בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2011 12:49 לינק ישיר 
לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?

את הקרדיט על פתיחת האשכול ניתן לאידי שנתנה לי את הרעיון.אז,האם אתם בוחרים את הסולנים לפי:קול/מראה חיצוני/הופעה על הבמה או לפי דברים אחרים.נמקו את תשובתכם ותנו דוגמאות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2011 12:24 לינק ישיר 

אני בוחרת דבר ראשון לכל  - הקול
אח"כ האופי
אני חייבת לציין שמאז מופע מיאמי 2 ייצי ספינר הוא המועדף השני שלי כמובן משום קולו המיוחד
אבל ראיתם איך הוא שר - בענווה יוצאת דופן במיוחד
דבר כזה עוד לא ראיתי אצל אף סולן ממיאמי חוץ מהם [הכוונה גם לעודד קאריטי]
משום מה תמיד היה נראה לי רק לפי הקול של ג'ונתן פאלי שהוא עניו מאוד ושהוא מכניס את הנשמה בשיר
ומשה יעקב בראון הוא ילד מקסים ומיוחד במיוחד
גם דוד פרלמן לא נראה לי סנוב בכלל
ואני לא אוהבת את יושי בגלל שהוא גס כל כך
ויאיר הוא מותק של ילד
וממש אהבתי את אייזיק בנישי שהוא כ"כ כריזמטי ולא זייפן כלל
גם איתן נט ממש עניו
ואליעזר רבינוביץ - טוב על המתיקות שלו אין על מה לדבר...
וסול ואלברט אייל - כמו שאמרו פירגון זה הם!

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 28/10/2011 12:25:38

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 28/10/2011 12:26:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2011 00:28 לינק ישיר 

קודם כל קראתי את האשכול ואפשר לומר שהוא מאד מענין איך שכל אחד מושך לכוון  שלו ובסוף כולם מתקפלים אחד לשני ומסכימים  "אחוות אוהדים" וזה באמת יפה ומוסרי.  (תסבירו לי למה כשאני כותבת יוצא לי כזה רשמי).
בכל אופן
אני בוחרת סולנים מועדפים ע"פ הקול שלהם אך אין ספק שה"מראה במה" שלהם משפיע מראה במה זה לא רק על הבמה זה בד"כ מועבר גם בשירה עצמה "שומעים" את הקפיצות את העדינות את החולמנות גם בשירה  בקול עצמו
ילד עם כריזמה אתם תשמעו קול בטוח בעצמו ילד קופצני ישיר שיר סוער בצורה יוצאת מן הכלל תנו לילד שקט ובישן לשיר הרחמן הנקדש או כל חלק אחר שדרושה בו אנרגיה זה לא ילך לכן גם סוג הילד(קופצני שקט עדין חולמני רחפן וכו') נשמעים בקול עצמו ומשפיעים עליו.
אני אישית לא אהבתי ילדים מסוימים אפילו שלפי מה שנאמר לעיל לדעתכם הם יפים במיוחד בגלל שראיתי לפי המראה שלהם ומבנה הפנים תכונות שלא אהבתי במיוחד וזה עשה לי קצת רע" עליהם אז גם לא הצלחתי להתחבר לקול שלהם
גאותנים וסנוובים לעולם לא יכנסו לרשימה שלי
אתם תוכלו למצוא בין האהובים עלי דוקא את הרחפנים והחיכנים משום מה אני נעולה על סול בשבועות האחרונים.

יש לי כ"כ הרבה מה לומר על זה אבל בכתב זה קשה לי אני טובה יותר בהבעה בע"פ לכן אעצור פה. לילה טוב!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2011 22:44 לינק ישיר 

תוקן על ידי netson ב- 27/10/2011 22:46:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2011 22:39 לינק ישיר 

קראתי את האשכול והוא אחד מהאשכולות שמתקיים בהם דיון עניני לחלוטין, ואין סיבה שהוא יהיה בסוף, בגלל:
1. ישנם מצטרפים לפורום חדשים מאז תאריך התגובה האחרונה, והם לא הביעו את דעתם או לא קראו את האשכול.. 
2. הילדים התחלפו, וגם הילד הכריזמטי שעליו דיברתם כבר מזמן עזב את מיאמי. ולכן אפשר לפתוח דיון חדש על הילדים שנמצאים כיום.
3. (בהמשך ל-2.) הדיון הוא כללי.

------------------------------------------
דעתי האישית: אני חושב שקודמי המגיבים עירבבו קצת בין לאיך בוחרים סולן לבין מהם הקיטריונים של ילד שנחשב נערץ(לאו דווקא סולן). לכן אדבר על 2 הנקודות הנ"ל.
אני בוחר סולן לפי קול,נ-ק-ו-ד-ה.
לכן כשאשמע שיר אעדיף את הילד שקולו ערב ונעים לאוזן. וכאן מגיע האבל...
כשאצפה/אראה הופעה, יכול להיות שילד אהבתי את קולו, אני לא יעריץ אותו כלל בגלל כל מיני סיבות צדדיות(בעיקר אופי) שלא קשורות לקול כלל(!). וכן להיפך כשאראה ילד ששר עם קול כזה( שלא ישימו אותו סולן בכל שיר), אך הוא שר בתמימות, ויש לו אופי והתנהגות עדינים, הוא יהיה הכוכב וה"דמות" שלי, ואותו ארצה "לחכות", הוא יהיה בשבילי ה"פרחי מיאמי".

תוקן על ידי netson ב- 27/10/2011 22:49:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 20:37 לינק ישיר 

ככה זה היום, הכל צריך להיות מושך. סתם מוזיקה לא מושכת אנשים. הם רוצים קליפים, וידאו, הופעות...

אני חושב שהופעות זה חשוב גם לקידום של הלהקה וגם למי ששומע. כי לראות זה הרבה יותר משלשמוע לבד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2011 19:42 לינק ישיר 

השאלה היא למה זה the name of the game? פשוט בגלל שזה נהיה חלק מהמוזיקה- ההופעות הקטע הויזואלי, אני לא הייתי מוכנה שזה ישאר כמו שזה היה- רק שמע בלי צפיה, זה הרבה יותר מענין, מחבר, ומרגש!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 14:36 לינק ישיר 

ירחמיאל עושה הופעות ומוציא DVD כי כיום זה ה- NAME OF THE GAME בכדי להתפרסם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2011 10:35 לינק ישיר 

greenie כתב:
אתם רציניים? לבחור סולנים עפ"י קריזמה ולא עפ"י קול? מה הפלא שהרמה של מקהלות ירדה כל כך!!!
המקהלה לא יודעת מה אנחנו אומרים כאן, זה לא אמור להשפיע עליה :-)
ומה היינו עושים פעם? לפני עידן הסרטים, אינטרנט והשאר?
באמת בתקופה ההיא, אם לסולן לא היה קול מיוחד במיוחד, לא היינו מזהים אותו מי יודע מה - ואיך אפשר להתחבר לסולן שאת אפילו לא מזהה את הקול שלו?
לא יודעת, אצלי בכל אופן זה ככה - כי צורת התפיסה שלי היא חזותית. אולי אצל אנשים עם תפיסה שמיעתית זה אחרת.

איבדתם את הכיוון!!
האם זו תחרות יופי ואופי?
יופי - ממש לא, אופי - דווקא כן... שוויצרים, לדוגמא, מעולם לא היו במועדפים שלי, ולא משנה כמה הקול שלהם יפה.
מקהלה זו שירה!!!!
גם ובעיקר, אבל לא רק. אחרת ירחמיאל לא היה עושה הופעות ומוציא דיסקים לשמיעה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2011 18:40 לינק ישיר 

גריני-הזכרנו כבר מספר פעמים ואני אומר עכשיו שוב,שהקול זה הדבר הבסיסי והחשוב ביותר שבלעדיו סולן לא יכול להיקרא "סולן טוב".אנחנו עכשיו דנים בדברים שבאים אחר כך.
חדוה-קודם כל ברוכה השבה,לא ראיתי אותך פה הרבה זמן.ואני מסכימה איתך לגבי דיויד שיש לו כריזמתיות אך אני עדיין דבקה בעמדתי שיש לו גם מעט גאווה ואת הפרצוף הסנובי.אבל דיויד זכה וגם לאחר שהתחלף לו הקול,למזלו הוא נשאר יפה ואני מאד אוהבת אותו(את הקול)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2011 17:38 לינק ישיר 

בקשר לדיויד - באמת גם ב"רווח" ההוא הוא הגיע לקדמת הבמה בדרמטיות... וגם בשיר "מהרה" ביבא הוא קם להיעמד לפני כולם (בשניהם נראה שהוא אמור לשיר סולו - אבל הוא כנראה נבחר לעשות את זה בגלל הכריזמטיות שלו) והוא ידע לעשות את זה מעולה, ההופעה והתנועות שלו היו מושלמות כמו תמיד, גם הסולואים שלו היו תמיד מושלמים גם בדיסק וגם בהופעה. רק חבל קצת שככל שהוא גדל הוא נהיה פחות טוב ממקודם, כנראה אז הוא היה בשיא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2011 17:27 לינק ישיר 

הסולנים נבחרים לפי הקול ולפי כשרון מוזיקלי, למרות שבפרחי מיאמי אין זיפנים גדולים אבל יש כאלה יותר מוכשרים והמקצוענים ביותר מקבלים סולואים רבים וארוכים גם אם הקול שלהם קצת צרוד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2011 12:38 לינק ישיר 

אתם רציניים? לבחור סולנים עפ"י קריזמה ולא עפ"י קול? מה הפלא שהרמה של מקהלות ירדה כל כך!!!

ומה היינו עושים פעם? לפני עידן הסרטים, אינטרנט והשאר?

איבדתם את הכיוון!!

האם זו תחרות יופי ואופי?

מקהלה זו שירה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2011 22:55 לינק ישיר 

לא הבנתי על איזה הדבקה אתם מדברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2011 15:40 לינק ישיר 

זה נראה כאילו הוא בא לשיר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2011 15:18 לינק ישיר 

למה הדביקו לו... האמת - לא זוכרת אם הוא זייף או לא, אבל מרשים מדי זה לא היה.

ודייויד -
אוה! עכשיו הבנתי. "לפני כולם" במשמעות של זמן, לא של מקום...
אני חושבת שהם פשוט נעמדו בהדרגה - והוא מבחינה טכנית עמד בראש הפירמידה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext