בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

הנני העני ממעש החזן יעקב משה סלומון לצפיה והאזנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2011 19:03 לינק ישיר 
הנני העני ממעש החזן יעקב משה סלומון לצפיה והאזנה

http://www.youtube.com/watch?v=RGGnuR0SMXY

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:59 לינק ישיר 

מטרת פרסום הקטע להעלות את החזן משה סולומון לידיעת הציבור.
ראוי לזמן אותו לתפילות שבת בליווי מקהלה כי הוא לא רק נותן חזנות אלא מתפלל בעד שולחיו.
רפואה שלימה לרעיתו וברכת פסח כשר ושמח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 19:23 לינק ישיר 

חזן נהדר. אלי יפה מנגן ללא הכנה מוקדמת למרות שהוא לא פסנתרן במקצועו, ולכן כמה מעידות קטנות זה לא סוף העולם. אמנם כדרכו בקודש הוא חייב להכניס רעיונות מעניינים לתוך הליווי וכל אחד יחליט מה הוא אוהב ומה לא. אני אהבתי את הליווי למילים "ונא אל תפשיעם בחטאתי וכו'". נתן פירוש מפחיד ומלא משמעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 18:59 לינק ישיר 

מכיוון שאין אדם שלא טועה, נתתי לך את הקרדיט שאולי אתה צודק ואני טעיתי ואכן הליווי בפסנתר מדוייק, לכן, האזנתי שוב לביצוע, ואכן כדבריי הראשונים המלודיה המנוגנת אינה המלודיה שהחזן ביצע. מצד שני לאחר האזנה חוזרת התגלע אצלי החשש שאולי מכוון העניין הוא, ואך למצער...אך אם נכון הוא הדבר הרי שתוקף יתר לדבריי הקדמונים על נסיון ל"גניבת הצגה" ולא ליווי "סטנדרטי" לפנינו...הבעת פניו של המלווה לא מותירה מקום לספק!
אגב, המניירות המוזיקליות מבית היוצר של מאסטרו אלי יפה ידועות זה עשרות בשנים ואין חדש תחת השמש.
אם לאהוב או לא יחליט איש איש לטעמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 03:34 לינק ישיר 

חזן מרגש מאוד מזכיר חזנים של פעם {אמנם צריך לעבוד עוד על הקול}גם אותי הפתיע הליווי של אלי יפה אבל לטובה בקטע הפלצט של השאלה כביכול והתשובה רעיון מרענן ואגב אלי עשה מדויק הבעיה ....עלה והצלח הייתי רוצה לשמוע מסלמון גם ביצועים של הרשמן ואחרים {יוסל'ה אתה מכיר בעל פה}

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 00:28 לינק ישיר 

תענוג צרוף.
חזן אמיתי עם פה ואמירה עמוקה.
הליווי של מאסטרו אלי יפה לעיתים גונב את ההצגה כאילו שהפסנתר הוא נדבך בהצגה, דבר מיותר ו"עונשו" של המלווה הוא בזיוף בעת התשובה לקולרטורה בפלצט, אירוע מביך כשלעצמו.
אגב, הפסנתר זקוק לכיוון באופן בהול!!!

נהניתי מאוד!

תוקן על ידי לאמהשחשבתם ב- 11/04/2011 00:27:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > הנני העני ממעש החזן יעקב משה סלומון לצפיה והאזנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext