כמה זמן לוקח לקנות מכשירי קשר למאבטחים?
חצי שנה עברה מאז נפתחה שנת הלימודים, אך למרות ההבטחות עיריית אשדוד טרם חילקה מכשירי קשר למאבטחי מוסדות החינוך. יו"ר ועד ההורים קלמו ברבי: "מה כל כך מסובך לספק מכשירי קשר?" *******>var agt=navigator.userAgent.toLowerCase();var is_major = parseInt(navigator.appVersion);var is_ie = ((agt.indexOf("msie") != -1) && (agt.indexOf("opera") == -1));var is_ie5 = (is_ie && (is_major == 4) && (agt.indexOf("msie 5.0")!=-1) );
function txt_link(type,url,urlAtts) {
switch (type){
case 'external' :
if( urlAtts != '' ) {var x = window.open(unescape(url),'newWin',urlAtts)} else {document.location = unescape(url);}
break;
case 'article' :
urlStr = '/articles/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);
if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}
break;
case 'yaan' :
urlStr = '/yaan/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);
if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}
break;
case 'category' :
urlStr = '/home/0,7340,L-to_replace,00.html'; url=urlStr.replace('to_replace',url);
break;
}
}
function setDbLinkCategory(url) {eval(unescape(url));}>מאבטחי מוסדות החינוך באשדוד ממתינים מתחילת שנת הלימודים שהעירייה תספק להם מכשירי קשר. יוזם ההחלטה, יו"ר ועד ההורים העירוני קלמו ברבי, לא מבין מדוע מתעכבים בעירייה כל כך הרבה זמן. "מה כל כך מסובך לספק מכשירי קשר?", תהה.
לקראת תחילת שנת הלימודים פורסם כי ועד ההורים מבקש מהעירייה לבחון את האפשרות להוסיף מכשירי קשר למאבטחים ולמנהלים במוסדות החינוך בעיר. הכוונה מאחורי הרעיון היתה למנוע את הכנסתם של הורים שאינם מוזמנים למוסד, למנוע התפרצויות של הורים בלתי קרואים וגם להבטיח שהשומר יישאר בעמדה שלו, או בסביבה עליה הוא אחראי בשטח בית הספר. עד כה נאלצו המאבטחים להיכנס לבית הספר, ולבקש רשות מההנהלה להכנסת גורם כזה או אחר. במקרים מסוימים אף בדקו תעודת זהות, והכניסו אוטומטית. כל זה, הבטיח הממונה על החינוך בעיריית אשדוד יהודה פרנקל, עומד להשתנות. בראיון בזמנו אמר: "אני חושב שהקשר שבין השער למזכירות בהחלט חשוב. גם עניין ביטחוני וגם הורים שלא מוזמנים ולא מתנהגים כראוי לא צריכים להיכנס לבתי הספר". לדבריו, העירייה אישרה את המיזם ואף החלה בהרצתו וברכישת מכשירי הקשר שיחולקו גם למוסדות החרדיים בעיר. אלא שלמרות ההבטחה לאבזר את המאבטחים במכשירי קשר - זה עוד לא קרה. "אמרו לי בעירייה שכרגע הם תקועים כי הם לא מוצאים מכשיר קשר שסגור לשיחות יוצאות ונכנסות", אמר ברבי. "אמרתי להם שיש ווקי טוקי שעולה 250 שקל כולל מטען, ואמרו לי שזה בבדיקה". בינתיים, קובל ברבי, עברה כמעט מחצית שנת הלימודים, ופתרון אין. "זה לא נראה לי סביר שלוקח לעירייה כל כך הרבה זמן. אפשר לסגור במספר שבועות עסקה פשוטה ולסגור את הסיפור. חבל שכל דבר נסחב חודשים", אמר והזהיר כי אינו מתכוון לוותר. "יש לעירייה מספיק כלים וכסף ליישם את העניין". ******* type="text/">vidProcsArticleHooks={detectOpenSendTalkback:function(){if ((document.referrer.length>0)&&(document.referrer!=*.href)) {var tmp=*.href.split('?');if (tmp.length>1) {tmp=tmp[1].split('&');for(var i=0;i
 |
|
|