|
|
| נשלח ב-10/2/2011 00:21 |
|
| |
קצת פרטים בפגישה ראשונה
על מה מדברים בפגישה ראשונה?האם צריך לקנות לבחורה פחית וכ'ו כבר? והאם צריך להחזיר אותה הביתה במונית?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2011 00:10 |
|
| |
להזמין שתיה, לא לקנות פחית אתה לא נפגש איתה בפיצה. וכמובן להחזיר אותה במונית.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2011 22:37 |
|
| |
לדעתי... על מה מדברים? תתחילו על מזג האויר... ותראו איך זה זורם... אישית אני אוהבת כאשר הבחור עושה לי סיכום קצר של חייו (נולדתי ב... למדתי ב...וכו'...) ואז אני אומרת סיכום קצר ואז אפשר מזה לפתוח המון נושאים. פחית- לא. אבל שתיה מינימלית כן. בחור אמור לדאוג לאיך הבחורה חוזרת הביתה. ולא משנה באיזה פגישה הם נמצאים... (יוצא מזה אם הפגישה אצל קרוב משפחה של הבחורה או בביתה או קרוב לבית) לא אמרתי לשלם מונית. לדעתי זה מופרך. למה שבחור ישלם עלי מונית בפגישה הראשונה? אבל הדאגה לאיך הבחורה חוזרת- חייבת להיות. בהצלחה! :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 08:18 |
|
| |
שיר,אני חולקת עליך בעליל. הבחור אמור לדאוג לבחורה בכל הנדרש,ותתפלאי לשמוע שהרב שמחה כהן אומר במפורש שעליו לדאוג להחזירה אפילו במונית. אני אישית בודקת בזה את האחריות והרגישות של הבחור ,אם הוא לא יעשה את זה לפני החתונה אז כמובן שלא אחרי.... כמובן שאם הפגישה בחוץ אמור לדאוג גם לשתיה. נושאי השיחה אמורים להיות בתחילה מאד כללים ומקיפים את הסגנון שלו/ה והמשפחה. ולא נותר אלא לאחל בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2011 02:05 |
|
| |
פגישה ראשונה זה בשביל הכרות ראשונית,בשביל לראות שיש על מה לדבר. אני אישית לא אוהבת את הרעיון שהבחור. מלווה את הבחורה לתחנה או למונית, אפשר לחשוב שבחיים הרגילים אני תמיד נוסעת במןניות שלא לכבודי עכשיו לסוע באוטובוס. איך שלא יהיה כידוע לי בפגישה ראשונה אתה לא אמור לדאוג למןנית, ואם אתם נפגשים בבית אז גם לא לשתיה. אגב,לא ממולץ לקנות אפעם פחית כי זה לא מספיק מנומס לפגישות... :)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|