בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

רשמים מקונצרט חזנות עם החזן דוד וינבך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2011 14:41 לינק ישיר 
רשמים מקונצרט חזנות עם החזן דוד וינבך

חג פסח כשר ושמח לחברי הפורום מבית ומחוץ
אמש במוצאי יו״ט ראשון של פסח התקיים ערב/קונצרט חזנות ושירה במלון נווה אילן בגן הארועים שבמלון עם החזן ר׳ דוד וינבך כשמלווה אותו בקלידים שלומי פינקלשטיין  
החזן דוד וינבך ידוע לכל בקול הטנור החזק המתוק המרגש, ובאמירה חזנית שמזכירה את חזני דור הזהב של החזנות. 
החזן דוד וינבך גם הנחה בין היצירות בסיפור שמאחורי היצירה ובמילתא דבדיחותא
היצירות שבוצעו :
אין ערוך - מיכאל שטרייכר
תפילת טל - יוסלה רוזנבלט  
והיא שעמדה - יונתן רזאל - כשהחזן העלה כמה ילדי פלא מתוך אורחי המלון ובאי הקונצרט
אידיש - ?
זאל שוין - עממי
רבונו של עולם - יוסלה רוזנבלט - קטע המסמר של הערב, את הקטע הזה לא יצא לי לשמוע מחזנים בדור הזה, מדובר בקטע קשה לביצוע ובקטע מוזיקלי ומשובח, הביצוע היה נהדר. 
כבודו - שמואל מלבסקי - כשכל הקהל משמש כמקהלה אחת גדולה. 
קהילות הקודש - שמואל מלבסקי - החזן וינבך מפורסם כמבצע מספר אחד של יצירותיו של שמואל מלבסקי, הביצוע היה מרגש עד דמעות. 
תניא - יוסי גרין 
ידיד נפש - בלחנו של שמואל מלבסקי, ביצוע מיוחד ומרגש 
רחם נא - פינקי וועבר 
מחרוזת פסח - אוישר/עממי 
ולבקשת הקהל שלא נתן לחזן לרדת מהבמה : אידישע מאמע- יוסלה רוזנבלט? - ביצוע מרגש. 

הנוכחים קיבלו ערב מהנה של חזנות כבדה/קלה ושירה, החזן דוד וינבך היה במיטבו ובשיא כושרו ונתן את כל כולו למען הקהל, החזן וינבך הוא בגדר של יין המשתבח.  
נהנתי מהפסנתרן שלוימי פינקלשטיין שידוע בתחום המוזיקה החסידית שבשנים האחרונות הכניסו החזן וינבך גם לתחום החזנות. 
ישר כח לאמנים ולמפיקי ערב זה
הקלטתי את הערב, ויעלו הקלטות להנאת הצופים  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 23:24 לינק ישיר 

אכן כן, התכוונתי לרבונו של עולם של ספירת העומר,
אך אני בטוח שליוסלה היה מה לומר גם על ובכן יהי רצון ורבונו של יום כיפור קטן, ואולי לטנור66 הפתרון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 16:56 לינק ישיר 

שרגא פייבל:
אם ידוע לך על יצירות של יוסלה על ובכן יהי רצון או על רבונו של יו"כ קטן, אזי תשלח לי בדחיפות.

ככל הנראה קולני התכוין לספירת העומר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 16:40 לינק ישיר 

,קולני ,תודה על הדיווח אבל,,,,,,,,,,,,,,,,רשמת :

רבונו של עולם - יוסלה רוזנבלט - קטע המסמר של הערב, את הקטע הזה לא יצא לי לשמוע מחזנים בדור הזה, מדובר בקטע קשה לביצוע ובקטע מוזיקלי ומשובח, הביצוע היה נהדר. 

לאיזה
רבש"ע כוונתך : הוצאת הספר ברגלים / רבש"ע (ספירה) /,,,,,,,,,וידוי של ר' ניסים /,,,,,,,

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 20/04/2011 16:43:16

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > רשמים מקונצרט חזנות עם החזן דוד וינבך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext