בית פורומים בית שמש

קשרים, המגזין האיכותי החדש יצא לדרך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2011 11:32 לינק ישיר 
קשרים, המגזין האיכותי החדש יצא לדרך

לפנות בוקר חולקו בתיבות הדואר את המגזין האיכותי החדש בבית שמש "קשרים"
מגזין נקי ומכובד הנותן במה מכובדת למגוון נושאים, אישיים וארגונים הפועלים בעיר 
המגזין החדש קיבל מחמאות לרוב מתושבים רבים שאהבו את היוזמה להוציא בעיר מגזין מכובד נטול חדשות קטנוניות.
האיש שעומד מאחורי ההפקה והביצוע הלא הוא ליאור רוט המוכשר אשר וכר בעיר מתחום העיתונות והתקשורת עהמקומית.
כל הכבוד
ובהצלחה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2011 15:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2011 12:56 לינק ישיר 

בניהו, חזק ביותר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 00:25 לינק ישיר 

מזכיר את הסיפור על היהודי שהיה לי משפט נגד גוי ושנתפס נותן שוחד לשופט הגוי, ואמר כי הגוי הוא מוטה נגדו, אז השוחד זה רק "איזון" כדי שיהיה אובייקטיבי ונקי מפניות.

והנמשל מובן. ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2011 10:54 לינק ישיר 

למה נראה לי שמקווה נייעס התחפש לחרדיברמה ?

אמש שמעתי מנוות ביתי כי התוכן מקסים ומעניין ערוך בטוב טעם ודעת אני אתפנה לזה רק בסופ"ש תגובות אולי יהיו ...
בכל מצב אני מאמין שזוהי מהפכה של ממש ולפיכך נביחותיו של חרדי צפויות אך ברכתי כפי שהקב"ה בירך את עם ישראל במצרים ככל שיענו אותנו כך פרצנו וכך פרינו כן יהיה בנושא זה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2011 00:54 לינק ישיר 

באמונתו, תודה רבה לך,
תגובות של אנשים כמוך זה הדלק שמניע אותנו ומראה לנו כמה חשיבות יש למה שאנחנו עושים
ככל שאנשים כמוך נובחים יותר זה מראה שאנחנו נושכים יותר.
אז תודה, תמשיך לעודד
ירוחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 23:18 לינק ישיר 

מגזין יפה ומכובד ברמה גבוהה. אישית אהבתי מאוד את הסיקור המקצועי על פינות חמד והטבע שיש לנו באיזור. ועל ההדגשה על שמירת הטבע והנקיון במקומות האלו. היה כייף גם לקרוא את הראיון עם אלי. ולא צריך להתנצל בפני אף אחד על הבמה שנותנים גם לכאלו שביום יום דעתם לא נשמעת בקיצור מגזין מצויין וברמה איכותית ובגרפיקה מצויינת ליאור מחכים למגזין הבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 21:03 לינק ישיר 

צבועים! אין כאן ענין של חוסר פירגון אלא טיפשות לשמה. כל מה שאתם טוענים על עיתונים אחרים אתם עושים בעצמכם. אם אמת הדבר שרציתם עיתונות איכותית אז מה הקשר שאלי פרידמן לא קיבל במה? רק מה שקשור לטוב זה איכותי? פסגת ההר הטוב-לאנשים איכותיים ואקסקלוסיביים, עיתון איכותי (שיכלול כמה שיותר עמודים של העצמת אלי פרידמן?), סנובים!!!
 אגב מבחינה מקצועית העיתון מוצלח ביותר, ובטוח שמוציא לכמה אנשים את העיניים.

נ.ב. התמונה של הרב אלישיב עם גולדשמיטד היה מוצלח! זה מראה שטובניקים זה בעצם גירסה חדשה של המזרחי.

עלו והצליחו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 18:56 לינק ישיר 

אני חייב לומר שאני הייתי מופתע עד היכן ניתן להגיע בחוסר פירגון אכן אולי היה שיקול דעת קצת שגוי בלהתחיל עם ראיון עם אלי פרידמן יחד עם זה הבחור לא קיבל ולו במה קטנה אחת במגזר להעביר את המסר ואת כל העבודה הקשה בה הוא שקוע מידי יום ביומו .
אני מקווה שאולי תתחיל המהפכה האמיתית מכאן אולי תצא הבשורה לשיוני אמיתי בעיר הזו?

יישר כח לכל העוסקים במלאכה ובמיוחד לש.ה. האדיר הזריז והמצויין על ההשקעה והמאמץ והעיקר על החדרת רוח הלחימה והפירגון הרב

פעם הבאה יהיה אפילו יותר טוב ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 15:15 לינק ישיר 

בקיצור

יש כבוד! יצא מכובד ונאה

חרדי ברמה קשה לך לפרגן
 לא נורא! אנו משתתפים בצערך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 14:06 לינק ישיר 

אני חושב כמו חרדי ברמה, אולי לא היה צריך להתחיל עם ראיון של פרידמן.

אבל המגזין כן יפה ומשובח, יחיו הקנאים וימשיכו לקנא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 12:12 לינק ישיר 

לצערי פישלתם על ההתחלה, במקום להוציא עיתון נקי ואיכותי נכנסתם ישר לבוץ הפוליטי. בשביל מה הכנסתם את הכתבה על אלי? הייתם מתמסדים קודם כעיתון נטול פוליטיקה! אין שום הבדל בין מה שאתם מוציאים לבין מה שמחזיק תיק פירסום חרדי מוציא. עוד עיתון מפלגתי מי צריך?
התקוות היו גבוהות אבל התנפצו אל הסלעים על הגליון הראשון.

חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > קשרים, המגזין האיכותי החדש יצא לדרך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext