|
|
| נשלח ב-24/1/2011 16:54 |
|
| |
אלמוני, לא חושב שהגזמת?!!!!!!
| בני-ברק עצרה את נשימתה: מטען חבלה הוצמד לג'יפ | | אלמוני הטמין מטען מתחת לרכב שחנה ברחוב בר-כוכבא בעיר • בתום שעתיים, הצליחו החבלנים לנטרל את החבלה • חשד: ניסיון לפגוע בעו"ד בר-מוחא • ויש תמונות |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 19:00 |
|
| |
רגע רגע.. אתה האלמוני ה3 אם כן מיהם הראשון והשני!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2013 13:52 |
|
| |
משו כזה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 21:54 |
|
| |
שפתותיך ממש דובבות כאשר כל פושע אלמוני נוקט יוזמה מה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 20:30 |
|
| |
גרפיטי על דלת המשגיח ב'מיר': "חייב לי חדר חדש" | פרובוקציה? אלמוני ריסס הלילה גרפיטי על דלת חדרו של משגיח ישיבת מיר, הגר"א חדש • המנהלים אספו התיעוד ממצלמות האבטחה כדי לחשוף את זהות המרסס | | יקי אדמקר, בחדרי חרדים 12:19 02/01/2013 |
 | |
| | פרובוקציה? אלמוני ריסס במהלך הלילה כתובת גרפיטי - "חדש חייב לי חדר" - על דלת חדרו של משגיח ישיבת מיר, הגר"א חדש. החדר ממוקם בבניין המרכזי של הישיבה.
הבוקר כשהגיעו בחורי הישיבה אל הבניין הם גילו את הכתובת, וזמן קצר לאחר מכן - היא נמחקה, והדלת נוקתה.
מנהלי הישיבה, הממוקמת בשכונת בית ישראל בירושלים, אספו את התיעוד ממצלמות האבטחה, כדי לנסות לחשוף את זהות המרסס. המנהלים מנסים לגלות האם מי שביצע את המעשה הוא בחור הלומד בישיבה, על רקע דרישתו לקבל חדר בפנימיית הישיבה - או שמא ביצע זאת אדם הלוקה בנפשו, המסתובב באזור הישיבה.
ריסוס הגרפיטי בוצע תקופה קצרה לאחר שראש הישיבה, הגרא"י פינקל, הורה להחריף את תנאי הקבלה לישיבה.
בחורים שביקשו להירשם ולהתקבל למיר נדרשו, בין היתר, לחתום על מסמך בו הם מצהירים כי ברשותם מכשיר סלולרי כשר בלבד, ללא הודעות טקסט או אפשרות גלישה באינטרנט.
הצהרה נוספת המופיעה במסמך: הבחור מתחייב לגור בדירה בה ילונו רק בחורים מישיבת מיר |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 20:28 |
|
| |
רק חדר אחד? חייב לי בניין חדש!!!
תוקן על ידי אלמוני3 ב- 02/01/2013 20:29:20
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 14:53 |
|
| |
לא היתה ברירה, פשוט עלו לי על כל העצבים
| שעה לפני שבת: הסיקריקים ניפצו שוב חלונות 'אור החיים' | | אלמוני ניפץ את חלונות הזכוכית בחזית חנות הספרים 'אור החיים' בשכונת מאה שערים • במהלך כל השבת ניצב בפתח החנות מאבטח, כדי למנוע מהפורעים לגרום נזק נוסף | | יקי אדמקר, בחדרי חרדים 18:23 02/09/2011 |
| | המשטרה במקום האירוע. צילומים: צוות מהיר חימה BBM | |
| | | 18 |
|
| | | > | הסיקריקים במאה שערים לא נחים לרגע. גם לא בערב שבת.
כשעה לפני שבת הגיע אלמוני לחנות הספרים 'אור החיים', הממוקמת בשכונת מאה שערים בירשלים, וניפץ את חלונות הזכוכית בחזית החנות. ניידות משטרה שהגיעו למקום דקות לאחר האירוע, ניסו לעצור עוברי אורח שהיו בסמיכות לחנות לתשאול, אך טרם לכדו את החשוד במעשה.
תושבי השכונה סיפרו, כי הסיקריקים אף ניסו להצית את החנות.
בין המשטרה לתושבי השכונה התפתחה מהומה, בשעה שהשוטרים עצרו לתשאול את העוברים ושבים.
בחור אמריקני, שיצא מהמקווה הממוקם סמוך לחנות, נעצר על-ידי המשטרה בחשד כי הוא קשור למעשה, אך שוחרר מיד.
בתקופה האחרונה סובלים בעלי החנות מהתנכלויות של הסיקריקים, זאת בשל מכירת ספרים של הרב קוק ורבנים אחרים אשר אינם מקובלים להשקפת חייהם, לדבריהם. בנוסף, טוענים הסיקריקים כי החנות מביאה לשכונה פריצות, אשר אינה מתאימה לרוח השכונה.
עידכון, מוצ"ש: במהלך השבת עמד מאבטח בפתח החנות במאה שערים, שכן האירוע התרחש סמוך לכניסת השבת ולא היה ניתן להתקין חלון חדש.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2011 21:30 |
|
| |
גם אצלך עוד מעט זה שבוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2011 08:52 |
|
| |
כחכה לפתיון
|
| נשלח ב-24/1/2011 20:08 |
|
| |
כולנו חיכיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 20:02 |
|
| |
חח ראיתי את זה בצהריים ומיד חשבתי על עצמי איזה כיף לדעת שעוד כמה חושבים עלי - מסתבר שכן חכו חכו, עוד מעט אני הולך להעלות משהו יפה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 19:43 |
|
| |
גם עם המסתבר ש אתה צודק
|
|
|
|