איחולי מז"ט מעומקא דלבא לידידנו החשוב החזן יואל ברגר ממקהלת החזנים הירושלמית ולרעייתו אילנה - להולדת הנכדות התאומות.
יה"ר שירוו נחת מכל יוצאי חלציהם ויבורכו בכל מילי דמיטב.
מחבריו במקהלת החזנים "זמרת יה" בניצוחו של ד"ר אורי אהרן.
תוקן על ידי מהולל ב- 24/01/2011 10:46:02
תוקן על ידי מהולל ב- 24/01/2011 10:47:09
נשלח ב-4/2/2011 08:29
תחת_הסרפד כתב:
ציינתי החל מדקה 10:55, כתגובה לדברי_שיר, התכוונתי להעיר שכבר קדמו דז'יגאן ושומאכר לשרגאפייבל וייחסו פסוק לר' יהודה הלוי
העליתי את כל הקטע מכיוון שכל פסוקא דלא פסקו דז'יגאן ושומאכר אנן לא פסקינן
שבת שלום וחודש טוב
תחת הסרפד - חן חן על ההבהרה; ואנו זכינו, בזכות התאומות החמודות, לקטע עסיסי של "תאומי" הקומיקאים היידישאים הגדולים בכל הדורות. ממש שירה המתנגנת "פון זיך אליין".
נשלח ב-4/2/2011 01:59
ההערה הנ"ל = תשובה למהולל
אגב, מזל טוב לחזן ברגר
נשלח ב-4/2/2011 01:53
ציינתי החל מדקה 10:55, כתגובה לדברי_שיר, התכוונתי להעיר שכבר קדמו דז'יגאן ושומאכר לשרגאפייבל וייחסו פסוק לר' יהודה הלוי
העליתי את כל הקטע מכיוון שכל פסוקא דלא פסקו דז'יגאן ושומאכר אנן לא פסקינן
שבת שלום וחודש טוב
נשלח ב-4/2/2011 00:40
מזל טוב לחברינו יואל ברגר
בס"ד
לחברירנו יואל ברגר ברכת מזל טוב לבבית והמון נחת
נשלח ב-3/2/2011 22:52
תחת הסרפד
אמנם אחד מהקטעים היותר מרשימים של דז'יגן ושומכר המיתולוגים, אך מה עניינו לכאן? מה גם שיש בו דו-שיח מעניין בין גנבים יהודים באה"ק. ושמא יש בו רמז למאן דהוא שנטל חלק באשכול זה (בלי לחשוד חלילה באיש)? אתמהה!!!
"אני רואה שאתה מקיים את הפסוק : ליבי במזרח (מקהלת החזנים הירושחמית) ואני בסוף מערב (מקהלת החזנים זמרת-י-ה )"
פסוק הוא משפט בתנ"ך, לא שורה משיר פרי עטו של ר' יהודה הלוי וצ"ל ואנכי בסוף מערב
נשלח ב-2/2/2011 01:34
יאירפלסר כתב:
אנחנו במקהלת החזנים הירושלמית בניצוחו של מר בנימין גליקמן,(לא ד'ר אבל חזן ומורה דגול) פוגשים את חברנו יואל בכל שבוע ומשוחחים גם בין החזרות, ואיננו נזקקים לכל ה"שואו ביזנס" הזה בפורום, שאינו מעניין את מרבית קוראיו. מזמן חשבנו שכל איחולי המזל טוב ה"דביקים" הללו הם כנראה ביטוי של רצון להתבלט ולהתפרסם בכל מחיר, ובודאי כאשר סדרה שלמה של כל חברי מקהלה, זה בעקבות זה, מרגישים צורך עז לאחל מזל"ט לחבר שפוגשים אותו בכל שבוע. כמעט כל שבוע נולד נכד לאחד מחברינו. האם זו סיבה לכתוב עליה בפורום החזנות. שאלת- קיבלת תשובה. יאיר פלסר מנהל מקהלת החזנים הירושלמית
עד שיש פרגון אף את זה הורסים!?!
נשלח ב-1/2/2011 11:56
לשרגאפייבל, במקרה זה, גם לבו של מהולל וגם הוא עצמו - במזרח... ואני מאחל לו כמובן בריאות איתנה וכל טוב!
ובעניין יואל ברגר... כבר איחלתי לו מזל טוב פא"פ...
נשלח ב-1/2/2011 11:10
מהולל , כעת אני רואה שאתה מקיים את הפסוק : ליבי במזרח (מקהלת החזנים הירושחמית) ואני בסוף מערב (מקהלת החזנים זמרת-י-ה )
נשלח ב-31/1/2011 23:04
תגובה למזל טוב
אנחנו במקהלת החזנים הירושלמית בניצוחו של מר בנימין גליקמן,(לא ד'ר אבל חזן ומורה דגול) פוגשים את חברנו יואל בכל שבוע ומשוחחים גם בין החזרות, ואיננו נזקקים לכל ה"שואו ביזנס" הזה בפורום, שאינו מעניין את מרבית קוראיו. מזמן חשבנו שכל איחולי המזל טוב ה"דביקים" הללו הם כנראה ביטוי של רצון להתבלט ולהתפרסם בכל מחיר, ובודאי כאשר סדרה שלמה של כל חברי מקהלה, זה בעקבות זה, מרגישים צורך עז לאחל מזל"ט לחבר שפוגשים אותו בכל שבוע. כמעט כל שבוע נולד נכד לאחד מחברינו. האם זו סיבה לכתוב עליה בפורום החזנות. שאלת- קיבלת תשובה. יאיר פלסר מנהל מקהלת החזנים הירושלמית
נשלח ב-28/1/2011 09:28
נתבקשתי ע"י משפחת ברגר להשלים פרטים הנוגעים לשמות התאומות. ובכן שמן בישראל טליה יפה, ואיילה ברכה. ילכו מחיל לחיל!
נשלח ב-27/1/2011 18:29
שמן בישראל של התאומות - טליה ואיילה. אגב, ואיה קולם של חבריו ממקהלתו הוא כותבים בפורום?
נשלח ב-25/1/2011 16:08
לאילנה ויואל ברגר!
מזל טוב להולדת הנכדות התאומות לפני שבוע!
הרבה בריאות, אושר ונחת!
נשלח ב-24/1/2011 12:00
איחולי מזל טוב ורב נחת
נ.ב.
יש משהו מתואם עם העובדה שלפני מספר ימים נולדו לאחד החזנים בנים תאומים ?