בית פורומים שידוכי חרדים

לא מרגיש טוב /טור אישי. וגם שאלה קטנה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/12/2010 15:12 לינק ישיר 
לא מרגיש טוב /טור אישי. וגם שאלה קטנה...

טור זה נכתב במצב בו מוחי שרוי בהגדרה של "מעונן חלקית עד בהיר, עם עלייה קלה בטמפרטורות".
ביממה האחרונה אינני חש בטוב, נזלת אינסופית נוזלת ממני, ברמה שהייתה מעלה באופן ניכר את המפלס בכנרת.
אני מגניב מבטים לצידי ובאין רואים אני משמיע בקול רעש גדול "חחחחחרררררחחח" ומוריק ליחה שהצטברה במשך עשור.
בעוד אני שרוי במצבי, עלו במוחי הקודח כמה הרהורים. אזי למרות שידי עסוקות לרוב בממחטות נייר אנסה להקליד קצת...
את מה שאני חש סביבי, אפשר להגדיר כ-"ארבעת הבנים שבהגדה" חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול ו---"הבן החמישי". 

חכם- טוב הוא לא רק חכם, הוא "גאון" מדובר בחבר חדר שלי בישיבה שעשה הסבה לנטרופט מהמכון לרפואה טבעונית.
הוא מסביר לך על סגולות ה-"תה", וכמה חשוב לשתותו עם נענע/דבש (כנראה שהוא מחבב קורנפלקס עם נגיעות דבש).
אני פועל לפי המרשם שלו, עד שנפלתי על המיטה כשבידי האחת כוס התה ה-19 ובידי השנייה ממחטת נייר.
נזכרתי בחורף דאשתקד שבו הרגשתי עיקצוץ בעין שלא הפסיק, אותו חבר-רופא המליץ לשים תה חם בעין ללא הפסקה...
כשהגעתי לקופ"ח לאחר כמה יום של סבל, הפנו אותי בדחיפות למומחה לעניים ששלף מעיני כנף זבובון שעף לתוך עיני.

רשע- מדובר באותו האיש שיודע לכוון את השעה בדיוק כמו "בלעם הרשע". ובעווני אני "האתון" התורן שלו.
והוא מסביר מדוע מגיע לי את הסבל והצער, בדיוק כמו שאתמול הוא הסביר לך שהעליהום על "אלי ישי" הוא בגלל "אמסלם"..
כן. הוא גם ידע להסביר מדוע קיבלנו השנה סיוע מן היוונים בחנוכה, אך מדוע יש שלגים באירופה הוא עדיין אין לו הסבר.
רק שהתחשק לי לשאול אותו במה חטאתי ופגמתי שאני הוא החברותא שלו בסדר א', אך עדיין לא נפתח "פה האתון" שבי.

תם- היינו דכתיב "תמים תהיה עם ה' אלוקיך" וזה קרה לי עם המפגש לאחר אותו "רשע".
אני מסתובב ומסביר בתמימות שאני צדיק הסובל "בעוונות הדור", וכנראה שהדור עשה הרבה עוונות.. שאני צריך לבטל דינים. עד שפונה אלי אותו "תם" ושואל אותי בתמימות האם עקב מחלתי הוסיפו לי את השם "דור" שאני סובל בעוונות (ה-)דור?
החיוך שלאחר אותה שאלה "תמימה" הסתתר בתוך הממחטה בדרך לשבירת שיא עולמי בניגובי אף ליום.

ושאינו יודע לשאול- כך הרגשתי בעצמי לאחר יום שלם של מכואבים, בו הכרתי ממש מטושטשת ומסוחררת הגעתי לקופ"ח.
לאחר המתנה ארוכה ניצבתי בפני הרופא-חוקר וכבר הייתי מוכן להודות בכל האישומים שמיוחסים אלי...
יכולתי להודות גם שאני וסגן שר הבריאות ליצמן גנבנו בביקור פתע בביה"ח "סורקה" סמים שנועדו לצרכי רפואה...
ומכרנו אותם לליברמן, כשהתכנון הוא להפיל את התיק על "אלי ישי" ובכך גם לדרוש תשלום מאמסלם /אטיאס /דרעי.
בסוף התהליך אותו רופא לא נתן לי "תרופת קסם" והעדיף לתת לי להתמודד לבד עם הבעיה ולתת לגוף לרפאות את עצמו.

"הבן המישי"- בדרך כלל זו ההגדרה לאותו בן "שבבניק" אבל כאן ניצב מולך בנאדם שממש לא שבבניק, אלא חבר טוב..
טענתו שהגוף דורש את שלו, ולאחר המאמץ המוחי של החודשים האחרונים, אנו זקוקים למנוחה בשבת הקרובה בצפון הארץ. לפי גישתו, הצינון והרגשתי הכללית הם רק סימפטום לבעיה שקימת בי והינה חוסר מנחוה כללי וחוסר זמני בטיולים.
אתה מנסה לומר לו שרק לפני שבוע קפצנו בבוקר לים המלח, אך הוא כבר בירר שבשבת יהיה חם ונעים, ובדמינו הוא בכנרת.

השעה 4 לפנות בוקר, אני מתעורר פתאום כשראשי קודח ומרגיש צורך להתאוור קצת, אני יוצא מהחדר ונוטל את ידי.
שם. במעמד נטילת הידים הבטתי ממול אל המראה. וניסתי לזהות בפנים שהציצו מהקפוצ'ון מלאות הסבל, את עצמי.
כמעט ולא זיהתי את עצמי, אך הסתכלתי אל תוך עיניו והרגשתי שאני הכי מבין אותו שבעולם.. ים של אמפתיה הרגשתי כלפיו.
כאב לי עליו, אך התחשק לי לומר לו בעוקצנות..
שאם גברים היו צריכים להוליד ילדים, אוכלוסיית העולם הייתה מצטמצמת לגודל של "זיכרון יעקב".
נראה לי שהוא הרגיש במה שרציתי לומר לו, שמתי לב שהוא חייך חיוך קטן לתוך המראה..

