הפארק, כך נראה, אמנם חזר לעבוד אך "עצור כאן חושבים" נעלם מרשימת הפורומים שלהם.
האמנם ננטש הפורום בידי הפארק ואוּמץ סופית אל המשפחה הבלתי-מתפקדת של "בחדרי חרדים"?
האם נגזר גורלנו להשתייך בעל כרחנו (לפחות בעל כרחי...) לגועל הזה?
אם איזה אח/ות גדול/ה אי-שם במרומי ההנהלה מקשיב/ה, אני מרימה קול זעקה למען ביטול הגזירה הזו.
לא רק בגלל חששותיו של קולמו (http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2879375&whichpage=6&forum_id=1364) ולא רק בגלל הפורמט הבעייתי (האם רק ממני מבקש בח"ח להירשם מדי כמה דקות?) אלא גם בגלל שה"משפחה" הוירטואלית הזו מאוד לא מוצאת חן בעיני ובאמת שאין לי כוחות נפשיים להתמודד בכל פעם עם הפאשקווילים המטופשים המציצים מראש הדף (סליחה, אני חושבת שבבח"ח קוראים לזה "חדשות").
מי יצילנו?
נשלח ב-17/3/2011 14:47
ב"ה.
קוץ ואליה בו:
עד כה העמיד "רימון" חומה בצורה ודחה כל נסיון לגלוש במקום העבודה. מאז המעבר לפלטפורמה הנוכחית אפשר גם אפשר!
נשלח ב-15/3/2011 16:44
אנטי סוס
לא הבנתי מה באה תגובתך לומר. בכל אופן, סגנון כזה ותוכן כזה אינם מקובלים אצלנו. אם רצונך להשיג על גישתו או דבריו של מאן דהוא, כתוב מה שלא נראה לך ונמק. בלי מילות גנאי בבקשה. בהצלחה.
נו, צא, מה מפריע לך ?! יורק לבור שממנו אתה שותה ?! זה מסאטמר או מרומא .?!
נשלח ב-15/3/2011 10:33
אם הפורום יצא מתחת חסותו של הח"ח, זה יהיה שכרנו ושל כל היתר החברים- ואם עם החסות תצאו גם אתה וגם יתר הטרולים ,שכרנו יוכפל, כפי כתוב יתמו חטאים מהארץ ורשעים עוד אינם ברכו נפשי- הללויה
נשלח ב-15/3/2011 10:29
ירוחם שטיא, אתה וסוסרטי ופרזנט מובילים את הפורום למחוזות מסוכנים (נצרות ? מריחואנה ?) שיגרמו להוצאת הפורום מתוך בח"ח וחורבן כל העבודה שהושקעה פה ע"י הרב מיימוני !!! טובת הפורום עומדת לנגד עיניי !!!.
נשלח ב-15/3/2011 10:20
הרב מימוני האנטיסוס הזה הוא הפרוטוטיף מובהק לטרול- שאחת רצונו. לסרס ולבלבל את הפורום ואת חבריו, הוא בניקו זה חבר יום אחד, וכבר מתקן תקנות מאיים בסגירה. מלעיג ומבזה. מסית ומדיח. מי הוא הרי כולם יודעים- וכבר התגלה קלונו ברבים- וזה לא בדיוק חוסר ידיעתו באנגלית.
נשלח ב-15/3/2011 10:13
אנטי סוס
כמדומה שהביטוי קורא לאדם שמבזבז זמן על דברים לא חשובים ולא טובים למצוא לו תעסוקה בריאה. בהקשר שלנו, נראה לי שטוענים כלפיך שחבל לבזבז את יכולתך בכתיבה נגד סוסרטי שלנו. וכמדומה שהם צודקים...
ולכולם
האם אי ידיעה היא עבירה? האם מי שמודה ולא בוש שאינו יודע ראוי לביקורת או לסיוע ותירגום?
הוי אנטיסוסרטי/ארתחששתא/ארתחזוטא/סןסרטי (וסליחה משאר הזהויות ששכחתי) המחזיק בשיא גינס למספר האישיויות המרובות;
!!!GET A LIFE
נשלח ב-14/3/2011 14:05
אני מתפלל לאלקים שמישהו בחדרי חרדים יכנס לכאן ויראה את ההטפה לנצרות שהולכת פה, ויסלק את הפורום לכל הרוחות !!! נראה לי שזאת היתה כוונת סוסרטי מלכתחילה !!!!
תוקן על ידי אנטיסוסרטי ב- 14/03/2011 14:10:31
נשלח ב-8/3/2011 11:18
אתמול או שלשום בווינט. תמונה סמי פורנוגרפית כאילוסטרציה לכתבה "ביקורתית" על החפצת הנשים בתקשורת. נזכרתי בזה עכשיו משום מה.
נשלח ב-8/3/2011 10:22
אחות לנו קטנה ושדיים אין לה- מה יעשה לאחותנו ביום שיודבר בה? מה אתם דואגים- אחותנו תתבגר ויהיו לה שדיים,
מה הבעיה רבנו מימוני? אזור כגבר חלציך- ופתח פורום חדש עצכ"ח 2 שכבוד משכנו יהיה רק בהייד פארק, לפי מה שאני מבין אין כל בעיה טכנית או כספית בכך, קול קורא מי למימוני אליו-!!! אומר ועושה מדבר ומקיים אחד- שכל דבריו אמת- וראה נפלאות, כמה וכמה. מה שיחסר אולי רק האשכולות הישנים- ולאו מילתא זוטרא היא- אז נבנה עולם חדש מבלי שאת הישן נחריבה.