בית פורומים כשרות

כשרות פסק זמן 2 good

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2011 14:48 לינק ישיר 
כשרות פסק זמן 2 good

שלום וברכה,

לפני כמה זמן פרסמה הרבנות את ההזהרה הבאה:

לאחרונה, נמצא משווק המוצר "פסק זמן  good 2 ", בר קוד: 472994061 , המיוצר ע"י "סולן צ'יקולטה גידה", טורקיה ומיובא ע"י חב' "שטראוס יבוא וסחר", פ"ת, תחת המותג "עלית" ומוצג ככשר "יצור O.K מיוחד כשר חלבי לאוכלי אבקת חלב נוכרי בהשגחת ועד הכשרות ובאישור הרה"ר לישראל".

מנתונים שנמסרו ע"י מחלקת היבוא עולה, כי מוצר זה לא קיבל את אישורם ועל כן יש להסירו בדחיפות מהמדפים ולהחזירו ליבואן.

מישהו יודע אם מאז יש שינוי או שהחטיף עדין לא כשר??
אני פשוט מתקשה להאמין שחברה מכובדת שכזאת ממשיכה לשווק מוצר שאינו קשר ואני תוהה אם מהרבנות פשוט שכחו לעדכן אותנו בנושא,

תודה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2011 15:01 לינק ישיר 
השתלשלות הדברים:

. שטראוס פנו לרבנות הראשית עם בקשה לאישור אריזות "לפני הייצור" והרבנות אישרה את האריזה כך שהמוצר לא היה זר להם. אחרי הייצור פתחו את המוצר לפני שהOK הוציאו תעודת כשרות. היבואן הישן (ערבי) שלהחברה המייצרת פנה לרבנות והם מבלי שפנו לשטראוס או לOK מיהרו להוציא את העדכון על מוצר לא כשר. אחרי שהOK פנה אליהם והוציא במיידית תעודת כשרות הרבנות הוציאה גם אישור כשרות. אני עדיין תוהה על טיב היחסים שבין מחלקת יבוא והיבואן הערבי!

פורים שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2011 20:16 לינק ישיר 

אני שמח לעדכן שמבירור שעשיתי עם ה OK מדובר היה בבעיית ניירת ולא בעית כשרות ולטענתם האזהרת כשרות של הרבנות מבוטלת, רק חבל שהרבנות לא טרחה להוציא עדכון...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > כשרות > כשרות פסק זמן 2 good
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext