שלום אני לא כותבת כאן הרבה אבל אני קוראת ותיקה לאחרונה אני מרגישה חסרת אונים ואני מיד הסביר למה ואני מקווה ,שתוכלו לעזור לי אפילו במידת מה.
אז ככה אני בכורה במשפחתי הפרטית והמרוחבת, כך שנוצר מצב שאני וביחוד הורי לא ממש יודעים מה לעשות בשידוכים, איך מתחילים ??מה עושים?? האם צריך איזו שהיא נוסחה מיוחדת??
יש לצין שעוד לא נפגשתי אף פעם....וגיל העשרה לא ממש לפני וצעירה אני לא נהיית עם הזמן (שלא תבינו לא נכון, אל תדחו את זה לצד המתמסכן) היו לי מספר הצעות ממכרים אבל זה לא ממש התאים מבחינת רקע.
אני באה ממשפחה חרדית נורמטיבית לחלוטין אבל פשוט אין לנו את הנסיון שבשידוכים. אני פשוט מפחדת...אני לא יודעת למה אבל אני מפחדת מאוד....
יש לכם הצעות איך אני אוכל לשפר את המצב הנוכחי??
תודה
תוקן על ידי אסיק_good ב- 22/04/2011 15:15:44
נשלח ב-11/2/2015 00:50
היא כבר בטח התארסה. אבל הפתרון הוא להתפלל במקביל לטלפונים לשדכנים. כל השאר יגיע עם הזמן.
נשלח ב-10/2/2015 15:34
טום888 כתב:
רציף???כנראה היא התחתנה כבר.. מה אתה מעלה מהאוב אשכולות ?מי אמר שהבעייה שלה רלוונטית עדיין חחח..
לא לדאוג, זה יקרה שיגיעו הצעות שנראות מתאימות, ותהני בפגישות , ולאט לאט אוו שתתחתני במקרה הטוב ,או שתהיא בשידוכים כמו שאת רוצה.
נשלח ב-23/4/2011 21:52
אבידה כתב:
שלום אני לא כותבת כאן הרבה אבל אני קוראת ותיקה לאחרונה אני מרגישה חסרת אונים ואני מיד הסביר למה ואני מקווה ,שתוכלו לעזור לי אפילו במידת מה.
אז ככה אני בכורה במשפחתי הפרטית והמרוחבת, כך שנוצר מצב שאני וביחוד הורי לא ממש יודעים מה לעשות בשידוכים, איך מתחילים ??מה עושים?? האם צריך איזו שהיא נוסחה מיוחדת??
יש לצין שעוד לא נפגשתי אף פעם....וגיל העשרה לא ממש לפני וצעירה אני לא נהיית עם הזמן (שלא תבינו לא נכון, אל תדחו את זה לצד המתמסכן) היו לי מספר הצעות ממכרים אבל זה לא ממש התאים מבחינת רקע.
אני באה ממשפחה חרדית נורמטיבית לחלוטין אבל פשוט אין לנו את הנסיון שבשידוכים. אני פשוט מפחדת...אני לא יודעת למה אבל אני מפחדת מאוד....
יש לכם הצעות איך אני אוכל לשפר את המצב הנוכחי??
תודה
קצת נראה לי שאין הבעיה כאן חוסר ההצעות, אלא חוסר הברירות מה לחפש. על כן העצה היעוצה, לחשוב הרבה, ולדבר עם הסובבים בענין, כדי שיהיה מוגדר לך מה את מחפשת, איזה דברים חשובים לך, ומפני מה הם חשובים, איזה דברים לא באים בחשבון, ומפני מה אין הם באים בחשבון.
אם יובררו לך הענינים הנזכרים לעיל באר היטב, קרוב לוודאי שיקל עליך המלאכה מאוד.
בהצלחה רבה.
נשלח ב-22/4/2011 15:39
הייייי שלום לך אם את רוצה מס' של שדכניות אשמח לתת לך את לוקחת תפון נירשמת אצל השדכניות מסבירה להם מה את מחפשת בד"כ צריך להתקשר אלהם ולרדוף אחריהם והם מציעות לך בהצלחה
אבידה, בת כמה את שאת כ"כ לחוצה ושעד עכשיו לא עשית כלום?
נשלח ב-22/4/2011 14:37
תודה לכל העונים
ושהשם יעזור לכולנו
נשלח ב-22/4/2011 14:22
דברי עם חברות ותשתדלי לשמור על הקשר איתם, צאי לחתונות וארועים משפחתים...העיקר שיראו אותך! את או אמא שלך יכולה להתקשר לשדכניות לתת את הפרטים שלך ומה את מחפשת וכו'
בכל אופן את צריכה לעשות איזו שהיא השתדלות אבל לא צריך להשתגע, אחרי הכל הזיווג נקבע משמים והוא יגיע אליך בזמן הנכון והמתאים.
בהצלחה רבה!
נשלח ב-22/4/2011 14:08
ציקבעריתוש כתב:
אני מניחה שיש לך חברות. תשאלי אותן!!! תבררי אצלן מספרי טלפונים של שדכניות, תתקשרי אליהן. חוצמזה, החברות שלך יציעו לך כבר. או הבעלים שלהן.. (כמו כל זוג חדש ומתלהב שמנסה לשדך את החברות שלה עם החברים שלו) :))
והרבה הצלחה!!!!
אז זהו שלא!!
חברה אחת (נשואה)שלי ניסתה וזה ממש לא התאים
אחרי בית הספר לא ממש שמרתי קשר עם בנות שהוא כזה יציב להצעות כגון אלו.....
וכל השאר מהחתונה לא שמעתי מהן....
ועכשיו אני לא ממש בקשר עם מישהי שמבינה בעסק
תוקן על ידי אבידה ב- 22/04/2011 14:15:23
נשלח ב-22/4/2011 13:44
אני מניחה שיש לך חברות. תשאלי אותן!!! תבררי אצלן מספרי טלפונים של שדכניות, תתקשרי אליהן. חוצמזה, החברות שלך יציעו לך כבר. או הבעלים שלהן.. (כמו כל זוג חדש ומתלהב שמנסה לשדך את החברות שלה עם החברים שלו) :))