| נשלח ב-1/1/2011 21:30 |
|
| |
הוא מתחתן מחר!!!
ידענו שנתחתן. אנחנו, המשפחה, הסביבה. פשוט כולם! זה היה פשוט וברור, גם למי שלא ידע מהסיפור – לפחות פעם פעמים בשבוע משהו משהו היה מציע את זה לי, לו, לאבא שלי, אבא שלו, אמא שלי, שלו, איחים, גיסים בקיצור כל העולם ואישתו. (אתם יודעים איך זה הולך – תקשיבו יש ל שידוך פצצה, אני לא מבין איך זה לא היה עד עכשיו אבל תאמינו לי אין דבר יותר מתאים בעולם מהשידוך הזה בעולם!!!) ידענו שזה יקרה, רק צריך לתת לזמן לעשות את שלו ואז נתחתן. זה לא שנפגשנו הרבה בכלל לא, נפגשנו כמה פעמים ואז הן הפסיקו בגלל סיבה מסוימת (אני לא יכולה לפרט)
הכרנו הרבה לפני שנפגשנו לא הכרות אשית (ז"א לא שהיה משהו 'לא בסדר' פשוט המשפחות מכירות, כולם מכירים הוא חבר של אחים שלי היה אוכל אצלינו תמיד בשבתות וכו' בקיצור הסתובבנו אחד סביב השני. גם אחרי שנפגשנו ראינו אחד את השני הרבה מאד (לפחות כמה פעמים בשבוע, אם לא כל יום) כל פעם שהיה שניה שנשארנו רק שנינו לבד, דברנו על זה וחיזקו אחד לשני יותר ויותר את ההרגשה/ידיעה שזה זה. אני לא יודעת אם המפגשים האלה היו טובים לנו או לא, מצד אחד יש סיכוי שהייתי משתגעת בלי זה אבל מצד שני אולי הייתי שוכחת אותו? לאלוקים פיתרונם. פשוט רצינו אחד את השני. וכלום לא היה משנה, עברה שנה כמעט שנתיים, אני נפגשתי פה ושם (כמעט רק כדי לצאת לידי חובת השתדלות)
הוא לא נפגש בכלל. הוא אמר לי במפורש 'אני רוצה אותך אז למה לי להפגש?', היה לי לא נעים ממנו שאני נפגשת אבל ידעתי שאני חייבת אולי אני יפספס את השידוך שלי? ככה עובר הזמן יום עוד יום, שבוע ועוד שבוע, חודש ועוד חודש.
כמעט שנה ועוד שנה. ימים שלמים של חלומות עליו. לילות שלמים של חוסר שינה מרוב טרוף של נו מתי זה כבר יקרה, אני לא מסוגלת יותר? מה יהיה? אני יודעת שגם אצלו זה היה ככה גם ממה שהוא שידר לי וגם ממה ששמעתי מהחברים/משפחה שלו וכו' עד שיום אחד אני מגיעה הביתה הוא יושב עם אח שלי בסלון, נכנסתי למטבח להכין קפה אחרי שניה הוא אחרי, שלום, מה נשמע? אני צריך לומר לך משהו מחר בערב יש לי פגישה.
אבל אין לך מה לדאוג כמו שאת נפגשת ולא קרה כלום ככה גם אני.
היה לי קשה עם זה אבל לא נורא.
בקיצור, לא ראיתי אותו כל השבוע התחלתי קצת לדאוג (שאלתי את אחים שלי הם התחמקו)
ואז אחרי שבוע+ הוא מתקשר
אני מתארס היום, חשבתי שקורא לי משהו, לא ידעתי מה לעשות, בכיתי ובכיתי ושוב בכיתי. כולם ניחמו אותי שזה כנראה לא זה וכו' וכו' אבל אני לא יכולתי.
המשכתי לראות אותו אבל כמעט שלא דברנו בפעמים הבודדות שדברנו שתינו היינו עם דמעות בעיינים. הוא התנצל שוב ושוב, אמר שגם לו קשה (שאין לי מושג עד כמה, אבל זה מה שצריך להיות וכו' וכו')
בקיצור בחודשים הראשונים עדיין לא תפסתי הייתי קמה בבוקר וחושבת עליו בשיא הכייף, ואז תופסת את עצמי את לא נורמלית הוא מאורס, מאורס, את שומעת מאורס!!!
לפני בערך חודש התחלתי להפנים מאז אני משוגעת לגמרי... בקיצור (פשוט אין לי כבר כח לכתוב וגם אני מרחמת אליכם כמה אפשר לקרוא?) הוא מתחתן מחר, אני צריכה להיות בחתונה, כל המשפחה תהיה, אנחנו חברים לא? ואני לא מסוגלת פשוט לא מסוגלת. איך עושים את זה, איך מחייכים לכולם כשבפנים כל כך רע (וזה עוד חוץ מהעייפות שלא ישנתי כבר שבוע), אני אוכלת את עצמי כל הזמן. כמעט שנתיים הלכו על זה. ועכשיו הוא מתחתן הם מאושרים וטוב להם (אני מקווה) ומה איתי? הוא הולך לגור רחוק (לפחות זה) כך שלא הראה אותו בשנה הקרובה - עד הברית של הבן הבכור(; (בע"ה) בקיצור הבו עצה איך מפסיקים לחשוב עליו? איך ממשיכים מפה? מה יהיה מחר? הוא כל כך מתאים לי, שאני לא מצליחה להאמין שמתי שהוא אני אמצע משהו כזה (מבחינה שכלית אני בכלל לא בטוחה שזה טוב אבל זה כזה כייף שיש משהו כל כך מתאים, שחי אותו דבר, חושב אותו דבר בקיצור פשוט מאים)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 03:14 |
|
| |
לא היה לי דרך לשמוע זה כמו שיגידו לך לא ללכת לחתונה של בן דוד שלך שהוא גם חבר וגם וגם וגם...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 02:16 |
|
| |
גם כאשר לא שמעתי להצעתי
אני מבין אותך,ומאחל לך רק טוב ,בעז"ה הפצע יגליד במהרה
שה' יעזור שמכאן ולהבא יהיה לך רק שמחה
כפולה ומכופלת עם האחד והיחיד בשבילך
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2011 15:26 |
|
| |
אתה צודק, זה קשה אבל אני אומרת מוחלת, מוחלת, מוחלת ועשיו אני מתחילה לעבוד על זה שזה יהיה בלב שלם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2011 14:38 |
|
| |
אני מקווה שאת מוחלת לו בלב שלם.
שלא יזיק לו.......
אני לא מקנא בו
לבנות בית על הצער של אחרת.
אז תמחלי בלב שלם או לפחות בפה במפורש.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2011 10:03 |
|
| |
תודה רבה לכם לא ישנתי בלילה בכלל ועשיו נעצמות לי העיניים בעבודה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2011 01:05 |
|
| |
| מאהפלוס כתב: |  | חזרתי. היה קשה, לראות אותו לוחש לה באוזן (כמה פטטי), מכסה אותה בהינומה מחייך חיוך ענק מלווה בדמעות. 'הרי את מקודשת לי בטבעת זו כדת משה וישראל' (את הטבעת לא ראיתי – הסתירו לי) שבירת כוס, וזהו נגמר. יד ביד הם הלכו שם מחוייכים, מדברים כאילו אין איזה 30 בחורים קופצים ושרים סביבם. לה אמרתי מזל טוב, הוא אני לא יודעת אם ראה אותי (היא בטח תגיד/אמרה לו) אבל זה כבר לא מעניין אותי. זהו נגמר, הוא מתחתן ולא איתי.
|
|
מצדיעה לך... את גדולה....
|
| נשלח ב-3/1/2011 00:31 |
|
| |
אויש, איך שכואב הלב לקרוא ולדעת שזה אמיתי!!!
משתתפת -עד כמה שהדבר ביכולתי...
מאהפלוס יקרה, יש כאלה שהזמן מרפא,ויש שלא...
תתפללי,זאת התרופה הכי טובה לפרוק ולהיות כחדשים...
מאחלת לך שתמצאי בקרוב את שלך. האחד,יחיד ומיוחד, שיפצה אותך על כל המכשולים, שתגיעי להכרה,להבנה ולהרגשה,שהכל-הכל היה שווה בשביל האחד שלך...!!
וכן,פעלת בחוכמה כשהלכת לחתונה, אשרייך שאזרת אומץ כה רב, אך מה שבטוח-שכעת את יודעת שמחכה לך בחור אחר, שלך, אחד יחיד ומיוחד!!!
|
| נשלח ב-2/1/2011 23:29 |
|
| |
| מאהפלוס כתב: |  |
האמת היא שהמבטים היו בעיקר קשים (אני לא יודעת כמה היו באמת וכמה בראש שלי) אבל כמה היו, אפילו משפטים מפגרים היו, אבל לא נורא איך כתוב פה באשכול סמוך –
מה שלא הורג מחשל
|
|
משתתפים איתך
זה ממש כואב לי הסיפור הזה
ולחשוב שיש אנשים שעוד "ידעו" לומר משפטים חכמים
זה פשוט נורא החוסר רגישות
שה' יעזור שמכאן ולהבא יהיה לך רק שמחה
כפולה ומכופלת
"שמחנו כימות עיניתנו"
|
| נשלח ב-2/1/2011 21:44 |
|
| |
חזרתי. היה קשה, לראות אותו לוחש לה באוזן (כמה פטטי), מכסה אותה בהינומה מחייך חיוך ענק מלווה בדמעות. 'הרי את מקודשת לי בטבעת זו כדת משה וישראל' (את הטבעת לא ראיתי – הסתירו לי) שבירת כוס, וזהו נגמר. יד ביד הם הלכו שם מחוייכים, מדברים כאילו אין איזה 30 בחורים קופצים ושרים סביבם. לה אמרתי מזל טוב, הוא אני לא יודעת אם ראה אותי (היא בטח תגיד/אמרה לו) אבל זה כבר לא מעניין אותי. זהו נגמר, הוא מתחתן ולא איתי. כולי תפילה ותיקווה שזה יהיה הדבר הכי קשה שהעבור בחיי ושאת שלי המצא כמה שיותר מהר וכמה שיותר בקלות (וכמו שאני מכירה את עצמי אני צריכה להתפלל גם על בלי השוואות מיותרות...) האמת היא שהמבטים היו בעיקר קשים (אני לא יודעת כמה היו באמת וכמה בראש שלי) אבל כמה היו, אפילו משפטים מפגרים היו, אבל לא נורא איך כתוב פה באשכול סמוך – מה שלא הורג מחשל ד"א קרונ', תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 19:19 |
|
| |
אז ככה, עברתי על הכל..
להבין את פרטי הסיפור שלמתבונן מהצד ואינו יודע את הפרטים, זה נראה מוזר- אינני יכול כ"כ.
אך לנסות להבין, אני כן יכול.
כפי שמשתקף, מדובר במצב רגיש. מצב שלא מצאת את עצמך מוכנה איליו.
אך החיים, חישלו אותך, ונתנו לך לחוות חוויה שכזו, שוודאי אינה נעימה, ומתסכלת.
כיהודים מאמינים בני מאמינים, אנו יודעים ש-"הדרך" היא אינה המטרה, אלא כלי עזר להגיע למטרה.
ברור שאין זה פשוט מה שחווית- חווה כעת, אך זה לא סתם בא אליך- תוכלי לקחת את זה כמנוף שיחשל אותך לעתיד.
אין ספק, שמאוד קשה לך, ובמיוחד עכשיו שאת נמצאת בחתונה, אך תדעי משמים הראו לך ש-"זה" לא זה.
קשה לחשוב, על כל החלומות, הדמיונות, והמשאלות שהתנפצו אל קרקע המציאות בניפוץ הכוס שלו הערב.
אך בורא עולם הראה לך, שעדיף שזה היה מתנפץ בצורה שמחה שכזו, ולא בניפוץ של אכזבה במקום אחר.
קחי את זה כמנוף, לבחירת בחיר לבך בעתיד- שבאמת יתאים לך, ויפצה אותך על כל האכזבות בבנין בית חדש.
קל לומר ולכתוב את זה, אך מאוד קשה לישם את זה.
אינני חושב שיש מישהו מאיתנו שלא חווה זאת ביום-יום שלו ברמה נמוכה, באנו לעולם בכדי לעבוד..
שנשמע בשורות טובות.
קרונ'
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 19:14 |
|
| |
מאהפלוס!! בהצלחה!!!
|
| נשלח ב-2/1/2011 19:07 |
|
| |
אחת מעל - תודה אני יוצאת (צופרים לי למטה) וה' יעזור לי לעבור את זה כמה שיותר בקלות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 18:55 |
|
| |
ואו... עצוב. אבל לדעתי- ניתן למניעה. אם סיכמתם בינכם ש-זהו. אנחנו זוג... למה המשכתם לצאת עם אחרים??? זה שאלה חזקה. ומוזרה...
| glvs כתב: |  | בשביל להתנתק מהמחשבות הייתי ממליץ לך ,על ההתחלה לא ללכת לחתונה ולשמור מרחק כמה שיותר
דבר נוסף ,אסור שבגלל הבחור הזה את תאבדי את עצמך ותשקעי במחשבות
נכון שזה קשה,אבל בחיים אנחנו אף פעם לא ידועים מה מחכה לנו
ויכול להיות שיצא טוב שהוא מתחתן מחר,ואת תמצאי את הבחור האמיתי שלך.. |
|
בכ"א אני הייתי ממליצה לך כן ללכת לחתונה. ללכת ולראות את החופה. לשמוע את הקול שלו שאומר הרי את... רק כך תוכלי לצאת מזה סופית- הוא לא שלי... גם שלי יבוא...! ואז- שמרי מרחק כמה שבא לך. אבל את ההלם הזה את חייבת להרגיש. שלא תמשיכי לחיות באשליות כואבות עוד יותר...
מחזיקים לך אצבעות...
|
| נשלח ב-2/1/2011 17:18 |
|
| |
מסקנה אחת שלמדתי מהסיפור הזה זה לא לשחק עם רגשות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 17:10 |
|
| |
אלוקים כמה נסיונות יש לאנשים ועוד אני חשבתי שהנסיון שלי הכי קשה הוא שנתן לנו את הנסיון הוא שיוציא אותנו מאפילה לאורה ולשמחה גדולה ושעוד נצחק על מה שהיה שיהיה כ"כ טוב בעז"ה
|
|
|
|
|