וכאן עולה במוחי הקודח שאלה, נניח ועובר עליכם יום שכזה אך בסופו של יום נקבעה לכם (כבר מלפני כמה ימים) "פגישה"..
האם הייתם הולכים לאותה פגישה?  וסתם... מה עושים שפתאום לא מרגישים כ"כ טוב או שאין מצב רוח בשביל לצאת?

תוקן על ידי קרונפלקס ב- 23/12/2010 15:30:54

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 16:56 לינק ישיר 

adiadi180 כתב:
אשכול למתחכמים יפתח בל"נ איפה ששוכנים הבצלים.

חיפשתי שם, מצאתי רק שום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 09:09 לינק ישיר 

קרונפלקס כתב:
אז ככל הנראה "יש סודות במשפחה".

בס"ד
יתכן,סיפורים פיקנטיים נשארים בתוך המשפחה ולא דולפים החוצה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 09:04 לינק ישיר 

adiadi180 כתב:

בס"ד
זה לא פייר!!!!
אני לא בצלית.
ואני גם רוצה לקרא!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 17:34 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 17:30 לינק ישיר 

אוקי, עכשיו אני משתמש במונח שהבאת בשורה השנייה שלך. (בעצם כבר לא)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 17:21 לינק ישיר 

ראיתי גם ראיתי.
ולפעמים,חוסר תגובה היא התגובה עצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 17:15 לינק ישיר 

התגובה השלישית שלי מתחילת העמוד הזה. תספר לך על מה שהיה חשוב לי להגיב לך.

עכשיו אני יותר רגוע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 17:08 לינק ישיר 

איזה סיפור ואיזה תגובה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 16:43 לינק ישיר 

שיהיה.

מקווה שראית את התגובה שלי, על הסיפור שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 16:42 לינק ישיר 

ככול שהמשפחה גדולה יותר,כך ישנם יותר סודות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 16:06 לינק ישיר 

אז ככל הנראה "יש סודות במשפחה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 15:59 לינק ישיר 

טיע יקירתי,
זה היה אחרי הבחור ההוא.
אחרי.
מצחיק שאני הייתי השפויה והוא הלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 15:26 לינק ישיר 

בס"ד.

טיע תודה על הפירגונים, גם את מוזמנת לקרוא את הבלוג שלי. (הבאת כבר קישור לעיל, למרות שאת הרוב קראת).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 15:22 לינק ישיר 

בס"ד

ואוו,קרונפלקס.
לא יודעת איך פיספסתי עד עכשיו ת'אשכול.
כמו תמיד,כתיבה יפה בהירה וקולחת.

אני מאד מתחברת לסגנון הכתיבה שלך.

ולשאלתך,אם אתה לא במצב רוח טוב עדיף שתבטל את הפגישה
אבל חשוב שתבהיר שאתה מבטל כי אתה לא מרגיש טוב ולא סתם.

אחרי הסיפור של עדי מיותר לספר מדוע לא כדאי לצאת לפגישה בלי מצב רוח.

עדי,
אחחחח...זה היה מצחיק.
זה היה ה"בחור ההוא"?
באותו זמן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 15:11 לינק ישיר 

adiadi180 כתב:

את האגרטל שהיה על השולחן כמעט זרקתי עליו.
בשביל זה נשארתי??
אחרי 34 דק' נגמרה הפגישה.
שלום שלום ואל תבואי לי בחלום.
התקשרתי זועמת לחברה שאחיה החליט משום מה,שהקרש הנ"ל ואנוכי הם זיווג משמים.
ממש חוה פרומה מס' 2.

מסקנתי היא לך אדון קרונפלקס.
כשאין מצב רוח,זה לא סתם.
כשחולים,זה לא סתם.

הכול מלמעלה.
לפעמים יש לנו את החוש השישי הזה בתת מודע.
אני לא חותמת על כלום,אני פשוט משתפת בנסיון ובהרגשות.
ההחלטה בידייך.
אך,
"אין חכם כבעל הנסיון."

הצלחות.

קראתי, צחקת, נהנתי, והחכמתי....
אם להתיחס לכתיבה, פשוט "אהבתי". במיחוד את הקטע של לזרוק עליו את האגרטל, אולי זה היה נותן לו קצת רטיבות ביובש שלו.
לגבי התוכן, הרגשתי שאני עושה המון פעמיים למסך כן!! כן!! כי זה מוכר לי מסטואצייות שונות.. ולאוו דווקא בשידוכים.
אך, למרות שאת צודקת...
ובקטע הזה שבו את היית פסימית. את יכולה להיות פסימית, אך בשביל להרגיש שאנו פסימים אנו צריכים לחוות זאת.
ואילו לא היית נפגשת איתו, לא היית יודעת זאת. כך שקשה להחליט מה קדם למה, הביצה או התרנגול..?
אך כל המאורעות שעוברים עלינו הם לטובתו, וכבר הגדרת בתגובה מושקעת את התובנה (שהיא ה-"טובה") שלך מאותו מאורע..

תודה, והמון הצלחות גם לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא מרגיש טוב /טור אישי. וגם שאלה קטנה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext