|
|
| נשלח ב-7/3/2011 10:13 |
|
| |
דיווח שבת חזנות בנתניה
דווח לי שהחזן שלמה גליק ומקהלת שיפתי נעם בניצוח יענקלה רוטנר העבירו שבת נהדרת שכמוה לא שמעו מזמן בנתניה , הרב לאו שליטא השלים את התמונה. למי יש עוד פרטים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 06:27 |
|
| |
שבת מדהימה ומרגשת שלא היתה שנים בנתניה.הרמוניה מלאה של מקהלה חזן. פרגון יפה של החזן שנתן את שמע ישראל לחזן רוטנר שביקר בעיר. בקיצור נשמח לשבתות כאלו בעיר המקסימה שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 14:19 |
|
| |
מצטרף לקודמי , אכן שבת מרוממת שילוב טוב בין יענקלה= המקהלה לבין החזן שנשמע רגש בתפילתו ( ולא קריאת תווים ) ובשילוב דרשת הרב לאו הביאה לעונג שבת אמיתית,
ולא הזכיר קודמי החזן יהודה רוטנר מחמת צניעותו את שמע ישראל של לייבלה גלנץ שזכינו לשמוע מפיו, יישר כוח.
למר יענקלה,
לא משנה מה, ולא משנה מה השעה, בסוף תפילת מוסף חייבים לתת את הקטע "השיר שהלויים".
תוקן על ידי יועץהמס ב- 07/03/2011 14:31:00
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 14:09 |
|
| |
קצת באיחור אבל עדיף מאשר כלום !!!
לא נשאר מקום אחד פנוי לא בעמידה ולא בישיבה בכל בית הכנסת
הרבה זמן תישכח שבת זו לאנשי המקום ולכל האורחים שבאו לכבוד שבת זו ..
החזן שלמה גליק חזן נהדר בעל קול טנור מלא רגש זוגער אמיתי >
הוא ביצע את הקטעים באופן מושלם היה מדהים נהנתי מכל רגע
הוא השתלב אם המקהלה באופן שלא רואים בהרבה שבתות חזנות
בדרך כלל החזן והמקהלה לא מתואמים בצורה מושלמת
,בשבת זו זה היה נראה שהם עובדים כבר הרבה זמן ביחד ומשתפים פעולה אחד עם השני
זה היה ממש חוויה ,, המקהלה היתה יוצאת מן הכלל
הרב לאוו שיבח ממש את החזן בדרשתו ונהנה מאד משבת זו
תודה רבה לכל העומדים מאחורי אירגון השבת הנפלאה הזו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 12:55 |
|
| |
כן..הייתי... והיות ואני קצת "נוגע בדבר"..בכל זאת החלטתי להביא בפניכם התרשמותי..
החזן שלומלה גליק..טנור עם קול חזק ויפה..נוסח טוב..שחרית על בסיס מייסטרו אלי יפה.. "לאל ברוך"..יצירה נהדרת של יענקלה ועבוד לחזן ומקהלה.."ממקומך"..זילבר..בטבול של יהןשע וידר ע"ה.. שלוימלה והמקהלה..פנטסטי.."אב הרחמים" ..ברודי..מרגש מאד. הפסקה של 25 דקות..לאחר ההפטרה..קידושא רבא..(כולל ויסקי).. .."מי שברך"..עבוד יענקלה..ברכת החודש..עם מוטיבים של "ענינו"..יחדשהו..נגון חסידי עתיק..כולם משתתפים.. קדושה..כתר..כבודו..וממקומו..יצירות..מלבסקי..ואחרים.."רצה " גנשוף..סיום 13.35.. ובכן..היה זה שבת 30 שנה "לישראל הצעיר" בנתניה..אורח כבוד היה הרב הראשי הרב לאו שליט"א..הרב המרא דאתרא..פתח בהקדמה נחמדה..והזמין את הרב לאו..שפתח בסרמון של 45 דקות..דרשה שרק הרב לאו יודע להגיד.. עכשו..לגבי המקהלה של יענקלה..אני חייב להגיד..שמזה זמן רב ששמעתי מקהלה ..עם הרמוניה פנטסטית כזאת.. "מצו"..פיאנו"..פיאניסימו"..ביצועי קרשנדו" מדוייקים כל כך..זה היה מעבר למה שציפיתי..(הרב לאו לחש לי..שהוא אישית טרם שמע ביצועים כל כך יפים..ולדעתי זה בגלל..עבודה צמודה עם מקהלה..שמשרתת למעלה מ26 שנים..כן 26 שנים..ואומר לכם..בית הכנסת היה מ פ ו צ ץ ..לא עזב איש..עד סוף התפילה...תפילה מהנה מאד. אפשר..שכמה מהקוראים..יגיבו ויאמרו..נו..?..אבל מה שצריך לכתוב באמת..חייב להכתב..וזוהי התרשמותי. יישר כח לחזן שלומלה גליק..חיילך לחזנותיך..לאחי היקר יענקלה..שעובד יום ולילה על..עיבודים..תזמור..והתוצאות מראות..זכורני שהיצירה ל"א-ל ברוך"..שגם לי היה יד בזה..נכתבה..תחת ההשראה..לפני מות אימנו ע"ה..המילים בורא רפואות..נורא תהילות..אדון הנפלאות..השפיע עלינו מאד..וזו התוצאה שלה. יישר כח למאיר טודר..מנהל מחלקת החינוך..לגבאים..שנווטו בשקט יוצא מהכלל..את הקהל הרב שנכנס... למקהלה היאצת מהכלל..עשיתם את השבת..כל הכבוד.. love ye,,,
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|