| נשלח ב-30/3/2011 18:39 |
|
| |
משה ואהרן בכוהניו הזמר אייזיק הוניג
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 01:07 |
|
| |
הוא לא אילתר כלום! יש כמה ביצועים של "קרליבך" עצמו על "משה ואהרן" ו"מזמור לדוד", וזה אחד מהם! "קרליבך" הושפע מהחזנות!(זה ידוע!)ומידי פעם הוא סלסל... לגבי "הוניג". הקול שלו קטן:
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 13:52 |
|
| |
שוב אני חוזר, מי דיבר על המקהלה, רואים שזה מאולתר, ושזו מקהלת ידידים לקחתי מהכותרת של הקליפ ביוטיוב. כפי שכתבתי זו פעם ראשונה בחיי שאני רואה את הזמר ואת המקהלה המאולתרת. ההתפעלות שלי היא דוקא מהאילתור ומהרגש של הזמר. גם יעקב שטארק חסיד סאטמר, איש באמונתו יחיה אני מסכים עם הימלפרב שקרליבך זו לא חזנות אך יש זמרים שיודעים להיכנס לנבכי הנשמה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 13:13 |
|
| |
יוסלה רוזנב (רג?) שלום וברכה,
הזמר הנ"ל אכן ידוע ביכולותיו,והוא משתייך לחסידות סאטמאר זאת ששוללת את יסוד קיומינו כאן במדינה,אך בסגנון חסידי מידי ולא כ"כ מתעסק בחזנות. ברצוני לתקן טעות אחת בדבריך, איני יודע מי המקהלה המלווה את הזמר,אך אלו לא חברי מקהלת ידידים בניהולו של מר יעקב רוטבלט.שהם מאוד מקצוענים ומוזיקליים ,אלן באמת מפיקים קולות ברורים. נכון שעל המקרופון רשום 'ידידים, אך בוודאות זאת לא מקהלת ידידים. להבא תבדוק לפני כתיבתך.
כל טוב נחמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 00:36 |
|
| |
אני מדבר על הזמר, הבנאדם חרג קצת מקרליבך, ואם תשים לב הוא מפרש את המילים "בעמוד ענן ידבר אליהם" וכו' וגם בסוך חרג מהמקור, שר מהנשמה. יתכן שנסחפתי, אבל הייתי בטוח שאראה כאן תגובות יותר מתלהבות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 00:30 |
|
| |
לא יודע מה הפך לך את הקישקעס, אבל זה נחמד, לא יותר. המקהלה הזאת לא עושה כלום רק קולות מהוססים ללא שום עיבוד או מטרה.
ואגב, קרליבך זה לא חזנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 00:08 |
|
| |
פעם ראשונה שאני שומע ורואה את הזמר הזה, ואני ממש התרגשתי מהביצוע. הוא אולי לא חזן גדול, אבל בעיקר בסוף הקטע מ"ויחשוף יערות" ועד הסוף הוא הצליח לרגש ולהפוך לי את הקישקעס מה דעתכם?
|
|
|
|
|