בית פורומים בית שמש

חלמאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/5/2011 18:20 לינק ישיר 

אני מסכים עם ברוך_הוא,
מדוע אינך פונה במכתב רישמי לגורמים בעיריה עם העתקים לכל הנוגעים בדבר? אתה מפחד שיתנקמו בך? יש לך מה להחביא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2011 22:23 לינק ישיר 

שלום: שלחתי לך הודעה פרטית 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2011 03:02 לינק ישיר 

קשה לשכווח את השקרים מדאורייתא בחדש (אסור מן התורה ... ) אודות תעולמת גניבת האבן באוריה -שורק ותדהמת העיריה . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2011 10:41 לינק ישיר 

ידידי המלומדים,

אני מודה לכולם על העצות (ברצינות ולא בציניות).

קיבלתי גם כמה הודעות באישי שמייעצים לי לשלוח מכתב, לתבוע וכו'

ב"ה אינני מפחד מגורמים בעירייה ואינני חושב שמישהו שם יתנקם בי חס ושלום. כפי שאמרתי פניתי באופן אישי לידידים שלי שעובדים / נבחרים בעירייה והזהיתי כמחשבות.
אלא שפשוט אין לי יותר מידי כוח ובוודאי לא זמן להתעסק בנושא. הנושא הוא ציבורי וככזה מוזמן כל אחד שרוצה להרים את הכפפה. אני אשמח לתת לו את כל הקרדיט והיה וכאשר ב"מבצע" יוכתר בהצלחה.

בכל מקרה בפורום בכלל ובאשכול זה בפרט אמשיך לשאול לשאול את השאלה.

משה (אבוטבול ומונטג), כמה זמן צריך כדי שתתעשתו?

מספיק עם הזילזול בתושבים!

תוקן על ידי machshavot ב- 30/05/2011 10:43:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2011 11:49 לינק ישיר 

עוד חודש חלף עבר לו, משה האחד יצטלם בעוד אי אילו חנוכות בית למזללות, עסקים שונים ואירועים נוצצים, ומשה השני תלה עוד אי אילו שלטים שמפארים אותו ואת חברו.

ומה איתנו תושבי רמב"ש בכלל ותושבי הרחובות אוריה מיכה ושורק? מתי מישהו בעירייה יסתכל גם עלינו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2011 13:02 לינק ישיר 

עוד חודש חלף עבר לו, האמת אני לא מצפה לישועה מצמד המוישים שמנהלים לנו את העיר.
ובכ"ז אקפיד בלנ"ד להקפיץ את האשכול, כדי להזכיר לנו שאבוטבול ומונטג שמים עלינו קצוץ, ואם נזכור זאת גם ביום פקודה, והיה זה שכרי...

תוקן על ידי machshavot ב- 07/08/2011 13:32:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2011 13:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2011 19:11 לינק ישיר 

לכל המתלוננים זו אזהרה!!!
אם לא תפסיקו עם ההתבכיינות הזו, עוד תקומו בוקר אחד ותמצאו קראוונים בחצר ביתכם. עוד סמינר חסידי קקיוני שמחזיק לוביסט שמן ומאפיונר בעיריית בית שמש.
או למשל בית כנסת של חסידות הזוייה המונה 2 אוהדים ותורם אומלל. וגם הם שייכים לאחת ממפלגות הלוויין של הקואליציה העירונית.
אם ממש תציקו, תקבלו אתר מרשים של קראוונים המשמשים עוד חברה'מן שפתח מוסדות פקטיביים לקבלת צקציבים ועל הדרך עושה קופה מהצד.

אז בבקשה, הרסו גדר? ביג דיל,
בעיר שלנו יכול (וקורה) הרבה יותר גרוע מכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2011 10:22 לינק ישיר 

תרקומיה,
כשדגכשדגכ שדכש כע גשוכעש ועוע ש Aש?

לא הבנת מה אני רוצה? זה בסדר, גם אני לא הבנתי מה אתה רוצה...

אני מבין שכואב לך על הקצאות של קרקעות לכל מיני גופים (שלטענתך) לא מגיע להם הקצאות, ואני בטוח שיש עוולות גדולות נוספות בעיר.

אבל לי הקטן מפריע דברים באנליים, למשל שלא מטפחים את הרחוב שלי, שהרחוב מלוכלך, שהעצים כרותים, שאני משלם ארנונה מנופחת סתם, ו... שהעירייה הורסת לי גדרות ולא מספיק שהיא לא מטפחת כאמור, אלא הורסת ומכערת.

ובקיצור שמה עלי ועל תושבי הרחובות שמסביבי קצוץ.

תוקן על ידי machshavot ב- 08/08/2011 10:24:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2011 10:33 לינק ישיר 

עוד חודש חלף עבר לו, ובסה"כ למעלה מ 8 חודשים, מאז הרסו שליחיו של משה (מונטק) את הגדר, ועדיין לא הוא ולא שליחו של משה השני (אבוטבול) מצאו את הזמן לתקן את שהרסו.
טוב צריך ללמד עליהם זכות, הם כנראה עסוקים בצילומים לקמפיין "בונים רק עם בהיתר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2011 19:04 לינק ישיר 

לא מבין מאיפה הבאת את זה שהרסו העירייה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2011 09:33 לינק ישיר 

ברוך,

חלפו 8 חודשים ואני מעלה את הנושא מידי חודש, ההשתלשלות וההוכחות וכו' כולם נמצאים באשכול, אבל כדי להקל עליך ועל עוד אי אלו שלא מודעים לכל הנכתב באשכול, הרשיתי לעצמי להעתיק מה שכתבתי באשכול הזה לפני כ 4 חודשים.

וזה מה שכתבתי...

א. לפני למעלה מחודשיים (!?) אני אישית פניתי לגורם בכיר בעירייה.
ב. אותו גורם בדק את הנושא, ומסר לי בשם אגף שפע ואגף הנדסה, כי הרס הקיר נעשה ע"י קבלן פרטי שהוזמן לבצע עבודה בשביל עיריית בית שמש, לאחר שמשרד התחבורה הוציא צו להפסקת העבודה, אותו קבלן ברח באמצע העבודה, ולכן לדעתה של העייריה הקבלן צריך לתקן את הקיר.
ג. שאלתי אותו, אם מדובר בקבלן שביצע עבודה עבור העירייה, האם העירייה לא צריכה לתקן את המעוות, ואם היא רוצה שתתבע את הקבלן בנפרד?
ד. תגובתו של הגורם הנ"ל הייתה -  שאני אכן צודק אלא שנמסר לו כי לעירייה יש דברים חשובים יותר לעשות בעיר...
ה. במקביל פניתי אין ספור פעמים למוקד 103.

קצת מצחיק אותי לקרוא את הודעת דובר העירייה  בפייסבוק כי היא איננה יכולה להתייחס לגורם אנונימי ('מכורים או ממורמרים' ציטוט).

שמי מוכר לרבים בפורום, ואני מצפה מעיריית בית שמש שכפי הידוע לי, משיחות ומתגובות של בכירים בה יודעים על הבעיה שלא יגלגלו עיניים לשמיים ולאחר חודשים רבים של זלזול בתושבים, יגידו כי הם לא יכולים להתייחס להודעה אנונימית.

ולסיום תרשו לי לפנות בנימה קצת אישית לדובר העירייה - מר מתי רוזנצוייג:

מר מתי רוזנצוייג הנכבד,

שלום רב,

אני מבין מתגובתך בפייסבוק כי אתה קצת מתקשה להבין מה הבעיה?

ואף שאני הקטן לא כל כך מבין איזה קטע בהודעתי בפורום לא מובן לכבודו? מה לא ברור בהודעה שמסרתי בפורום? הרי אדוני הוא דובר שאומנות הלשון צריכה להיות כלי עבודה אצלך... האם ייתכן כי לוקה אתה בהבנת הנקרא?

אבל מכיוון שאני במצב רוח טוב וסבלני, אני אחזור בקצרה על הבעיה: 

1.      לפני כארבעה חודשים (!?) קילף קבלן בשליחות העירייה  קיר בצומת רחובות אורייה ושורק והשאירה ללא האבן הירושלמית שציפתה את הקיר..

2.      במשך 3 חודשים השברים היו מוטלים על המדרכה תוך שהן מסכנים את העוברים ושבים שנאלצו לרדת לכביש כדי לא להיתקל בשברים.

3.      לפני כחודש פונו השברים אך הקיר לא תוקן עדיין ועומד מכוער ומבוייש ללא ציפוי.

ולסיום (והפעם אני באמת מסיים) תרשו לי לשאול שאלה פשוטה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2011 18:49 לינק ישיר 

עברו 3 וחצי חודשים מאז פנייתי אליך "מחשבות" (תאריך 29/5/11) ועדיין לא מצאת את הזמן לשלוח פניה רישמית לגורמים האחראים על הנושא. הגיע הזמן שהזעם שלך לא ישאר ב"מחשבות" אלא במעשים.  אני מתכנן לעקוב אחריך מידי חודש ולבדוק האם העלית פניה רישמית בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2011 11:17 לינק ישיר 

חרדי יקר ומלומד,
אין בי כל זעם רק צער על הזדמנות פז שמוחמצת.
יש לנו היום שליטה ללא מיצרים בעירייה, ובמקום שראשיה יעבדו בשבילנו, ,ישפרו את איכות החיים שלך ושלי, חלקם לצערי במקרה הטוב, בעיקר מצטלמים ועושים כותרות לעצמם...

ולעצם טענתך... ראשית, כן פניתי בעבר לגורם הרשמי שאמור לטפל בפניות של תושבי העיר, היינו מוקד 106 - הם אמרו לי שהם העבירו את התלונה לגורם מטפל...

בנוסף כפי שכבר כתבתי באשכול פניתי לגורם בכיר בעירייה שגם הוא פנה ישירות לאחראים על מחלקת הנדסה, את התגובה שלהם כבר כתבתי באשכול הזה...

בנוסף ידידנו בעלבעת פנה לדובר העיר וביקש את תגובתו ועזרתו, את תגובת (???) הדובר(???) גם קראנו...

בכל מקרה תגובתך מראה כי אינך מבין כנראה מהו תפקידו של ראש העיר ושאר שליחי הציבור בעירייה.
יש לך ספק שהם (משה את משה) לא מודעים לנושא? אני צריך לפנות במכתב רישמי?

אני לא עובד אצלם הם אמורים לעבוד אצלי! את משכורתם הם מקבלים מארנונה המנופחת שאני ואתה משלמים.

התייאשנו כבר שמשהו אמיתי וטוב יקרה בעיר, הרחובות מלוכלכים והמדרכות שבורות, העצים (אם יש...) קומלים. אבל לפחות שלא יהרסו לנו גדרות, זאת בקשה מוגזמת?

שכחת את סיסמת הבחירות של אבוטבול - "תנו לתושבים לנצח"...??? אז יאללה ובלי תירוצים!

מספיק עם הזלזול בתושבים!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > חלמאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.