בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מדוע הפורום מתייבש ואינו פעיל כבעבר ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2010 12:02 לינק ישיר 
מדוע הפורום מתייבש ואינו פעיל כבעבר ?

בתקופה האחרונה (קרי השבועות האחרונים) הפורום יבש לגמרי ולא עולים בו שום נושאים רצינים ודיונים מעמיקים שבשבילם(לפי הבנתי הדלה) הוקם הפורום השובח הזה. 
מלבד באם נכתבת ביקורת על חזן או על מקהלה או מנצח כל שהוא שאז חסידיו מעריציו חביריו ובניו הופכים את זה לאקשן שמייח ובלאגן (שאולי יש שחושבים שזו גם כוונתי אבל אני מוכרח להודיע שזו אינה כוונתי ולא לשם כך כותב אני בפורום. ) 
חבל מאוד שכותבים רציניים בפורום כמו מבין אמת, טנור66, פבארוטי, בחגויהסל, ועוד  כותבים מובחרים שלא עולים לי בראש לא כותבים עוד בפורום ולא תורמים לנו עוד מכשרונם ומכתיבתם המעולה והמפרה, 
אמנם ישנם עוד  כותבים מוצלחים שכותבים כיום כגון פסיכובלוג, לאמהשחשבתם,  ועוד רבים וטובים שמעלים הסרטות ולינקים מעניינים(שרגא,יעפ , ליבזון  וכדו׳ )שמפרים את עולם החזנות. 
אבל לצערי הרב  כשאני מסתכל כיום על העבר הפורה והמעניין של הפורום צר לי לראות את שוממותו כיום ,שלא נוצר ענין בפורום על ידי הכותבים החשובים באם אין איזו שהיא מלחמה בין מקהלות או בין מעריצי תחכמוני לבין מתנגדיהם (דוג׳)
ומה שנוצר כיום לצערי זה שאין מה לכתוב בפורום אין לי סיבה להיכנס ולהסתכל כי אני יודע שלא מתחדש דבר מלבד סכסוכים ותככים. 
ושאלתי : האם ישנו פיתרון למשבר זה שבו הפורום עומד שיחזיר את הפורום לתפארתו ולהדרו ?
(את הרעיון לפתיחת אשכול זה קיבלתי מחבר בפורום בחדרי חרדים כששאלתיו מדוע אינו כותב בפורום לשמוע אל הרינה, ונענתי בזאת והציע לי להעלות נושא זה בפורום )
בתקווה להחזרת עטרה ליושנה. 

בכבוד רב יוסי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2011 11:11 לינק ישיר 
רוצה לדעת למה הפורום מתייבש?

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2866687

דניאל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2011 12:31 לינק ישיר 

שלום וברכה

ברוך השם בשבוע האחרון חזר הפורום לחיים וחזרו לכתוב בו כותבים חשובים, שבקיאים בעולם החזנות ויש להם רבות לתרום למענינו.

ברוך שובכם ואנא המשיכו בבקשה לכתוב פנינים שמעשירים אותי ואת שאר צופי הפורום בידע ובחומר ששווה זהב.
כח טוב ויום טוב

בכבוד רב יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2011 12:34 לינק ישיר 

אני לא מבין את הכותרת של האשכול
מה זאת אומרת אם יעלו נושאים חדשים וטובים אז הכל יחזור ואם יהיה דיונים הכל יהיה בסדר זה לא תלוי באף אחד זה תלוי בכותבים יש הרבה שנכנסים ורוצים לראות ורוצים להיות מעודכנים בעולם החזנות עדייין אפילו וכולם כבר בפייסבוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2011 10:08 לינק ישיר 

יעפ כתב:
ביקורת עניינית חייבת להיות בשפה מכובדת ולא כמקיזי דמים.
כאחד שמסקר אירועי חזנות מצולמים אני מרגיש באי נוחות מפני המלעיזים.
וגם דברי חנופה עולים כאן כידם הטובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 20:06 לינק ישיר 

ביקורת עניינית חייבת להיות בשפה מכובדת ולא כמקיזי דמים.
כאחד שמסקר אירועי חזנות מצולמים אני מרגיש באי נוחות מפני המלעיזים.
וגם דברי חנופה עולים כאן כידם הטובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 19:04 לינק ישיר 

גם אם יאסר הפירסום בפורום לא נוכל למנוע את התופעה שכל אחד מהלל ומשבח את חבירו בלי קשר לביצועים שלו.
הבעיה לדעתי התחילה ברגע ששללו את הלגיטימציה לתת ביקורת שלילית גם אם זאת ביקורת בונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 14:28 לינק ישיר 

שלום רב

אצלי ברוך השם אין את בעית ההתחברות לפורום, אבל תוכלו לפנות להנהלת הייד פארק ולהתלונן על כך.

גם אני חושב כרוזינאי שהבעיה מתחילה בהפיכתו של הפורום לפורום פירסומי, וחלילה להזכיר דבר מה חוץ מפרסום בפורום.
אבל עכשיו כשהוקם האתר אני חושב שאסור להנהלת הפורום להסכים על פירסום קונצרטים בפורום מבלי פרסום של המפיק באתר,
וכך יש סיכוי למזרח תיכון חדש
כל טוב

בכבוד רב יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2011 19:46 לינק ישיר 

אכן יש בעיה וכל עוד הפורום לא יהיה מקצועי פרופו ו/או קידום רעיונות וחזנים מתחילים לא ימצא פתרון.
אגב - גם אצלי יש את הבעיה המוזכרת לגבי התחברות כל הזמן וזה אכן גורם נוסף שלא להגיב או לכתוב.
בכל אופן יש הרבה מה לכתוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 19:00 לינק ישיר 

ארבל45 כתב:

לא  הגיע  לידיעתכם  שבישראל  יש  השנה  לצערנו  חשש  לבצורת ?

בואו  נאחל  לכולם  הצלחה  ואז יהיה  מה  לכתוב  על  ארועים,  מופעים,  שבתות חזנות  מיוחדים  וכיו"ב. 
בים אין בצורת http://www.bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2861218&forum_id=14617

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 12:02 לינק ישיר 

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2832167&forum_id=14617

בכבוד רב יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2010 07:03 לינק ישיר 

לא  הגיע  לידיעתכם  שבישראל  יש  השנה  לצערנו  חשש  לבצורת ?

בואו  נאחל  לכולם  הצלחה  ואז יהיה  מה  לכתוב  על  ארועים,  מופעים,  שבתות חזנות  מיוחדים  וכיו"ב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2010 00:10 לינק ישיר 

יש לי דרשה שלמה בעניין, אבל סיבה טכנית אחת היא שלפעמים אתה נכנס בקוצר זמן, ורוצה להגיב בקצרה אבל האתר לא זוכר וכל פעם דורש להתחבר מחדש ואין לי זמן תמיד לכל תהליך ההתחברות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2010 20:15 לינק ישיר 

התשובה בנדון נמצאת באשכול סמוך שלהלן :

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2860504&forum_id=14617

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 27/12/2010 20:15:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2010 12:21 לינק ישיר 

זה כמו שיושבים כמה חברים ואין על מה לדבר אז תמיד יש את ההוא שיתלונן שכולם משעממים והוא לא חושב על האופציה שהוא עצמו משעמם ולא מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מדוע הפורום מתייבש ואינו פעיל כבעבר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext