|
|
| נשלח ב-1/3/2011 23:17 |
|
| |
וכעת ידידי אשאל אותך, האם הלכת לשאול מה התוכניות המפורטות לפני שאתה משמיץ? האם בדקת אצל מי שאמונים על התכנון מה הם מתכננים? האם ידוע לך שמתחמים אדירים לא יבנו בגלל חשש לעתיקות? אם אכן שאלת, מעניין אצל מי ומה שמעת ממנו המדוייק. אולי אם כולנו נדע אולי נצטרף לדעתך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 23:22 |
|
| |
ושתי נקודות נוספות. אני מאמין שבניה של מנהל ומשרד השיכון תמיד יהיה מבוקר, הם אמונים על סטנדרטים אחרים ממה שמקובל אצל יזמים פרטיים פה בבית שמש כמו יעקובסון צ. לנדאו רסידו ועוד בשיתוף שטיבלעך עיריית בית שמש. כך שהבניה מבוקרת מאוד! דבר שני נוף צמחיה הינם דברים מאוד חשובים וקריטיים בעיני, אלא שבסביבות בית שמש יש כל כך הרבה ירוק שישאר לעד, אז מותר לתת גם קצת לדירות!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 00:29 |
|
| |
ראשית. משום מה התעלמת לגבי העניין התעסוקתי?! שנית לגבי הרס הטבע באיזור אני מצרף לך מפה כדי שתוכל להבין על מה נזעקתי מול רמת בית שמש ישנה טבעת ירוקה שמתחילה במעגל מהיציאה מהרמה דרומה מקיפה את היישובים נתיב הל"ה אביעזר וכו' כביש הלוויינים ושמאלה לכביש 10 בטבעת הזאת אמורים להיבנות 30000 יח"ד לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את הנזק שלישית מנהל שמינהל בשטח הקבלנים קובעים.. וכמו שבבניה סמוך לשכונת חפציבה קבלן במחי כף טרקטור הרס מבנה עתיק שמאות אנשים במשך שנים ניסו לשמר כך אין לצערי שום ערובה מה יקרה בשטח 
|
| נשלח ב-2/3/2011 00:31 |
|
| |
קבלן הפך מנזר ביזנטי עתיק לאתר בנייהמנזר מהמאה השישית בבית שמש נהרס לחלוטין לאחר שקבלן החליט לבנות במקום שכונת מגורים. הרשות לעתיקות התלוננה במשטרה
מנזר עתיק מהתקופה הביזנטית המאוחרת מהמאה השישית לספירה נהרס כליל על ידי יזם שביקש לבנות במקום מבנה מגורים רב קומות. המנזר הביזנטי נחשף בבית שמש לקראת הקמת שכונת מחסיה הממוקמת על כביש 10, כביש שירות של העיר
ארכיאולוגית מחוז יהודה ברשות העתיקות, אלה נגורסקי, מסרה כי לקראת התכנון והבנייה, רשות העתיקות יחד עם אוניברסיטת תל אביב, חפרו במקום אתר שהיה ידוע עוד מתקופת המנדט ובו התגלה מנזר נדיר שלא נחשף עוד שכמותו בארץ. "הוא השתמר באופן מלא עם איזור מגורים, כנסיה, מגדל, חומה ושער כניסה. זה היה מנזר קטן שכנראה היו רבים שכמותו בארץ. אך לא נחשפו", אמרה נגורסקי. "לאחר שנתיים של חפירות ותיעוד התגלית – האתר כוסה לצורך שימורו ונבנה סביבו קיר תמך ששומר עליו. המשור נועד לשטח ציבור". "הוא השתמר באופן מלא עם איזור מגורים, כנסיה, מגדל, חומה ושער כניסה. זה היה מנזר קטן שכנראה היו רבים שכמותו בארץ. אך לא נחשפו", אמרה נגורסקי. "לאחר שנתיים של חפירות ותיעוד התגלית – האתר כוסה לצורך שימורו ונבנה סביבו קיר תמך ששומר עליו. המשור נועד לשטח ציבור".
תוקן על ידי באמונתו ב- 02/03/2011 00:36:30
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 00:38 |
|
| |
עדיין לא מבין אותך. שטח ענק אבל מסביב יש שטחים ירוקים עצומים!! גם הבית שלך הרס חלקה טובה!!! ולהזכירך, הבית שלך נבנה גם על ידי קבלן . מה ההבדל??? לגבי תעסוקה לא התעלמתי, שאלתי אותך האם הלכת לברר לפני שאתה נזעק? אולי כן יש תוכנית תעסוקה? אולי יש החלטה לא לשווק לפני פתרון תעסוקתי? שאלת??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 00:48 |
|
| |
שוב: ברור ש"מסביב" יש שטחים ירוקים השאלה מה זה "מסביב" אצלך כי ק' גת ואשדוד זה גם "מסביב" לבית שמש
פה מדובר בריאה ירוקה מול השכונות הקיימות שתיכחד
לגבי הבית שלי והבית שלך והבית של כל מי שגר ברמת בית שמש הסברתי כבר אי אפשר להשוות בין 3000 4000 יח"ד ל 30000 בעיקר בכל מה שקשור לתכנון
שלישית איזה פתרון תעסוקתי יכול להיות לאוכלוסיות שמראש לא ירצו לעבוד?
אולי זה לא פוליטיקלי קורקט- אבל לדירות קטנות מגיעות משפחות פחות מבוססות כך שברור מראש מה סגנון האוכלוסיות שיגורו שם
תוקן על ידי באמונתו ב- 02/03/2011 01:09:39
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 01:24 |
|
| |
אתה מתעלם מהשאלה העיקרית שלי, האם ביררת לפני שאתה תוקף? או שזה פליטקלי קורקט אצלך לתקוף דירות לזוגות חרדים בני תורה אברכים??
למה הנך מתעלם מבית גוברין? מכל הגבעות מעבר לכביש 10 לכל הריאות שישארו? לכל האזור? אין עיר בסדר גודל עתידי כזה שיש לו בילדאין ראות שמנות. אז מה אתה בוכה? רק כי אתה כבר מסודר? וכעת חסר לך העץ בגבעה ממול שאולי ינזק??
לגבי תעסוקה, מתאימים תעסוקה לאוכלוסיה מיועדת, והיא ככל הנראה תעסוקת נשים. אבל מעבר לכך, חרדים רבים מאוד עובדים היום, רובם בירושלים ובערים אחרות באזור, מטבע הדברים יתפתח תעסוקה מקומית כאשר המקום גדל והופך לעיר בקנה מידה. אבל הדגש כמובן הוא תעסוקת נשים. ולך תברר אם יש מחשבה ונתינת דעת בנושא.
ואגב, או שלא אגב, אם מפריע ומציק לך מנזר טומאה עתיק, אם הוא יקר ללבך יותר ממצוקת דירות לאחיך היהודים, אני כבר לא צריך ממך הסברים, אמונתך תשתקף טוב יותר וכולם יבינו את הלך רוחך!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 10:20 |
|
| |
גם אם תחזור ותתלהם ותגיד שאני נגד אברכים זה לא יהפוך את זה לכזה!
לכל הציבורים מגיע דירות אבל עם תכנון!!!
לצערי הוויכוח נהפך להיות מעגלי כך שלא אבזבז עוד אנרגיות בנושא אלא אם כן יהיה לך משהו חדש לעדכן....
לגבי בית ג׳'וברין הצחקת אותי לגמרי
או שאתה מתעלם מכך שהמרחק בין רמת בית שמש לבית ג׳וברין זה כמו המרחק בין בית שמש למחלף לטרון
או שאינך מכיר את המיקומים המדוברים
לגבי תעסוקת נשים. תראה את העיר השכנה שלנו מודיעין עילית עם כל הפתרונות תעסוקה״ לנשים איך העיר הזאת נראית״!!
|
| נשלח ב-2/3/2011 10:54 |
|
| |
צודק. לא בעת גוברין, אלא החל מפה ועד בית גוברין הכל ירוק ירוק ירוק עם מעט מושבים. מה רע בריאות ענקיות אלו??
צודק. הוויכוח נעשה מעגלי, החלטת לתקוף לפני ששאלת מישהו מוסמך, בחרת להחליט כי התכנון לקוי ולא מבוקר ואפילו מזיק. יש לך רק מזל שאתה לפחות גר בביתך ומה שנותר לך זה מנזר ביזנטי עתיק ועץ ירוק על הגבעה. לך לשלום!
|
|
|
|
|