מה אתם אומרים,
יוצא להפגש עם בנות לא הכי גבוהות, קצת קשה לי עם בנות קטנות, לא שיש לי משהו נגד באופי, אבל אני מרגיש שזה קצת מפריע כי אני גבוה (בערך 1.85) , מעדיף משהי חרדית\בעלת תשובה אמיתית, 1.72 ומעלה, קצת קשה למצוא בנות חרדיות מהגובה הזה ואילך.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 04/02/2011 01:02:39
נשלח ב-31/7/2014 13:30
barbrav כתב:
אין גבוהות אנשים. הוא צודק.
צ ד ק ת י !
(מזמין לביקור את מי שרוצה לראות את התגלית המדהימה מלפני שלוש שנים...)
נשלח ב-31/7/2014 12:26
ברבי זאת לא אישה?
נשלח ב-31/7/2014 12:24
barbrav כתב:
אז מה, אני קטנה ובעלי גבוה
וזה כתוב בכוונה בלשון נקבה כי זאת האישה של ברבי...
וזה כתוב בכוונה בלשון נקבה כי זאת האישה של ברבי...
נשלח ב-30/7/2014 21:38
יפהשלי כתב:
למה נדמה לכם שהוא מעצבן אותי?????? ולו יתואר שכן.. מה הקשר לגובה??????? נשגב מבינתי!!!
כי את ענקית והוא קטן
נשלח ב-30/7/2014 20:25
לי אין מה להתייעץ אם זה מפריע לי! דוחה לא אבל מפריע..זה יפריע לי לכל החיים..כל אחד והדברים שמפריעים לו..
נשלח ב-30/7/2014 20:00
השאלה אם רק מפריע או ממש דוחה ולכן צריך להתיעץ עם סמכות נייטרלית
נשלח ב-30/7/2014 19:58
בסדר יש הכל מהכל אבל כל אחד מפריע לו משהו אחר...
נשלח ב-30/7/2014 19:46
דרך אגב אני מכיר אישית זוג שהאשה יותר גבוהה אף אחד לא הרים גבה כי ראו אותם מאושרים
נשלח ב-30/7/2014 19:36
יפהשלי כתב:
טוב, אז אני הולכת להפתיע אתכם!!! ממרומי המטר שמונים הנשואים שלי, (טרי טרי...) יש לי עצה! עזבו שטויות! גיליתי שהגובה כלל לא משנה!! התחתנתי עם הבחור הכי מדהים ביקום (היתי מאחלת לכולן כמוהו, רק שאני לקחתי את היחיד שיש...!!!) והוא נמוך ממני.... ולא בקצת!!! באחד הפגישות המתקדמות (כשכבר הרגשתי מספיק טבעית ונינוחה) כשכבר החלטתי שאני די נעולה עליו, אבל פחדתי מה יגידו כולפ על הפרשי הגובה (ההזויים!!) הצעתי שנלך לקנות לו מדרסים... (למעונינים, יש מקום בתל אביב שמוכרים מדרסי גובה...) אקיצער- קנינו לו... והתארסנו... והתחתנו... והוא הולך על מדרסים... ועם כל זה (גם עם הכובע) הוא יותר נמוך ממני!!! ואני מ-א-ו-ש-ר-ת!! אז אל תתנו לאף אחד לבלבל אתכם, ואל תבלבלו את עצמכם. מה שאתם מחפשים זה הבנאדם, וזה לא באמת קשור בגובה.....
אצלך לא דחה אותך הקטע של הגובה
רק הפריע
אז החיבור שבא מפגישה לפגישה
פשוט העפיל על החסרון הזה שהפך לחסר ערך
אבל נקודת הפתיחה שאצלך זה לא היה דוחה
יש כאלה שאצלהם זה דוחה
ואין מצב לחיבור
וזה לגיטימי שאצלהם לא יהיה מצב
מה שכן שהכי טוב זה להתיעץ עם דעת תורה שמכירה אותי ולא אינטרסנטית
שיכולה לומר לי במפורש האם אני ממש מרגיש רע
או שאני מבלבל בין היוצרות ואל לי להוריד אלא להמשיך
והיו דברים מעולם
אני שמעתי על בחור שנפגש עם בחורה שהיה לה צוואר ממש ארוך בצורה קיצונית
הוא התלבט אם להמשיך או לא
שאל את רבו ורבו אמר לו איך שאר הדברים בסדר מתאימה לך
אמר לו כן
וזה ממש מפריע
תנסה עוד פגישה
והיום הוא נשוי לה באושר
נשלח ב-30/7/2014 18:53
למה נדמה לכם שהוא מעצבן אותי??????
ולו יתואר שכן.. מה הקשר לגובה???????
נשגב מבינתי!!!
נשלח ב-29/7/2014 22:08
יפהשלי כתב:
טוב, אז אני הולכת להפתיע אתכם!!! ממרומי המטר שמונים הנשואים שלי, (טרי טרי...) יש לי עצה! עזבו שטויות! גיליתי שהגובה כלל לא משנה!! התחתנתי עם הבחור הכי מדהים ביקום (היתי מאחלת לכולן כמוהו, רק שאני לקחתי את היחיד שיש...!!!) והוא נמוך ממני.... ולא בקצת!!! באחד הפגישות המתקדמות (כשכבר הרגשתי מספיק טבעית ונינוחה) כשכבר החלטתי שאני די נעולה עליו, אבל פחדתי מה יגידו כולפ על הפרשי הגובה (ההזויים!!) הצעתי שנלך לקנות לו מדרסים... (למעונינים, יש מקום בתל אביב שמוכרים מדרסי גובה...) אקיצער- קנינו לו... והתארסנו... והתחתנו... והוא הולך על מדרסים... ועם כל זה (גם עם הכובע) הוא יותר נמוך ממני!!! ואני מ-א-ו-ש-ר-ת!! אז אל תתנו לאף אחד לבלבל אתכם, ואל תבלבלו את עצמכם. מה שאתם מחפשים זה הבנאדם, וזה לא באמת קשור בגובה.....
אז מה קורה כשהוא מרגיז אותך?
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 29/07/2014 22:09:15
נשלח ב-29/7/2014 21:23
חח בטח שאני לא אבחין..אני פשוט לא אראה אותו...
נשלח ב-29/7/2014 19:20
צדיקונת כתבה:
יפה שלי לא להכליל..כל אחד והדברים שחשובים לו..אחד שהעיניים אחד זה הגובה,אחד זה הסגנון דיבור...
לי מפריע מאודדדד גובה!...
צידקנית.... כשזה יהיה זה... גם אם הוא יהיה 1.58 את לא תבחיני לב.....