| נשלח ב-15/3/2011 22:50 |
|
| |
שאלה לחברי הפורום!!!
מה הייתם עושים אם מישהו היה חייב לכם הרבה כסף.
ובכל פעם שהייתם מתקשרים אליו הייתה עונה לכם אשתו המאד לא נחמדה וצווחת עליכם שלא תעיזו להתקשר אליהם וכשאתם מנסים לפנות לדין תורה אומרים לכם שהעסק מסובך ואין סיכוי לקבל את הכסף דרך דין תורה.
מה הייתם עושים?
תוקן על ידי איילה_כץ ב- 15/03/2011 22:52:24
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2011 01:01 |
|
| |
צריך להסביר לבית הדין שאין אפשרות אחרת להוציא את הכסף . שאם בית הדין מרים ידים ואומר שהעסק מסובך ובעל חוב ואשתו אינם אנשים מן הישוב . מלבד פניה לבית המשפט .אין הרבה ברירות .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 22:40 |
|
| |
[quote]וכשאתם מנסים לפנות לדין תורה אומרים לכם שהעסק מסובך ואין סיכוי לקבל את הכסף דרך דין תורה.
מי הם ה"אומרים" ומה הם מתכוונים מסובך? בפרט לאור ההוכחות והמסמכים ? בכל מקרה, פניה לערכאות רק אחרי אישור מבית דין, כך שבכל דרך, לכאורה, יש צורך לעבור דרך בית הדין.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 19:14 |
|
| |
שמעי הסיפור הזה מוסבך במיוחד שמדובר בסכום כל כך גדול הייתי ממליץ לך לפנות לעורך דין מתמחה בעניין ולקבל ממנו ייעוץ הייתי ממליץ גם להציע לו תשלום בעבור הייעוץ כדי שיהיה אמביציה לעבוד
שלושה דברים שהורסים בן אדם- קנאה , גאווה ושנאה . שלושה דברים בחיים שמגדירים בן אדם - עבודה , כנות והישגים . שלושה דברים שאסור לאבד-תקווה, כבוד וכוח שלושה דברים בחיים שהם היקרים ביותר- אהבה , אמינות ובריאות. שלושה דברים שלא חוזרים לעולם - זמן , הזדמנות ומילה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 18:37 |
|
| |
ראיתי את ההודעה שלכם קצת באיחור, מדובר ב- 40,000 ש"ח שהוא חייב לי וגם לאחים שלי הוא חייב סכומים דומים.. יש הוכחות ומסמכים חתומים.. לא מדובר בהלוואה.
יש עוד אנשים שהוא חייב להם כסף אבל אין לי מושג מי הם ואני לא יודעת אם הם קיבלו אותו בחזרה
הדיינים במקום שהוא גר בו אומרים שהעסק מסובך וגם בית המשפט המיותר שלנו לא ממש מצליח להועיל לאנשים אחרים בעניין כמו שהבנתי. אם הייתי יודעת על מישהו שהצליח לקבל את הכסף הייתי פונה לעו"ד שלו שיעזור גם לנו, אבל אני לא מכירה את האחרים ואין לי מושג מי הצליח אם בכלל..
תכלס אם מישהו רוצה לעשות לנו משימת גישוש קטנה ולגלות מי כן הצליח להוציא את הכסף אז שידבר!
אם נצליח לשחרר את הכסף הוא יקבל אחוזים רציניים ממנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 18:29 |
|
| |
ב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2011 14:59 |
|
| |
איילה הוכחה לנתינת ההלוואה יש לך? מסמך מסויים, אם כן ישאפשרות לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ועם פסק הדין לגשת להוצאה לפועל.
אבל ידוע בחוגים החרדים שאם לא מדובר בגמ"ח המחתים ערבים על ההלוואה אלא שזו הלואה פרטית ל"חבר" ללא כל מסמך, ברוב המקרים אפשר להגיד "קדיש" על הכסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2011 16:54 |
|
| |
באיזה סכום מדובר?
שלושה דברים שהורסים בן אדם- קנאה , גאווה ושנאה . שלושה דברים בחיים שמגדירים בן אדם - עבודה , כנות והישגים . שלושה דברים שאסור לאבד-תקווה, כבוד וכוח שלושה דברים בחיים שהם היקרים ביותר- אהבה , אמינות ובריאות. שלושה דברים שלא חוזרים לעולם - זמן , הזדמנות ומילה
|
|
|
|
|