בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

ישראל רנד שר פוניקולי פוניקולה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2011 16:54 לינק ישיר 
ישראל רנד שר פוניקולי פוניקולה

http://youtu.be/-fk_sAi-IjQ

תוקן על ידי Cb3000 ב- 07/04/2011 16:57:03

תוקן על ידי Cb3000 ב- 07/04/2011 16:57:54

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 16:46 לינק ישיר 

יש בעיה ענקית בעולם החזנות
שכל החזנים והתלמידים למיניהם....עושים את עצמם "מבינים גדולים" שהם סה"כ  חבורה של לשון הרע ודיבה.
אני חושב שמאסטרו אלי יפה והד"ר מרדכי סובול הם שילוב מנצח בעולם החזנות בגלל הקיצוניות הענקית ביניהם.
ותגובה לcd3000-אלי יפה אחד  המבינים הגדולים בחזנות(תכנס לשיעור שלו ואז תבין.*)
                                      בתקווה שהבנתם את הבעיההרמז)
                                                          קפדן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 16:26 לינק ישיר 

מי יעלה צודק בכל מלה .מספיק עם זה. אני שרתי בקונצרט הזה. ויכול להעיד. מי שלא אוהב את התיזמורים או מה שלא יהיה של ינקלה רוטנר שלא יבוא לקונצרטים שלנו. העובדות מדברות בעד עצמם כל המופעים שלנו היו ב"ה מלאים. תכתירו את כל שאר המנצחים בכל שם מפוצץ. העובדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 15:48 לינק ישיר 

ישנה בעיה בעולם החZנות
מצד אחד יש את אלי יפה שהוא מוזיקאי ענק ומעבד מוכשר מאוד, רק ישנה בעיה שהוא אינו מספיק חי את החזנות ויותר חי את המוזיקה הקלאסית והתוצאה היא חזנות בטעם של מוזיקה קלאסית.

מצד שני יש את מרדכי סובול שהוא מוזיקלי ומוכשר, הוא חי חזנות ועשוי כולו מחזנות טהורה, אך ישנה בעיה שהתזמורים שלו לא בשמים, והתמורת שלו נוהגת לנגן רק פורטה ומינימום מצו פיאנו. והתוצאה היא עיבודים נחמדים על טוהר החזנות אך הרבה רעש ובלגן.

מצד שלישי יש את יענקלה רוטנר שהוא מוזיקלי ומוכשר, טוב בלנהל מקהלות חובבניות ובלכתוב עיבודים נחמדים למקהלות, אך התזמורים שלו חובבניים למדי וההופעות שלו חובבניות, הוא מביא לקונצרטים שלו תזמורת סימפונית בזמן שהוא משתמש בה רק בחלקים קטנים ברוב השירים, וגם שכך הוא משתמש בצורה די חובבנית, ולכן לדעתי ה יה עדיף לו היה מביא רק מקהלה ופסנתר.

הבעיה היא שאין מושלם בחזנות גם לא במנצחים, ואם היה שיתוף פעולה בין סובול ליפה בתחום התזמורים והניצוח היה יוצא תוצאה מושלמת !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 14:33 לינק ישיר 

לא כתבתי שהמנצח הוא גם המתזמר במקרה זה...
מנצח שהוא גם מנהל אומנותי אמור לבחור בתזמורים טובים לביצוע פומבי מה שלא נעשה במקרה זה.
מנצח אמור לכוון את הדינמיקות במוזיקה במהלך הנגינה דבר שלא הורגש בביצוע זה.
מנצח רואה ושומע בעת החזרה את הבלאנס בין הכלים השונים המנגנים ומכוון את הנגנים להעצים או להנמיך את נגינתם, מה שאני שומע בביצוע זה, הוא פורטה מכל הסקציות נשיפה/מיתרים וכו', זה לא מקצועי.

באשר לתזמורים שונים בקונצרטים לחזנות וכו' במידה ואני צופה או נוכח ויש לי מה לומר, בדרך כלל אני אומר ללא הבדל דת גזע צבע וטבע....
מי שלוקח את הדברים ומכניס בהם את חולשותיו שלו עושה זאת על דעתו הוא, כוונתי שלי היא, א. ללמוד וללמד. ב. לשמוע בעתיד ביצועים טובים יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 13:47 לינק ישיר 

מייעלה נכבד,
מאחר ונעלו את האשכול שפתחתי, אינני יכול להזמין אותך להגיב שם.
אם אתה צודק, ורמזיך די ברורים, הדבר חמור שבעתיים!!!
מאחר ואינני מכיר ויודע מי הוא, וידידנו יעפ מכחיש שרמזיך נכונים, אשוב על בקשתי לאדון הזה ואבקש כי ינצור מקלדתו מרע.

בברכת כטו"ס
הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 13:12 לינק ישיר 

אינני יודע מי אתה"לא משחשבתם"אפשר רק לנחש  אבל להסתתר אחרי  שם ,ולקטול. זה ממש עלוב. בשם זה אתה מתיימר ללמד את חברי הפורום "הבנות" בנושא חזנות. מילא "ללמד" אותם חזנות והיסטוריה אבל אם הנך מנצח ומתזמר כפי שאתה מתיימר להיות ב"הבנתך" ניצוח ותיזמור סימפוני , היית יודע ושומע שהשיר פוניקולי פוניקולה  שירדת על "התיזמור הנוראי שלו" לא תוזמר על ידי רוטנר כי זה התיזמור במקור וודאי רשום לנגנים איפה פורטה ופיאנו ומי כמוך יודע  ששיר כזה אפילו לא מצריך ניצוח(תשאל את הנגנים ויגידו לך ) אז להציף את חברי הפורום במידע שגוי סתם ללא ביסוס ,העיקר לשלול אחרים. ולנצל את חוסר ידיעתם של רוב החברים שכאן שהם חובבי (מביני)חזנות ולא מבינים בתיזמור. שנית מי שמך ל"גדול מביני  וכותבי התיזמור" בישראל. לא שמענו אותך מבקר מעולם  את התיזמורים בקונצרטים אחרים (אפרופו תיזמור וניצוח נו באמת לא היית אף פעם בהיכל התרבות בתל אביב לשמוע תיזמורת מנגנת כמעט  ערב שלם פורטה ומכסה על המקהלה? ..ואני לא מדבר על כניסות ניצוח שגויות ) לאן אתה רוצה לקחת את הויכוח הזה. צניעות זה לא התכונה שלך כנראה. חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:47 לינק ישיר 

ביצוע הרבה יותר מוצלח...
אפשר לשמוע שיש דינמיקה ביצירה קרשנדו ודימינואנדו פיאנו ופורטה.
שלא כמו הביצוע שהובא לפנינו שכולו פורטיסימו ובלי זכר לדינמיקה ועוד כמה הבדלים "קטנים" בתזמור וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 03:39 לינק ישיר 

אני לא יודע אם שמתם לב אבל המקהלה מחליפה את המילים ליבוא מלך הכבוד מישהו יכול לתת לי את הקישור בין הטקסט של פיניקולי למלך הכבוד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 22:51 לינק ישיר 

"לא מה שחשבתם" = "לא מה שאנחנו אוהבים בפורום"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 13:25 לינק ישיר 

מייעלה : לפעמים האמת כואבת אך היא צריכה להאמר.

תוקן על ידי Cb3000 ב- 10/04/2011 13:34:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 12:31 לינק ישיר 

פשוט לא יאומן איך הקנאה התאוה והכבוד משמשים בערבוביה. כותב בשם "לא משחשבתם" קוטל כל מה שלא מגיע מבית מדרשו. לפי תגובותיו בעבר הרי הוא מיודעי/תומכי/מנהלי מקהלה מתחרה דהיינו הפקת היכל התרבות תל אביב.תארו לעצמכם שאחרי כל קונצרט שם הייתי אני וחברי מגיבים "זמרים מצוינים אבל הניצוח והעיבודים  בומבסטיים ילדותיים שמתאימים לתיזמורת נוער לא לפלהרמונית רואים  שהנגנים מסתירים חיוך תמידית" האם אז היה נופל האסימון ל"לאמשחשבתם"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 01:58 לינק ישיר 

יוסלהרוזנב כתב:
ממתי הביצוע?

תוקן על ידי יוסלהרוזנב ב- 07/04/2011 17:10:16

אין לי מושג.
אני נרשמתי לערוץ של אותו חזן ביוטיוב ואני מקבל ישר למייל עדכון על כל הסרטה שהוא מעלה תודה רבה לאותו אלמוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 00:51 לינק ישיר 

החזן ישראל רנד כמו תמיד מוזיקאי ומוזיקלי, משתלב עם כל הרכב ככפפה ליד, והופך כל דבר ליצירת אומנות הן בתפילה והן בקונצרטים, הן בחזנות והן בכל דבר שקשור למוזיקה.
אך דא עקא אני לא מתחבר כל כך לעיבוד של רוטנר עם התופים והמחולות, לטעמי רוטנר טוב יותר בקונצרטים שיש בהם פסנתר ומקהלה, ופחות בקונצרטים עם תזמורת סימפונית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 00:48 לינק ישיר 

יש לי אלרגיה למוזיקה גרועה.
אגב ישראל רנד שר בסדר גמור, רק המעטפת "המוסיקאלית" מחרידה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 00:22 לינק ישיר 

לאמהשחשבת יש לך אלרגיה למנצח ינקלה רוטנר באופן אובססי?
מוטב שלא תגיב עליו כי דעתך ידועה מכבר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > ישראל רנד שר פוניקולי פוניקולה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext