| נשלח ב-24/2/2011 12:11 |
|
| |
סקר מס' 2
בנושא שעורר כבר דיונים סוערים.
אז בואו להביע את עמדתכם, בצד שמאל של העמוד הראשי של הפורום, מתחת למבזקים ולפרסומות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 20:53 |
|
| |
ואז מה? יעקור את מנחם מביתו שבארץ הקודש ויַגלה אותו חזרה לניו יורק? או שהמקהלה תעבור סופית ל"מזרח"?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 11:43 |
|
| |
לדעתי זה להכשיר את מנחם ותו לא! הענין כאן הוא לא אם המקהלה תצליח או לא. רק ירחמיאל חשב שכיון שהישראלים מתוסבכים על המקהלה זה לענין לפתוח אותה כאן. לצערנו אנחנו מודעים שירחמיאל כבר לא צעיר והמקהלה גם לא... זה ענין של שנים עד שהיא תעלם מהמפה, ירחמיאל לא מעונין לתת לזה לקרות והוא מכשיר את מנחם להיות היורש הבא...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 23:16 |
|
| |
אוקיי,אידי ראיתי את הסקר החדש.כל הכבוד על המקוריות.אבל יש לי הערה קטנה.האפשרויות שהצגת אולי לא הכי מדויקות. כמו:תלוי-לא כל ילד מתאים לעמוד מול קהל. הייתי מציגה אפשרות אחרת כי שליחת ילד למקהלה תלויה בעוד המון דברים אחרים כמו:קודם כל איך הקול שלו, באיזה גיל הוא, אופי וסגנון המשפחה,איפה אנחנו גרים,תקנון המקהלה,התשלום,האם אני אסכים לשלוח אותו בהמשך להופעות ברחבי ארה״ב,ובעולם בכלל. לכן האפשרות הזאת שהצגת לא נראת לי הכי מתאימה.אז אני באופן עקרוני כן הייתי שולחת את הילד שלי למקהלה אם לא היו לי בעיות עם כל הדברים הנ״ל.
תוקן על ידי תמי281 ב- 06/04/2011 23:18:09
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 19:53 |
|
| |
היי,היי אידי את חייה באשליות אל תדאגי.ירחמיאל לא מתכנן עלייה ושום מנחם קליין.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 17:01 |
|
| |
אנונימית מדי לא נראה לי שיישאר - הרי בכל זאת כל מי שיקנה את האלבום הבא / יצפה בהופעה הקרובה ישמע עליהם (ואותם). אחרי הכל, אם הם הפקה של ירחמיאל הוא יכול לפרסם אותם בכל האמצעים שיש לו ושמגיעים לכל אוהדי מיאמי או החשופים למיאמי בצורות כלשהן. אם זה יתפוס תאוצה או לא - זה תלוי גם בקהל, אם אנשים יאהבו את הסגנון החדש או לא. אני מהמרת שהאמריקאים יאהבו והישראלים פחות...  בכל אופן, נראה לי הזוי שזה יאפיל על סניף ניו יורק - הרי המינון בכל זאת בידיים של ירחמיאל, והוא לא ייתן לסניף ניו יורק לחמוק לו מהידיים. (אלא אם כן הוא מתכנן עלייה ומנחם קליין נשלח פשוט "להורות לפניו גושנה"... לאאאא!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 10:48 |
|
| |
לא חושבת שיסגר, אבל ודאי לא יעפיל לני יורק. ישאר בגדר מקהלה אנונימית - כך לפחות זה נראה עכשיו!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 10:13 |
|
| |
אני חושב שאנשים מעדיפים להיות זהירים ולא לפתח ציפיות כדי לא להתאכזב ולא הצביעו ככה. אבל היום יש כמה מקהלות ילדים שלא מתקרבים ביכלל למיאמי ולא נסגרים, אז למה שהם יסגרו? אני מאחל למיאמי ישראל שביגון יתערב בניהול המקהלה ובשירים ושיצליחו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 15:34 |
|
| |
שכוייח פסנתר!
אז חבר'ה, מה יש לכם להגיד על זה? 32% טוענים שמיאמי ישראל תסגר מחוסר עניין לציבור, ולעומתם - 3% טוענים שהסניף יאפיל על מיאמי ניו יורק. אתם מוזמנים להגיב, לנתח ולהתווכח - וקחו בחשבון את הנתונים החדשים על ההשתתפות של מיאמי ישראל באלבום העתידי ובהופעה בניו יורק הפסח (השתתפות וירטואלית אמנם, אבל לא נורא...) כולנו אוזן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 15:25 |
|
| |
תוצאות הסקר!

|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 12:08 |
|
| |
עוד כמה ימים - תוצאות הסקר ודיון, בעז"ה. אז מי שעוד לא הספיק להצביע - זה הזמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 07:45 |
|
| |
אני חושב שזה נקלט אבל אני לא יכול לראות את התוצאות:
ADODB.Command error '800a0d5d' Application uses a value of the wrong type for the current operation. /forumsurvey.asp, line 57
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 16:22 |
|
| |
בדקת אח"כ בתוצאות אם זה נקלט? כי לפי דעתי ההצבעה שלך כן נקלטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 14:42 |
|
| |
משום מה הצבעתי אבל קיבלתי שגיאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 12:02 |
|
| |
שאלו פעם אחד מגדולי ישראל בדור הקודם (לא זוכרת מי, מצטערת) למי הוא הצביע בבחירות. חייך הצדיק ואמר: בשביל זה בזמן ההצבעה אני עומד מאחורי הפרגוד. --- בעז"ה, אחרי שהסקר יירד מהמדף, אנחנו נפתח דיון פתוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 17:56 |
|
| |
אידי את הצבעת?
|
|
|
|