בעקבות התגברות האסונות בעולם והתגשמות דברי הנביאים וחכמינו ז"ל
החלטתי להציג את דברינו בנושא גם בפני הקהל הרחב לשם זיכוי הרבים
לטובת אלה החפצים להרחיב את הידע בנושאים הבוערים העומדים על הפרק בתקופתנו הסוערת.
לעת עתה מוגש לכם החלק הראשון בלבד הנוגע ישירות במה שקורה בעולם.
אני מתנצל על איכות הוידאו והסאונד זה לא היה בשליטתי. עשיתי כל שביכולתי.
כהקדמה לשיעור יש לצפות בקטע הבא שהוא בעצם חיבור של שני קטעים, קטע הפתיחה מתוך
סרט הקולנוע "2012" וקטע הפתיחה מתוך הסרט "נוסטרדמוס 2012".
השיעור עצמו
חלק ב' של השיעור
הערה: היות והשיעור נמסר בתאריך 2/2010 תסריט האירועים והתאריכים נאמרו בע"מ והיו נכונים לאותה שעה. כפי שראינו לא התקיימו הדברים כמתוכנן וכמו שזה נראה עכשיו הכל נדחה בשנה. כך שלפי זה יוצא שמלחמת הודו-פקיסטן תתרחש ב2013 ולא 2012 כנאמר בשיעור. לגבי 21/12/2012 ומה יקרה בו? את זה נשאיר פתוח בינתיים, בעתיד נהיה חכמים יותר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/08/2011 14:58:38
נשלח ב-25/8/2011 11:03
השיעור על 2012 חלק ג ואחרון
להדגיש שוב:
נקיבת התאריכים נעשתה עפ"י החישובים שהיו נכונים בשעת מסירת השיעור ב-2/2010.
ולכן גם התאריך בו נקבתי לרעידת האדמה הגדולה בארץ ב"חשון תשע"ב - אוקטובר 2011"
יש לדחות בשנה לחשון תשע"ג אוקטובר 2012.
[ ה"סרט" המוזכר בדבריי מתייחס לסירטון ההקדמה לשיעור המופיע בראש האשכול ]
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/08/2011 11:04:07
נשלח ב-24/8/2011 23:52
הולך להיות קשה מאוד לשורדים לשמר את האמונה , במיוחד במצב הרוחני שקיים כרגע בעמנו
נשלח ב-24/8/2011 21:44
הבנת נכון.
תסריט האירועים כפי שמופיע בכתובים השונים, בטח בזוהר, לא ממש מאפשר גילויים רוחניים בעולם לפני השלב האחרון של גוג ומגוג שיהיה סביב ירושלים. וגם שם זה לא יהיה ממש גילוי רוחני אלא בעיקר הפצצות אוויריות של בורא עולם את כוחות הקואליציה שיהיו בשטח. התגלויות רוחניות רציניות יהיו רק בימות-משיח ממש. לא לפני. כך עולה מן הכתובים באופן די ברור.
נשלח ב-24/8/2011 21:01
מעניין מה שאתה אומר המייחל , על פי מה שהבנתי , לפני המלחמות עצמם בעצם לפני גוג ומגוג , אמור ליפול אסטרואיד ( שזאת בעצם אמונתם של הגויים בעניין 2012 )... והשמש תחשך ליום או חצי יום בערך ! ויהיו רעידות אדמה וכו'
אני מבין מדבריך שעד כאן ואפילו בהמשך , עדיין לא יהיה שום התגלות רוחנית בעולם שהרי מה הטעם של האומות להילחם אם הם מבינים שמדובר באלוהי ישראל ???
נשלח ב-24/8/2011 20:59
סוף סוף !
ישר כוח ! תשמחני כל יום !
שיעור מרתק!
נשלח ב-24/8/2011 18:21
מעולה! הייתי בטוח שהחלק השני נמחק או משהו... הופתעתי לטובה. נ.ב. דווקא יכול להיות מגניב כל הקטע עם החייזרים חחחח
נשלח ב-24/8/2011 15:08
איפה ?
איפה הימים שבפורום הזה היו גם שיעורים פרונטאלים
יא חביבי. . יא חלאוולאוו
נשלח ב-24/8/2011 14:37
לבקשת החברים פה הוספתי בראש הדף את חלק ב' של השיעור על 2012
הערה קטנה: אין להתרגש מהקפיצות מקטע אחד למשנהו, זה נובע מחיתוך והסרה של קטעים לא רלוונטיים כיום. חוץ מזה הכל בסדר. תהנו.
נשלח ב-8/8/2011 09:14
יפה
אמרתה... כול זה בערב ט' באב....לגזור ולשמור.
נשלח ב-8/8/2011 09:03
גם לשאול שאלות צריך לדעת.
הבן דבר אחד, אתה לא בעמדה לשאול שאלות פרטיות קטנות.
אותך צריך לשלוח ללמוד יהדות תורה וקיום מצוות.
שלא תטעה, אין לי כל כוונה לענות לך על 'שאלותיך' כל זמן שנקודת המוצא שלך היא חוסר ידע ביהדות אותנטית של לימוד תורה גמרא הלכה ותנ"ך. תורה! תורה אמיתית של עם ישראל העוברת מדור דור אלפי שנים! ולא צל חיוור וחסר טעם של יהדות אינטרנטית מזוייפת.
אז כן, הבנת נכון, אין לך מה לחשפ יהדות ברשת, עליך לעזוב את המקום ולהשקיע את חייך או לפחות הרבה מזמנך לטובת לימוד תורה וקיום מצוות. בקיצור תתחיל לחיות חיים רוחניים כי עד היום לא עשית זאת.
נשלח ב-8/8/2011 08:55
המייחל, שאלה
תמימה, שלוש שאלות שלי מאשכול "שאלות בסיסיות על אחרית הימים"(שנים על
ספר דניאל ו אחד על ספר עבדיה) טרם זכו להתייחסות מינימאלית. גם הם מוגדרים כ"מוזרים"?
תוקן על ידי auto_de_fe ב- 08/08/2011 08:55:55
נשלח ב-8/8/2011 08:31
אדם תודה לך על הבאת הדברים בצורה אחראית ומסודרת. כך צריך. יישר כח.
ולך auto_de_fe אבקש ממך להפסיק להביא הנה את כל הדברים המוזרים האלה. אתה רוצה להתעסק בזה? שיהיה לך לבריאות. אבל לא פה. לא ארשה זאת.
לגבי סוגיית כוכב ניבורו אני באמת לא מעודכן בפרשה הזאת וממה שאני רואה יש בהחלט מה ללמוד כאן עד שאוכל להביע דעה לכאן או לכאן.
בכל אופן ברמה העקרונית זה בהחלט יכול לעלות בקנה אחד עם מה שאמרנו בשיעור על 2012 ואילך. אם כי אני מסתייג מעוצמת האירועים שתיארת שאינם מסתדרים לי עפ"י הבנתי את מה שיעבור על העולם בשנים הקרובות. אבל כמו שאמרתי, צריך ללמוד את סוגיית ניבורו והכוכבים המתקרבים לכדוה"א ורק אחרי זה לדבר.
שוב, תודה לך אדם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/08/2011 08:23:33
נשלח ב-8/8/2011 07:54
זה לא סותר שום דבר. "ההצגה" הזאת יכולה להיות יופי של בירור.
נשלח ב-8/8/2011 07:51
טוב בזה אני לא מאמין וגם אם יש חייזרים הם חיות של הקדוש ברוך הוא וחלקם של ס"א , חלק במשיכת בני האדם מאמונה בהשם יתברך.
נשלח ב-8/8/2011 07:42
Adamdror, ברשותך אני אמשיך
מכאן. המייחל, עמך הסליחה.
אם במקרה למישהו לא הספיק כול העניין
של NIBIRUוכוכב שביט ELENIN
אז תחזיקו חזק. על פי ה SЕТI (Search
for Extraterrestrial Intelligence) אל כדור הארץ מתקרבים 3 עב"מים
ענקיים בקוטר עד 240 ק"מ. בתאריך 22/12/2010 (פרסום הידיעה) הם היו
באורביטאלה של נפטון.
על פי אחת ה"נבואות"
שקראתי, אנושות צריכה לחוות פלישה של חייזרים, במסגרת בניית סדר עולמי החדש.
החייזרים, כנראה, יהיו...לטאות/נחשים. היחס של כול אחד מבני אדם כלפיהם יהי מין מועד
ב' של פיתוי נחש התנ"כי שבו יחשפו כול מנהיגי עולם כ משת"פים שלהם או
אפילו ככאלה בעצמם. כול העניין הקבלי על בני נחש ובני אדם יקבל משני תוקף.
בסוף הכתבה, מתחת לתמונה ישנם
נ"צ בשביל Google Earth. אתם תופתעו.