בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

תקציר מההופעה במוצ"ש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2011 09:57 לינק ישיר 
תקציר מההופעה במוצ"ש

גילוי נאות: לאחר צפיה בקליפים של ההופעות בסוכות כמעט קיפלתי את הדגל והורדתי את הצעיפים והמזכרות של המקהלה מקיר חדרי, היה נראה לי ולאחרים גם שהגיעה הקץ, סוף ימיה של המקהלה.

אני חוזרת בי - לאחר שישבתי הערב באולם המופעים בברוקלין קולג', אני מכה על חטא, ספדתי אותם מהר מדיי....

הייתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!

המקהלה עלתה לבמה עם שיר חדש 'שמע ישראל' - שיר קליט וכיפי. הסאונד היה נהדר, הרבה מאד ילדים חדשים במקהלה.

בלט בהעדרו - שרולי רובין!!!

סלחו לי, אני לא זוכרת את כל הסולנים, בין הבולטים בשיר זה ובכלל בערב זה: סול אייל, ריצ'י אייל, עקיבא ג'ייקובסון, דוד פרלמן, דייויד שננגוף, חייא ובנימין רבינא ויהודה גורקין.

לאחר מכן שרו מחרוזת שירים שכלל בין השאר: רווח, משיח, איום ונורא.

שיר חדש: והיו למשסה  -  שיר איטי, סגנון מיאמי טיפוסי.

THE HAND OF HASHEM - עקיבא ג'ייקובס די התחלף לו הקול.......

וסיימו את החצי הראשון עם יבא - כאשר לרוב השיר כיכבה שישייה: יהודה גורקין, סול אייל, ריצ'י אייל, ג'רמי הרשקוביץ, עקיבא ג'ייקובס ובנימין רבינא.

בחצי השני, הקרינו וידיאו חמוד של מיאמי מזרח:)

המקהלה עלתה בהרכב חסר (כלומר, מינוס הילדים החדשים ביותר ) וביצעה את מחרוזת השירים באנגלית המתחיל עם שיר השמחה וכו'

לאחר מכן שרו את 'הטוב כי לא כלו' - ביצוע מדהיייייים!

לאחר מכן ירחמיאל הציג את דוד פרלמן אשר סיפר לקהל את כל השנים ושמות האלבומים של פרחי מיאמי ולבסוף הציג את שם האלבום החדש 'מלך' והם ביצעו את השיר מלך.

כאן הקרינו את הוידיאו של מיאמי מזרח

לאחר מכן הילדים עלו על הבמה עם תלבושת חדשה ויהודה גורקין ומנחם מענדל גולדמן ( ילד חדש ) והקריאו את המילים של השיר החדש באנגלית - WE CAN'T WAIT, המקהלה עלתה וביצעו את השיר.

השיר הבא, הייתה הפתעה אמיתית ונעימה מאד, המקהלה ביצעה את השיר 'והיא שעמדה' מאלבום הסולואים עם בנימין רבינא כסולן והמקהלה השתתפה גם כן - ביצוע מלהיב ומדהים - רק בשביל זה היה שווה להגיע!!!

ירחמיאל הציג את הילדים - כמו שאמרתי, הרבה מאד ילדים חדשים ולבסוף סיימו עם השיר 'שמע ישראל' - שיר קליט ושמח!

אברהם פריד הופיע משך שעה בתחילת ההופעה וגם משך חצי שעה לאחר ההפסקה ובין השאר גם שר שני שירים חדשים!

היתה הופעה יפה ומושקעת מאד.

הסריטו עבורי את רוב ההופעה אך מכיוון שישבנו די ממרחק, לא רואים בברור, נראה מה אוכל לעשות בכדי להעלות את הקליפים או לפחות טעימון לפורום.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2011 17:20 לינק ישיר 

זה טוב לגבי חייא, לא טוב לגבי בנימין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2011 12:02 לינק ישיר 

לאו דווקא, זה אומר שהקול של חייא השתפר ויש מבחר גדול יותר של סולנים בעלי קול איכותי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2011 17:43 לינק ישיר 

גריני, זה מבשר רעות. אם מתחילים לתת לחייא סולואים של בנימין זה לא טוב, זה אומר שהקול שלו מתחיל להתחלף, אבל לא בהכרח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2011 14:47 לינק ישיר 

הקליפ היה חמוד והקהל האמריקאי יודע לפרגן כך שכל דבר הולך........

אני מנסה להזכר באיזה שיר מדובר - חייא קיבל סולו של בנימין רבינא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2011 14:13 לינק ישיר 

עקיבא ג'ייקובסון - אני כבר מזמן טענתי שהוא נשכח מלב בלי שום סיבה. הוא מוכשר להפליא (גם נפתלי, למי ששם לב!) ושר מקסים ובצורה נכונה - שזה לדעתי (כמעט) הכי חשוב. הגיע הזמן באמת שגם הוא יוכר כסולן מצויין.

את ריצ'י טרם זכיתי לשמוע (זה היה בקליפ שלא נפתח לי) - אבל הקול שלו באמת היה צריך קצת להתבגר ולהתייצב, כך שמסתבר שזה מה שאכן קרה.

רבינא ולמעלה בקודש - הגעתי למסקנה שסוד הקול הבלתי מתחלף של האברמוביצים הוא בהתחלפות איטית ומתמדת. אין מה להשוות את הקול של רבינא בביצוע הראשון של "מלך" (פסח הקודם) לבין הביצוע שלו בסוכות, למשל. השאלה היא כאמור אם ההתחלפות תהיה מספיק איטית כדי למשוך את רבינא עוד... לא רוצים שתתחלף כל כך מהר, רבינא! הלו, חכה!

ואחרונים חביבים - מיאמי מזרח: לא יודעת מה אתכם - אני נדהמתי. שמעתי את מיאמי שרים את "אנא בכח", לדוגמא, הכל כרגיל... אבל במבטא ישראלי! וואו, באמת. ירחמיאל הפעיל את קסמיו גם עליהם, מסתבר. אם זה נקרא joke - אני שטרודל תפוחי עץ. מה שכן, ההשקעה בקליפ היתה - אהמ.
בכל מקרה, נשמע שהקהל אהב את העברית... :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2011 05:15 לינק ישיר 

רציתי לדבר כאן על כמה סולנים עולים:

עקיבא ג'ייקובסון ( לא ג'ייקובס, ג'ייקובסון!) - זכינו בעבר רק לטעימון מקולו. בהופעה הזאת הוא קיבל מספר סולואים מכובד וראוי בהחלט לשבח - קול מתוק מאד!

חייא אברמוביץ - לאחר הקליפים שראינו מההופעות בקיץ בארץ קולו השתפר מאד ובהחלט נראה שהוא מייצג את שבט אברמוביץ בגאווה. 

ריצ'י אייל - קולו גם השתפר מאד וגם קיבל יותר סולואים.

מנחם מענדל גולדמן - ילד חדש, קיבל רק סולו אחד ( איום ונורא ) ובכל זאת הותיר רושם, קול יפה מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2011 21:32 לינק ישיר 

http://xrl.in/8wd3

או

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2011 23:56 לינק ישיר 

אלי, שלחתי לך מייל שלא עובד לי, אבל כנראה שיש בעיה במחשב של אחותי. עכשיו ניסיתי בבית וזה עובד ב"ה.
תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רררררררררבבבבבבבבבהההההההההה.........
למרות שאאלץ לחכות ולראות את זה רק בל"ג בעומר
ד"א מישהו סופר כמה ימים נשאר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 13:35 לינק ישיר 

אלי אתה לא ראית שאני בוכה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 17:56 לינק ישיר 

לי גם עובד מצוין! אלי, שוב תודה רבה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 02:02 לינק ישיר 

עכשיו ניסיתי והכל עובד מצויין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 01:33 לינק ישיר 

גם לך?! חשבתי שהבעיה אצלי...
לי נפתח רק מיאמי-מזרח, ו"והיא שעמדה" קרטע.
חשבתי שאחכה עד שאנסה להוריד ממחשב אחר, אבל אם אני לא לבד - אולי יש בעיה בקישור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 22:18 לינק ישיר 

אלי לא נפתח לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 20:35 לינק ישיר 

תמר, במה זכינו? טוב לראות אותך! נגמר פסח אז חזרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 20:03 לינק ישיר 

וואו, נשמע שהדיסק החדש ממש יפה!!! שיצא כבר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > תקציר מההופעה במוצ"ש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext