האולם כמעט מלט, אך יש איחור בתחילת האירוע. ביתיים מסתמן כי אשר היינוביץ לא יופיע, עקב כך שנהיה צדוד בליל שבת.
תוקן על ידי yeudaf ב- 05/03/2011 20:46:48
נשלח ב-11/3/2011 01:28
קודם כל אני חייב להתנצל על כניסתי לליבה הבוערת בין הדמות המצוירת (שאגב האם יש בינה לבין סבא גופטו של החזנות הלא הוא החזן בן ציון מילר קשר) לבין המנהל הבלתי מוכתר של הפורום.
מה זה משנה מי חזן יותר טוב? זה יתן לאחד מכם משהו?
מה אכפת לי מי דומה לרב שרלו.
כל אחד וטעמו שלו לאחד חיים אדלר הוא תותח ולשני הוא קטסטרופה ולאחד יענקי רוזנפלד פצצה ולשני הוא ברווזון, כל אחד ורצונו ובחירתו.
לכל חזן מהם יש מעלות בכיוון זה וחיסרון באחר כשם כל דבר שהרי כידוע אין דבר מושלם.
לחיים אדלר יש קול נדיר ואדיר והפקת צליל נדירה( וכמובן רגש )שחסרים כמוהו בעולם החזנות, ולידידינו יענקלה רוזנפלד יש ידע נרחב ומוזיקליות יוצאת דופן וכישור משחק מדהים.
כך שלא יועיל לאיש לרכל על חברו שלכל אחד מונח ומזומן חלקו ואין אדם חוטף מרעהו אף קטע סיום של קונצרט ואף קטע רביעי בקונצרט.
נשלח ב-11/3/2011 00:31
פינוקיו02 כתב:
מנהלוביץ דבר ראשון רואים שלא נכחת בקונצרט על אף שאני לא יודע אם זה היה עוזר!
דבר שני חבר שלח ששלח לך את הדיווח לא מתקרב לפיגור אלא הוא עבר את זה ונראה לי שמזמן!
דבר שלישי אין מצב שהחזן חיים אדלר יעלה על יענקי רוזנפלד לא במוזיקה לא באילטור לא בתפילה ולא בשום דבר וגם אם יענקי יהיה צרוד ולא יוכל לפתוח את הפה עדיין הוא יהיה מדהים וכדאי שפעם הבא תתייעץ עם מקצוענים לפני שאתה מגיב ככה.
ראשית,ברוך הבא אל פורום החזנות "לשמוע אל הרינה"
שנית ברצוני לברכך שלא תצא תקלה תחת ידך אע"פ שכבר יצא...
מי שמשוה את יענקי רוזנפלד לאחד מגדול החזנים בדורינו החזן חיים אדלר
אין לא טיפת הבנה ויידע בחזנות זה בדיוק כמו שתשווה את הרב יובל שרלו לרב אלישיב...
פינוקיו,
לאחר כזאת תגובה חוששני שאתה הוא החזן רוזנפלד...
בפינוקיו אתה מבין בחזנות ממש לא...
תוקן על ידי מנהלוביץ ב- 11/03/2011 00:35:40
נשלח ב-10/3/2011 16:05
Cb3000 כתב:
האם יהיו בקרוב עוד ארועים עם מקהלת שירת ישראל?
בוודאי ובוודאי, ואי"ה נעדכן כאן בפורום
נשלח ב-8/3/2011 19:35
תודה רבה
האם יהיו בקרוב עוד ארועים עם מקהלת שירת ישראל?
נשלח ב-8/3/2011 19:02
Cb3000 כתב:
נראה לי שהפעם אני מסכים עם דברי הניקים לגבי ״הגניבה הגדולה״ של ההצגה, הלא היא : מקהלת שירת ישראל מיסודו של זלמן ריבלין.
בתמונה הראשונה שהעלה החבר יעפ נראה יוסף שוורץ כשהוא מנצח על חברי המקהלה שבתוכם נמצאים כל סוגי העדות ומכל הגילאים, ממש קיבוץ גלויות.
מה שהרנין את ליבי היא התופעה המעניינת שלכאורה עולה מקהלה קטנה של כשנים עשר איש עם בחורציק שנושק לגיל העשרים, ולפניה עמדו ושרו מקהלות גדולות שכל אחת מהם של כחמישים איש עם מנצחים בעלי ניסיון רב, והפלא הגדול הוא שהמקהלה הקטנה בעזרת דינמיקה דיקציה ושירה תרבותית צלצלה פי כמה וכמה יותר טוב מהמקהלות האחרות, לתשומת ליבם של המנצחים האחרים.
היה קונצרט ( אני מכנה את זה יותר כטיש משודרג ) מוצלח, האולם היה מפוצץ ולדעתי אם היה קצת יותר פרסום היתה חוזרת על עצמה ״מהומת הלפגוט הגיע לבית הכנסת הגדול 2״
אני חושב שהגיע הזמן לערוך גם בעיר בני ברק ובסביבותיה קונצרט כזה אבל איך הפירסומים אומרים: ״ירושלמי = יותר״
רק לדעתי להביא חזן כמו רוזנפלד ולתת לו לשיר רק שירי מודזיץ זה בזבוז, ציפיתי לפחות למכלכל חיים, לתשומת לב לארועים הבאים.
של מי היה העיבוד לשושנת יעקב?
משב״ק דאדמו״ר מקלהפהולץ
תוקן על ידי מהולל ב- 08/03/2011 19:08:05
נשלח ב-8/3/2011 15:10
אני כבר שמעתי את רוזנפלד באיכות קולית יותר טובה מבקונצרט הזה משום מה קולו היה חלש ואולי קצת צרוד, כך שלהשוות אותו לאדלר זה קצת פתטי.
נשלח ב-8/3/2011 12:23
נראה לי שהפעם אני מסכים עם דברי הניקים לגבי ״הגניבה הגדולה״ של ההצגה, הלא היא : מקהלת שירת ישראל מיסודו של זלמן ריבלין.
בתמונה הראשונה שהעלה החבר יעפ נראה יוסף שוורץ כשהוא מנצח על חברי המקהלה שבתוכם נמצאים כל סוגי העדות ומכל הגילאים, ממש קיבוץ גלויות.
מה שהרנין את ליבי היא התופעה המעניינת שלכאורה עולה מקהלה קטנה של כשנים עשר איש עם בחורציק שנושק לגיל העשרים, ולפניה עמדו ושרו מקהלות גדולות שכל אחת מהם של כחמישים איש עם מנצחים בעלי ניסיון רב, והפלא הגדול הוא שהמקהלה הקטנה בעזרת דינמיקה דיקציה ושירה תרבותית צלצלה פי כמה וכמה יותר טוב מהמקהלות האחרות, לתשומת ליבם של המנצחים האחרים.
היה קונצרט ( אני מכנה את זה יותר כטיש משודרג ) מוצלח, האולם היה מפוצץ ולדעתי אם היה קצת יותר פרסום היתה חוזרת על עצמה ״מהומת הלפגוט הגיע לבית הכנסת הגדול 2״
אני חושב שהגיע הזמן לערוך גם בעיר בני ברק ובסביבותיה קונצרט כזה אבל איך הפירסומים אומרים: ״ירושלמי = יותר״
רק לדעתי להביא חזן כמו רוזנפלד ולתת לו לשיר רק שירי מודזיץ זה בזבוז, ציפיתי לפחות למכלכל חיים, לתשומת לב לארועים הבאים.
של מי היה העיבוד לשושנת יעקב?
משב״ק דאדמו״ר מקלהפהולץ
נשלח ב-8/3/2011 03:09
ההגברה היתה על הפנים. ישבתי מאחור ולא שמעו טוב. יוסי שוורץ היה ה הדבר החם של הערב, על אף שהקונצרט היה מהנה, מסתמא הזיכרון היחיד שישמר ממנו, זה הניצוח של יוסי. המקהלה הכי טובה מבין השלושה- לדעתי היא שירת ישראל. יש לה סולנים-חזנים מדהימים ונכסים חשובים, כדוגמת דוד ויינברג ויוסי שוורץ שאף יפה כחו בניצוח. ודינאמיקה מיוחדת השמורה למנצח הותיק שלמה גולדהור.
נשלח ב-7/3/2011 23:13
אם ישנם חזנים חרדים המשמשים בקודש, מדוע ייפקד מקומם בשורותיהן של מקהלות החזנים? כן ירבו!
תוקן על ידי מהולל ב- 07/03/2011 23:19:15
נשלח ב-7/3/2011 21:25
Aברהם כתב:
תודה מהולל, אם אני רואה נכון יש חברים חדשים במקהלה וכולם נראים חרדים.
הסיבה שאני מעלה את הנושא בגלל שכמעט ולא נפוץ לראות חרדים במקהלות, האם אנו מתחילים לראות מקהלה של חרדים.
מקהלת שירת-ישראל מורכבת מצעירים ומבוגרים, חרדים ודתיים-לאומיים, בחורי-ישיבות, אברכים, ובעלי מקצועות חופשיים. לכולם יש מקום במקהלה מיוחדת זו והכל תחת שרביטו של המנצח המקצועי, המנוסה והאהוב מר שלמה גולדהור.
נשלח ב-7/3/2011 20:26
תודה מהולל, אם אני רואה נכון יש חברים חדשים במקהלה וכולם נראים חרדים.
הסיבה שאני מעלה את הנושא בגלל שכמעט ולא נפוץ לראות חרדים במקהלות, האם אנו מתחילים לראות מקהלה של חרדים.
נשלח ב-7/3/2011 20:09
לא מבין למה מתווכחים מי נתן קטע יותר מוצלח בארוע.
על נתון בסיסי אחד לא ניתן לערער , משנכנס אדלר מרבין בשמחה
נשלח ב-7/3/2011 19:59
בתמונות הראשונות, הן מימין הן משמאל - מקהלת "שירת ישראל", בניצוחו של שלמה גולדהור.
נשלח ב-7/3/2011 18:58
איזה מקהלה זו בתמונה הראשונה?
נשלח ב-7/3/2011 18:18
מנהלוביץ דבר ראשון רואים שלא נכחת בקונצרט על אף שאני לא יודע אם זה היה עוזר! דבר שני חבר שלח ששלח לך את הדיווח לא מתקרב לפיגור אלא הוא עבר את זה ונראה לי שמזמן! דבר שלישי אין מצב שהחזן חיים אדלר יעלה על יענקי רוזנפלד לא במוזיקה לא באילטור לא בתפילה ולא בשום דבר וגם אם יענקי יהיה צרוד ולא יוכל לפתוח את הפה עדיין הוא יהיה מדהים וכדאי שפעם הבא תתייעץ עם מקצוענים לפני שאתה מגיב ככה.