BOSH HB75GB550 פירוליטי כמובן. 6+ שנים. שני תנורים (חלבי ובשרי) שניהם מספר 2 של בוש (הראשונים נמכרו עם הדירה) אין בעיות אופים הרבה מאוד כולל בשרים ועופות. עושים פירוליטי פעמיים בשנה בערך.
נשלח ב-10/3/2019 06:01
יש לנו שני AEG כבר שש שנים,. שמנו מגן ברקים. למיטב ידיעתי ב6000 ש"ח אתה קונה שניים ונשאר עם עודף. לא נרשמו בעיות. בלי מצב שבת.
למען הגילוי הנאות אני משתמש בו כפעמיים בשבוע. במנגנון הפירוליטי עוד לא יצא לי להשתמש אבל יש לי קרוב משפחה עם אותו דגם שמשתמש בפירוליזה מדי פעם ולא שמעתי על בעיות..
נשלח ב-8/3/2019 14:51
הנביאבשער כתב:
Bosch HBG676ES1
(כולל "מצב שבת")
האם נמצא אצלך יותר מ-3 שנים?
ראיתי ביקורת מהללת על התנור בזאפ אבל אחרי 3 שנות שימוש הפכה לדבר הבא:
" עדכון תאריך 8/6/2018 הצפייה היא שהמוצר כמו תנור ילווה אותי לתקופה ארוכה אבל , לאחר בדיקה של שלוש שנים , המוצר התחיל להתקלקל , כרטיס שהחברה לא מצליחה לסדר וכבר נגמרה האחריות
כל העוגות נשרפות ללא הרף, תוספת לאחריות מאוד יקרה
ראו הוזהרתם !!!! לא להתקרב מוצר פח "
שנתיים ובינתיים הכל בסדר.. הכרטיס הוא מנגנון עדין, כדאי להשתמש במייצב מתח שלא יינזק בהפסקות חשמל וכיו"ב..
נשלח ב-8/3/2019 14:14
עם מי עדיף לעבוד: חרדים או חילונים?
אדם_ה1 כתב:
Bosch HBG676ES1
(כולל "מצב שבת")
האם נמצא אצלך יותר מ-3 שנים?
ראיתי ביקורת מהללת על התנור בזאפ אבל אחרי 3 שנות שימוש הפכה לדבר הבא:
" עדכון תאריך 8/6/2018 הצפייה היא שהמוצר כמו תנור ילווה אותי לתקופה ארוכה אבל , לאחר בדיקה של שלוש שנים , המוצר התחיל להתקלקל , כרטיס שהחברה לא מצליחה לסדר וכבר נגמרה האחריות
כל העוגות נשרפות ללא הרף, תוספת לאחריות מאוד יקרה
ראו הוזהרתם !!!! לא להתקרב מוצר פח "
נשלח ב-3/3/2019 13:16
הנביאבשער כתב:
לקראת פסח אנחנו שוקלים לקנות תנור. הדרישות: בילד אין חד תאי ברוחב סטנדרטי. חשוב מאד פירוליטי- ניקוי עצמי. התקציב- עד 6 אלף ש"ח.