בית פורומים חרדים מתוקים

סדנאות אימון לסוכרתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2011 22:44 לינק ישיר 
סדנאות אימון לסוכרתיים

חברים שלום, בימים הקרובים תיפתחנה בתות תקשורת ותוצאות סדנאות ייחודיות לסוכרתיים ובני משפחותיהם, הסדנאות מועברות על ידי מאמן בעל ניסיון רב בתחום, אני מצרף לכם את הפרסום שלו כלשונו:
פרטים נוספים ניתן לקבל אצל המאמן שפרטיו רשומים בהודעה, או אצלי בהודעה פרטית כאן באתר.

כידוע לכולם אני משמש כמאמן עסקי ומנחה קבוצות למיומנויות חיים בחברת תות תקשורת ותוצאות בע"מ של אלון גל.

במקביל פיתחתי ליין שלם של אימונים אישיים, משפחתיים וסדנאות לסוכרתיים ולבני משפחותיהם – "אבא של הילה".

אחד הדברים המדהימים שגיליתי הוא שישנו קשר הדוק בין העקרונות אותם אני מעביר בסדנאות תות לבין העקרונות לסיוע וליווי סוכרתיים,

במהלך החודשים האחרונים ביצעתי עבודת התאמה בין התכנים והתוצר הנו סדרת סדנאות ואימונים המביאים לידי ביטוי את ניסיוני הרב באימון סוכרתיים לצד העקרונות המוכחים והניסיון הרב בתחום האימון הקיים בחברת תות תקשורת ותוצאות.

בסדנאות והאימונים יבואו לידי ביטוי העקרונות שפותחו בחברת תות תקשורת ותוצאות, עקרונות, שמניסיוננו, האדם המאמץ אותם ישפר בסבירות גבוהה את התוצאות האישיות שלו ויעמוד ביעדים אותם הוא מציב בפניו.

במהלך חודש ינואר תיפתחנה מספר סדנאות בתות בהנחייתי:

- סדנה לסוכרתיים בוגרים (טייפ 1, טייפ 2).

- סדנת הורים לילדים סוכרתיים.

- סדנה לבוגרים בעלי אבחנה רפואית של "טרום סוכרת" המעוניינים לשנות את אורחות חייהם ולשפר את איכות חייהם.

לפרטים נוספים והרשמה : 052-4443503, [email protected]

באהבה

קובי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2011 07:22 לינק ישיר 

שלום לך קובי.
שלום לך לחשוב אחרת. אנא פתח אשכול חדש והעלה בו את הנושא, החברים פה ישמחו לענות לך מנסיונם.

קובי, יש כאן מדיניות של אפס סובלנות לפרסומות, אבל כיוון שאני מכירה בחשיבות הפעילות שלך (וגם אותך במקצת), אותיר בינתיים את האשכול על כנו.
חבר'ה, הוא צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2011 07:09 לינק ישיר 

אתחיל מהסוף, זה לא בהכרח שאם מי מההורים סוכרתי יהיה גם לילד, אם כי הסיכויים לכך גבוהים בהרבה למי שהוריו סוכרתיים.
איך זה מתחיל? קטונתי מלענות על שאלה כזו, אני לא רופא ולא מתיימר להיות כזה, אני כן יכול לציין שמחקרים רבים שנערכים בשנים האחרונות מצביעים על תזונה לקויה ולא מאוזנת כגורם המשפיע ביותר על התפרצות סכרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2011 23:46 לינק ישיר 

יש לי שאלה קטנה ..
הרבה מאיתנו לא חיים לפי הבריאות ןלא שומרים על הבריאות ...טוב זה כשאהיה גדול בן 40+ אתחיל לשמור ...
רציתי לשאול איך זה מתחיל הבעיות עם הסוכר באיזה גיל באיזה שלב?
והאם זה מחייב שיהיה את זה למי שאחד מהוריו גם סבל מיזה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > סדנאות אימון לסוכרתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext