מאין יבוא עזרי?! הצעות ייעול לרווק בן 26
שלום רב.
אני יחסית חדש בפורום ואני בקושי כותב פה. אבל הגיעו מים עד נפש אז החלטתי לכתוב פה הודעה ארוכה יחסית ואשמח לקבל הערות, חוות דעת, ועצות לייעול המצב.
הבעיה: אין לי הצעות לשידוכים ואין תקווה באופק... ואני גם לא יודע איך ואיפה לחפש...
אז ככה,
אני בן 26 , רווק, עובד בענף הלוגיסטיקה
למדתי בתיכון דתי ועשיתי צבא.
אני חובש כיפה שחורה. בשבת לובש חליפה. לא כובע.
אז אפשר להגדיר אותי חרדי \דתי מודרני. יש לי טלוויזיה בבית, מחשב כמובן ואינטרנט.
הפסילות שלי ע"י בנות המין היפה לפי מגזרים:
===================================
בנות דתיות לאומיות: לא רוצות אותי כי אני חובש כיפה שחורה. הם מעוניינות בחובש כיפה סרוגה.
בנות חרדיות: מחפשות כמובן בחור ישיבה. ואני בחור שעובד למחייתי בכבוד.
חרדיות מודרניות: איפה מוצאים אותן? לא יודע איפה לחפש אותם. באתרי ההיכרויות לדתיים באינטרנט הם לא נמצאים.
יש עוד סוג של בנות שמחפשות בחור כמוני? אני אשמח לשמוע על סוג כזה. כי אני לא מכיר חוץ מהשלושה הנ"ל.
שיטות החיפוש:
===============
אינטרנט: אתרי היכרויות לדתיים, 95% הבנות שם הן דתיות לאומיות וכמו שציינתי הם לא רוצות אותי עקב היותי חובש כיפה שחורה
שדכנים\יות: לא מכיר הרבה ואלו שאני מכיר ויצרתי איתם קשר, מתעסקים רק עם בחורי ישיבה.
חברים ומשפחה: מחפשים עבורי בנרות, אבל עדיין לא הגיעה הצעה אחת אפילו .
אז מה עלי לעשות במצבי? מישהו היה פעם במצבי ויכול לזרוק עצם מה עושים במצב כזה?
א. מישהו מכיר שדכנים שמתעסקים בבחורים כמוני?
ב. איזה עוד דרכים\שיטות עלי לנקוט בכדי לחפש במקום הנכון?
ג. אשמח לשמוע הצעות ייעול , חוות דעת ואולי אם יש עוד מישהו\י במצבי אז להשתתף איתו בצערו, כמו שאומרים "צרת רבים נחמת שוטים"
רוב תודות מראש לעונים (גם כאלו שרק יכתבו דברי חיזוק)
כי בינתיים אני קצת מיואש מהמצב...
תודה מראש.
_____
הודעת מנהל: אני מבקש מאוד. זהו פורום לדיונים בנושא שידוכים. ולא למציאת שידוכים. ההודעה נערכה בהתאם. נא להתנהל באופן הזה להבא. תודה ובתקווה להבנה. (אין צורך להגיב על הודעה זו)
תוקן על ידי אסיק_good ב- 29/12/2010 01:03:02
 |
|
|