובן, רפואה שלימה.
אתה יכול לעשות ערימת טישויים ולהראות לכל המבקרים, שיבינו את המצב הנוזלי.
|
|
|
|
|