בית פורומים בית שמש

סכסוך בעיתון " חדש " עם מבקר העיתון הרב אליהו טומבק ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2011 20:36 לינק ישיר 

לפני מס' שבועות התקשר למערכת עיתון " חדש " מר טומבק וביקש לדעת איך יש לעיתון מבקר מטעם הרב קופשיץ ומטעם הרב דינקל ומבית הרב גולדשטיין אין מבקר ? עד כאן הכל מובן נמשיך לפרק הבא

מר טומבק התחיל באיום שהרב גולדשטיין מאד כועס והוא בצער רב והוא בקושי אוכל ומצבו קשה מאז שנודע לו שאין מבקר לעיתון משכונתו וכמובן ממשיך הסיוט הבא איומים - באם לא יהיה מבקר אז הרב גולדשטיין יחרימו לאלתר ולא יהיה מודעות למשה אבוטבול לרגל לידת נכדו הרי כל הבית הכנסת הזה של הרב גולדשטיין אין אפילו בעל עסק אחד כי הרי הרב טומבק לא נותן עליות לבעלי בתים !

וכאן המקום לספר סיפור על הגרי"ל שטינמן שליט"א
פעם הגיע אליו אברך ובא לקבל ברכה לרגל פתיחת חיידר לילדי אברכים בלבד שאלו הרב מה הוא יעשה אם ילדיו לאן הוא ישלח אותם שאל אותו האברך בטח למוסד בו היקמתי ענה לו ראש הישיבה הרי אמרת שזה אך ורק לאברכים אתה כבר גם לו אברך -- מנהל

זה אותו איש המשליט אימתו על עיתון חדש ונמשיך בסיפור
העיתון שאל יש לך משהו להציע לנו למבקר ?  ענה לו אותו הדיוט בטח כמו המן ששאל למי הסוס אשר אתה רוצה להוביל בשוק בטח שאני !
וכמובן בשכר כי הרי עד אכשיו הייתי עסוק מאד ואכשיו אני חייב לפנות כמה שעות בשבוע  כי למשל מי שמפרסם בעיתון הוא הולך לבדוק את הכשרות של החנות ואת הגרביים צואת מידת החצאית ואורך הפאה אז זה חייב להיות בתשלום וכאן מתחיל הבעייה העיתון נותן לו שכר חודשי של 1000 ש"ח והוא דורש 1500 ש"ח ימים יגידו איך יפטר הסכסוך ? כי הרי העיתון לא יכול בלעדיו כי זה יהיה בקריסה !!!
וזה כמובן לשם שמים !!!!

האיש הזה צריך להתרחק ממנו ולא להלחץ מאיומיו הוא אפס גדול !!!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 00:31 לינק ישיר 

שלום לך. 
אתה כותב ותיק ומנוסה בפורום. 
שים לב שכתיבתך ראויה ומכובדת. 
מחקתי לך הודעה שכללה מילים שאינן ראויות בפורום שלנו, ודאי לא על יהודים. 
תודה על תשומת הלב, 
מנהל המשנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2011 23:45 לינק ישיר 

גם על הנהלת הפורום הוא מאיים שאם לא יורידו את התכתובת אז הרב גולדשטיין ילך לר' חיים קניבסקי וילשין ואז אתה בצרות !!!

טומבק אתה איש מסכן !!!!

השיעמום מביא לידי חטא !!!! ובגלל זה אתה נכשל לך לכולל !!!
אתה הרי אברך אשתך מקבל הבטחת הכנסה ??

משועמם !!!!! הביתה !!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2011 00:22 לינק ישיר 

לא הבנתי מה הבעיה? 

הרב גולדשטין ילך לר' חיים קנייבסקי כדי להתלונן על  הנהלת פורום בחדרי חרדים בית שמש? 

אם ר' חיים לא תופס באותו רגע כיסא וזורק על טומבק בראש אל תקרא לי באמונתו 

(גילוי נאות מעולם לא דיברתי עם טומבק ולפי מה שמסופר פה אין לו סיכוי גם לדבר איתי ) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2011 18:41 לינק ישיר 

בובעס כתב:

לפני מס' שבועות התקשר למערכת עיתון " חדש " מר טומבק וביקש לדעת איך יש לעיתון מבקר מטעם הרב קופשיץ ומטעם הרב דינקל ומבית הרב גולדשטיין אין מבקר ? עד כאן הכל מובן נמשיך לפרק הבא

מר טומבק התחיל באיום שהרב גולדשטיין מאד כועס והוא בצער רב והוא בקושי אוכל ומצבו קשה מאז שנודע לו שאין מבקר לעיתון משכונתו וכמובן ממשיך הסיוט הבא איומים - באם לא יהיה מבקר אז הרב גולדשטיין יחרימו לאלתר ולא יהיה מודעות למשה אבוטבול לרגל לידת נכדו הרי כל הבית הכנסת הזה של הרב גולדשטיין אין אפילו בעל עסק אחד כי הרי הרב טומבק לא נותן עליות לבעלי בתים !

וכאן המקום לספר סיפור על הגרי"ל שטינמן שליט"א
פעם הגיע אליו אברך ובא לקבל ברכה לרגל פתיחת חיידר לילדי אברכים בלבד שאלו הרב מה הוא יעשה אם ילדיו לאן הוא ישלח אותם שאל אותו האברך בטח למוסד בו היקמתי ענה לו ראש הישיבה הרי אמרת שזה אך ורק לאברכים אתה כבר גם לו אברך -- מנהל

זה אותו איש המשליט אימתו על עיתון חדש ונמשיך בסיפור
העיתון שאל יש לך משהו להציע לנו למבקר ?  ענה לו אותו הדיוט בטח כמו המן ששאל למי הסוס אשר אתה רוצה להוביל בשוק בטח שאני !
וכמובן בשכר כי הרי עד אכשיו הייתי עסוק מאד ואכשיו אני חייב לפנות כמה שעות בשבוע  כי למשל מי שמפרסם בעיתון הוא הולך לבדוק את הכשרות של החנות ואת הגרביים צואת מידת החצאית ואורך הפאה אז זה חייב להיות בתשלום וכאן מתחיל הבעייה העיתון נותן לו שכר חודשי של 1000 ש"ח והוא דורש 1500 ש"ח ימים יגידו איך יפטר הסכסוך ? כי הרי העיתון לא יכול בלעדיו כי זה יהיה בקריסה !!!
וזה כמובן לשם שמים !!!!

האיש הזה צריך להתרחק ממנו ולא להלחץ מאיומיו הוא אפס גדול !!!!!

בס"ד

אתה קורא לו "רב", ואז שואל שאלות עליו? זהו מסוג האנשים שבעיטה אחת בעכוזו, והכל יחזור במוחו למקומו.

או עדיף, כמוני. פשוט להתעלם ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2011 21:50 לינק ישיר 

הוא מטריד בעלי עסקים מסכנים שנלחמים יום יום על עסקיהם מול הבנקים
והמטריד הזה בא ומאיים כמובן בשם הרבנים שזה לא מספיק כשר זה וזה וכו'
האיש צריך ללכת לקריאת ספר !! שם גוטרמן יראה אותו כעוד מטריד ! ראש העיר פה מלטף אותו כאילו הוא מיצג משהו !!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > סכסוך בעיתון " חדש " עם מבקר העיתון הרב אליהו טומבק ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext