בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן בערל צוקר "ספירת העומר" לחן: יוסלה רוזנבלט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2011 13:36 לינק ישיר 
החזן בערל צוקר "ספירת העומר" לחן: יוסלה רוזנבלט

http://www.youtube.com/watch?v=AzxkRCe4Rsg

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 17:31 לינק ישיר 

שרגא פייבל היקר
אולי לא שמת לב, אבל שמו של יוסיש הוזכר בצד שמאל למטה (ללא תמונה)
שנית, אני חושב שיוסיש התכוין לפעם אחרת (אינני בטוח בכך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 17:20 לינק ישיר 

יוסיש , אתה יכול להיות רגוע - שמך לא הופיע במודעה שאנו ראינו בפורום כך שכלל לא נפגעת
ולהלן המודעה :

קונצרט חזנות ושירה הערב

לגבי חלק ניכר מדבריך לגבי קידום חזנים צעירים שקיבלו "במה" בתחכמוני - אני איתך בגדול

עזריאל - 1/3 מתגובותיך בפורום בינתיים זה רק התלהמות / התנצחות / "לכתוב ע"מ לנקר" - כשתתחיל
            להועיל בכתיבתך נשמח ,עד אז עדיף שתא(ע)לם

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 28/04/2011 17:27:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 16:39 לינק ישיר 
תגובה לחזן הגדול יוסיש

הרבה זמן לא כתבת כלום ופתאום אתה בא ומקשקש !!!!!!!!!!!!! 
אני מעריך מאוד את האנשים המנסים להקים לתחיה את הבית כנסת הזה אבל מפה ועד להפוך אותו לאולם קונצרטים המרחק רחוק רחוק מאוד.
הנה דוגמאות לסתירות ושקרים בדברים שכתבת
כתבת שישנם הרבה חובבי חזנות באזור גאולה שמטעמי דת ומצפון לא מגיעים לביכה"ג 
ובהמשך כתבת שהקהל נמצא תדיר בקונצרטים של יובל
האם שם אין להם בעיות דת ומצפון - ישיבה מעורבת, נשים בלבוש לא צנוע בתזמורת ......
בנוסף רשמת שגם את השם שלך רשמו בלי רשות יותר נכון שאמרת לו במפורש שאתה לא יכול
איך פתאום אתה כן יכול והגעת והופעת שם ?????????????????????????????
אבל כנראה שההופעה שלך לא היתה טובה כי אין הסרטות שלך מהקונצרט המשעמם והמיותר הזה !!!!!!!!!!!
וגם כתבת דברים על מר זוכמירוביץ שהוא בכלל כתב שהוא לא עומד מאחורי הארגון של הערב !!!!!!!!!!!!!!!! 
השורה האחרונה שלך היא הכי מתאימה
יוסישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש  באמת עדיך שתהיה בשקט !!!!!!!!!!!
עדיף שתמשיך להיות בשקט ואם אתה כבר כותב תדייק בדברים שאתה כותב.

תוקן על ידי עזריאלפ ב- 28/04/2011 16:45:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 16:27 לינק ישיר 

מוחה על פגיעה בכבודו של זוכמירוביץ. אני חב לו את כניסתי לעולם החזנות. האיש פועל ללא לאות להפקת ערבים ואירועים למען חולים. אני מבטיח לכולם שמעולם הוא לא לקח ולא התכוון לקחת תמורה לכיסו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 14:31 לינק ישיר 

רוזנפלד מרגש מאד קול יפה ביצוע טוב ליווי מעולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 14:08 לינק ישיר 

