|
|
| נשלח ב-8/3/2011 00:46 |
|
| |
יצחק אריאל - תחזקנה ידיך, יבושו ויכולמו חפיצי רעתך !!!
ראיתי עכשיו את הסירטון בכתבה, ויש לי רק שאלה אחת לשאול.
האם זו היא דרכה של תורה?????????????????????????????????????????
בואו נגיד שר' יצחק יותר אינו נכלל בגדר "בן תיירה", אבל האם כך היא דרכה של אותם המתהדרים בתואר "בן תיירה"..?
ו"הראשהשיבע" בוודאי יאמר שאינו יודע ואינו מודע למעללי נתיניו...
ר' יצחק בדיוק כמו שאמרת, אין מדובר כלל בבני אדם, ואם אלו הפירות שהישיבה הנ"ל הוציאה, אז אתה יודע מה, אתה לגמרי צודק ע"פ הכתבה בהצעת ה'קיצוץ' שביקשת להעלות לסדר.
כשישאלו את הפושעים לאחר מוע"ש שלהם בשמים למה שרפתם נכס של אדם פלוני ויענו "הראששיבע" אמר, זה לא יפטור אותם מדו"ח, להיפך.
חבל !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2021 14:35 |
|
| |
מת בערב שבת סימן יפה לו, במוצאי שבת – סימן רע לו. מת בערב יום כיפור – סימן רע לו, במוצאי יום כיפור – סימן יפה לו. הנפטר הלך לעולמו במוצאי יום הכיפורים ובערב שבת.. .סימן יפה לו בכפליים זצל
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רודףסמלים ב- 17/09/2021 14:35:19
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2021 14:20 |
|
| |
בד"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 14:51 |
|
| |
איש_חשוב, אגסמתוק
האם למשל גם לבנימין נתניהו הייתם ממליצים להיות חכם ולא צודק, תראו איזה לחצים הוא עובר המסכן, כל העולם נגדו לא רק תפרח..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 08:50 |
|
| |
אני לא מכיר את יצחק הזה, אבל ברור מראש שא"א ללכת ראש בקיר וטלויזיה לא יעזור לו.
אם יש לו שכל שיעשה סולחה ויבקש סליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 07:56 |
|
| |
אם למשטרה יש מעט שכל בקודקודם, שיעצרו את הראש ישיבה שם לכמה ימים, ויפתחו נגדו תיק פלילי. הוא האחראי הישיר על תלמידיו, והוא ורק הוא צריך לשאת באחריות. גם בהנחה שיטען שלא יודע מי הם עושי העוולות, היה חובה עליו לפרסם גילוי דעת עם קללות/חרמות/נידויים/ושאר ירקות הנהוגים במחוזותינו... נגד אותם פוחזים. משלא עשה זאת, הוא האשם והוא צריך לשלם. וביוקר.
גילוי נאות: לא יודע מיהו ומה שמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 02:28 |
|
| |
נכון שבחורי הישיבה מתנהגים לא בדרכה של תורה, שדרכיה דרכי נועם אבל גם אריאל נוהג בטפשות, כשהוא הולך נגד ראש ישיבה וישיבתו המחוממת ועל זה נאמר בדיוק, אל תהיה צודק תהיה חכם מזכיר קצת את ללום עם העקשות המטופשת שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 02:21 |
|
| |
על מה בדיוק המריבה שם?
יש שם בחירות? מתי?
|
|
|