חברים יקרים רבות שקלתי האם להגיב על זה האשקול מאחר ואני קצת נוגע בדבר אך לאחר שהענינים יצאו קצת מכלל פרופורציה אני בוחר להגיב.
אין בכוונתי להתייחס לאותם הכותבים נגד באופן אישי כפי שעשה כאן מישהו לפני, אני חושב שזה מיותר לגמרי.
אבל אני רואה שהעלו כאן מספר טענות שכדאי שאתייחס אליהם:
כידוע לכולם ביה"כ תחכמוני עשיר בהסטוריה חזנית גדולי החזנים של העבר ושל הדור הזה התפללו בו ביניהם יוסלה רוזנבלט קוורטין הרשמן טירנובר אייזינבך עוד.
אך מה לעשות וכיום אין לביה"כ הזה כסף אפילו להחזיק את עצמו!
הרב משה טורצקי שליט"א הרים את הכפפה ונטל את זה על עצמו הרבה לפני שענין תחכמוני עלה לפורום, הוא שילם את הכל ההוצאות מכיסו הפרטי ויבורך על כך.
כידוע לכולם באיזור גאולה ישנם הרבה חובבי חזנות ששוחרים לחזנות ולא ילכו לביהכה"ג בירושלים מטעמי דת ומצפון, ביניהם הרבה ממתפללי ביה"כ תחכמוני ולכן החל רב משה טורצקי להביא חזנים כמו הערבליך, רנד,אייזינבך,קליין,ועוד לביה"כ, ואז החלו חזנים צעירים להתעניין במקום הם שמעו שזה מקום נחמד להתפלל עם קהל תומך ואפשר להשתפשף שם ולכן הם ג"כ התחילו להופיע במוקום וכן גם אני התפללתי שם פעמים רבות בלי שידעו בכלל בפורום וללא מודעות ברחבי ירושלים.
התפללו בתחכמוני
בערל צוקר, יענקלה רוזנפלד, ישראל גולדפריינד, בנימין הלפגוט, אברהם קרשנבוים, צבי לידר,ליזר ברוק, יעקב קלמנוביץ, ועוד הרבה מהמתלמדים הצעירים שכבר חזנים או שעדיין לומדים.
לכן אני חושב שבנושא של ביה"כ כדאי להיזהר הוא לא עשה רע לאיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
לאחר מכן הצטרפנו מספר חזנים לאירגון ישמח לב שעושה עבודת קודש.
ופה התחילו הבעיות לאף אחד מהעוסקים במלאכה לא היה נסיון כיצד מארגנים ערב, קונצרט, וכדומה והיה מישהוא שנטל על עצמו את התפקיד והוא לא התנהג בסדר כן הוא כתב את השם של גליק בלי רשות וכן גם את השם שלי כתבו בלי רשות יותר נכון כשאמרתי לו מפורש לפני זה שאני לא יכול.
אכן נעשה לכמה חזנים עוול אך מכאן ועד להשמיץ את רב משה שהוא גונב כסף???????????????????????
השם ישמור אני ממליץ למי שכתב את זה להתנצל בפני רב משה אישית.
כולכם תקפתם את זוכמירוביץ שכל חטאו הוא בכך שהוא מנסה לעזור להרים את המקום שנקרא תחכמוני חזרה על הרגליים והוא לא אשם בכלוםםםםםםםםםםםםםם.
את שמי כתבו במודעה בלי רשות כך שאני יודע מי אשם במה, זוכמרוביץ הוא אדם נהדר שדאג ודואג לעולם החזנות ורוב חברי הפורום פה מכירים אותו אז כדאי שתדעו שהוא לא הבן אדם הנכון להכניס בו וחבל!!!!!!!!!!
זה שנעשה עוול לכמה חזנים זה נכון ואפשר להעביר את הביקורת על מי שאשם בזה, אך לא על רב משה או בני ווקסלר או זוכמרוביץ שסה"כ מרמים את קרן המקום ואירגון ישמח לב !!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני קורא לכל חברי הפורום שרוצים לעזור קצת למקום שיכול לקדם הרבה חזנים צעירים זה מקום נחמד להתפלל ויש קהל שמאוד מבין בחזנות, לעזור להנהלת ביה"כ, ובהחלט מומלץ להעביר ביקורת על הבעיות שהיו אך חבל שאתם מנסים למחוק את המקום הזה הוא יכול לעזור המון כפי שתבתי כבר.
לסייום אני רוצה להתייחס לטענה של מישהוא שכתב שהקהל בתחכמוני לא מבין כלום אז אני רק רוצה לספר לו שהקהל של תחכמוני נמצא תדיר בכל הקונצרטים של סובול ועוד.
 ובשונה מהקונצרטים בפירפריה שבד"כ מלאים מאותם מאתיים איש שמגיעים לכל קונצרט ומקבוצה של אנשים שלא כלכ כך מבינים בחזנות כאן זה רק אותם מאתיים איש שנמצאים בכל קונצרט, אז אנא אל תזלזל באנטילגנציה של הקהל לפחות בנושא החזנות.
בתקווה שהדברים יפלו על אוזנים קשובות.
יוסיששששששששששששששששששששששששששששששש

תוקן על ידי יוסיש ב- 28/04/2011 14:14:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 11:11 לינק ישיר 

הכנר שימי וייצלהנדר מתוך הקונצרט בפסח בביהכנ"ס אוהל מרדכי שברח' תחכמוני ירושלים
http://www.youtube.com/watch?v=6J99DFMNJQQ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 22:53 לינק ישיר 

ביצוע של החזן יעקב יצחק רוזנפלד שהופיע בתחכמוני, הפעם מקונצרט אחר בסגנון פינצ'יק
http://www.youtube.com/watch?v=VI8eMNgASy4

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 10:36 לינק ישיר 

הלחן של רוזנבלט!
 גם לאחר צפייה נוספת בשני הביצועים האחרים (שהם טובים מאוד) לענ"ד הביצוע של באומרגטן הכי קרוב למקור בכל הפרמטרים כולל בטונים הגבוהים ובעיקר בנמוכים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 07:57 לינק ישיר 

לא מצאתי ביוטיוב אבל מצאתי שהופיע כבר פה בעבר בפורום:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 07:15 לינק ישיר 

יש הקטע של הורביץ ב you tube
שמישהו יעלה את זה לכאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 01:13 לינק ישיר 

הביצועים הנפלאים של "חמישיית הקלייזמרים" ממש שימחה אותי. איזו רמה של מוסיקה שלא שומעים כל יום.

חבל רק שהם ניגנו ללא הקלידן וכך יצאתי מופסד. הובטח לי ששה נגנים, קיבלתי 4 ועוד אחד...הייתם מוסיפים עוד שנים עם מצלתיים- וזה היה סימפוניה. אולי בפעם הבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 21:53 לינק ישיר 

אני לא מבין את המהומה והביקורת
החזן צוקר נשמע כאן ממש מושלם ואני אומר את זה אחרי שניסיתי לשמוע שוב ושוב, אולי ה"מבינים" המבקרים יגידו איפה מצאתם כאן חסרון, אותי אישית צוקר ממש ריגש בקטע זה והמשחקים הקוליים שלו מוסיפים נופך, כמו כן יש לו קולרטורה נפלאה
בקונצרט בפתח תקוה לדעתי הקטע של צוקר רחם היה הכי טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 21:45 לינק ישיר 

כל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות.
ואגב, נהניתי מאוד גם מהביצוע של החזן באומגרטן, ואשמח מאוד אם מאן דהו יעלה כאן את היצירה בביצועו של החזן הנפלא צבי הורביץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 21:30 לינק ישיר 

לאחר התגובות שראיתי אני מתפלא אם כולנו ראינו את אותו קטע
ביצוע נחמד, משום מה מרגיש לי קצת לחוץ ולא משוחרר, תחושה שגורמת לי לאי נוחות בהאזנה לקטע, יותר מידי קנייטשים לא מוסיפים אלא זורעים הרס, ככל שתשמור על המקור כך תשמור על ביצוע חלק יותר.
מה שכן, יש לו פוטנציאל גדול מאוד, רק יש המון מה לשפר
עצתי : למד עד כלות כוחך וברח כמה שיותר רחוק ממושב הליצים !
בהצלחה

תוקן על ידי Cb3000 ב- 26/04/2011 21:33:07

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן בערל צוקר "ספירת העומר" לחן: יוסלה רוזנבלט
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext